InSallah CnmCanımmm, allah razı olsunİnşallah kuzum, bu yolda uğraşan herkes evladına kavuşur umarım..
Amiiiiin.. Ben de inanıyorum, yürektenInSallah Cnm
Inan her zerresini yasadim
Ve biliorum ki benden daha agir daha zor yasayanlarda var
Her zaman duam allahimmm ne olur kucucuk bir nefes icin onca emek harcayan kardeslerime tez vakitte bebelerini yolla ici sira bana da
Inaniorum burda hepimiz birgun cok sukur rabbime bebegim geldi yazicas
İnşallah tez zamanda tekrar hamiş kalır bebeğine kavuşursun tatlım..Kizlar annem iki gündür bebek bakıyo.17 aylık benim ilk gebeliğim dış gebelik olmasaydı benim yavrumda aynı yaßlarda olacaktı.çok tatlı yavrum ya...annesi öğretmen ufaklığın.
Arkadaşlar olmadıkoskoca 0 Allahım kimseye yasatmasın bu duyguları zor ya emek veriyorsun ama olmadi iste
Yo canim raporsuz medical park latif kupeliogluna gidiyorumCanim benim bi kizim var ama tup tutmamisti, hadi bakalim hakkinda hayirlisi hangi merkeze gidiyorsun raporlu mu.
belkide en hayırlısı buydu hakkında rabbim inşallah nasip eder canım bir günArkadaşlar olmadıkoskoca 0 Allahım kimseye yasatmasın bu duyguları zor ya emek veriyorsun ama olmadi iste
valla ne derlerse desinler gün geliyor derdimizi onlara anlatamıyoruz.çünkü bizim hissettiğimizi asla hissetmiyorlar. çocuğu onlarla yapıyoruz.dertleri burda birbirimizle paylaşıyoruz.iki oturup dinleme kabiliyetleri yok bu konuda da bizim kadar hassas değiller.maç ya da uyku daha önemli onlar için.bazen diyorum Allahım bize de evlat verse de onlara yalvarmasak yok ilacını iç yok iki dakika üzüntümü dinle diye....inşallah dua saatine denk gelmiştir.
Günaydın kızlar rabbim saglık sıht huzr mutluluk bereket versin dualrınızda bnda yer verin kızlar bugun hem eşimn doğum gunu hemde klp atımı için gidecem allhım inş hayırlısıyla güzel haber almyı nasip edr
iyi geceler kızlar...
Kizlar annem iki gündür bebek bakıyo.17 aylık benim ilk gebeliğim dış gebelik olmasaydı benim yavrumda aynı yaßlarda olacaktı.çok tatlı yavrum ya...annesi öğretmen ufaklığın.
Arkadaşlar olmadıkoskoca 0 Allahım kimseye yasatmasın bu duyguları zor ya emek veriyorsun ama olmadi iste
İnş kuzum rabbim bu kez devamını nasip etsin inş allhımn iznyle sağlıklı sıhatliEşine çoook güzel doğum günü hediyesi olacak kalp atışı bak gör
allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla duyarsın canım arkadaşım bende kan vericem değerim katlamışmı bakıcazGünaydın kızlar rabbim saglık sıht huzr mutluluk bereket versin dualrınızda bnda yer verin kızlar bugun hem eşimn doğum gunu hemde klp atımı için gidecem allhım inş hayırlısıyla güzel haber almyı nasip edr
İnş kuzum rabbim bu kez devamını nasip etsin inş allhımn iznyle sağlıklı sıhatli
Gerçekten çoook zor çoook allah yardımcımız olsun cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?