- 14 Şubat 2014
- 2.296
- 1.490
- 198
hadi gt pıt pıtları duy gel kuzum muczemz sesini duyursun annesneİnş kuzum rabbim bu kez devamını nasip etsin inş allhımn iznyle sağlıklı sıhatli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gt pıt pıtları duy gel kuzum muczemz sesini duyursun annesneİnş kuzum rabbim bu kez devamını nasip etsin inş allhımn iznyle sağlıklı sıhatli
kız sen nye uyumadn bakm gt yat cabuk uykusuz kalp vucdmuzu yormak yokGünaydın canlarrr ben bugün erkenciyim sabah 5:30 dan beri ayaktayım :)
İnşallah canım benim, senin nasıl gidiyor hamilelik? Erkekti değil mi?sağolun kızlar inşallah önce onun sonra sizlerin güzel haberlerinizi alırız :)
Eğer transferin olmuşsa akıntı güzel bir işaretBenim hem goguslerim sisti hen akintim var hemde heyheylerim ustumde![]()
kat kat katlansn insallah canm degerndua edin bana inşallah değerim katlamış ve gebeliğimin devamı gelsin allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
amin inş allhın iznyle duymk nasip olur cnm 10.30 ta randevum ama kahvltı etmem lazım midem kötü sabh kustum yinehadi gt pıt pıtları duy gel kuzum muczemz sesini duyursun annesne![]()
amin inş cnm ikimzde buraya güzel haberler yazmk nasip olsun allhım hepimize saglıklı sıhtli evltlar nasip etsin inş duam sizlerleallah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla duyarsın canım arkadaşım bende kan vericem değerim katlamışmı bakıcaz
biliyorum kuzum inş bu kez nasip olur rabbim senin de muradını tez vakitte nasip etsin inş allh yar ve yardımcımx olsuno duyguyu çok iyi bilirim inşallah bu sefer nasip olur ....
evet canımın içi halaaaaa çalışıyorum malesefkız naber..
sen hala iştemisin yoksa..
arkadaşım mesajını tesadüfen okudum bende paylaşmak istedim, tüp bebek tedavisine başladığımda 41 gün hergün bir defa meryem suresini okudum ve meryem suresinden sonra Al-i imran suresi 38. ayeti 3 defa tekrar ettim hergün, rabbime şükürki duamı kabul etti lütuflandırdı beni inşallah tez zamanda sizede nasip olurBende dualara bakıyorum hani işimize yarayan olursa diye sizlerle paylaşıyorum aslında hepimizde bir takıntılık var canım ben gebe değilim ama ne hikmetse çekiyor gerçi adet dönem yaklaşıyor ondandır diye tahmin ediyorum...
HANGİ İSTEK OLURSA OLSUN (İYİ İSTEKLER ) KARŞILIK BULMASI İÇİN DİNLENECEK SURE
HAŞR SURESİ
Bu surede Allah'u Teala'nın ismi azamları bulunmaktadır. Kim ki Allah'u Teala'ya ismi azamları ile dua ederse duası kesin kabul olur.Sure okunuktan sonra şu şekilde dua edilir:
" Allah'ın dinlemiş olduğum bu sure ve içinde bulunan ismi azamların hürmetine hacetimi gider. Sen her şeye kadir olansın " ve arkasından şu salavat söylenir
" جَزَي اللّٰهُ عَنَّا سَيِّدَنَا مُحَمَّدًا مَاهُوَ اَهْلُهُ "
"Cezallahü anna seyyidena muhammeden mahüve ehlüh"
Bu dua ve salavat 7 defa tekrarlanır.
haydi allah yolunu açık etsin canım git kanını ver de güzel haberlerle dön inşallahdua edin bana inşallah değerim katlamış ve gebeliğimin devamı gelsin allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
canım sen nasılsın sanırım sen geçen sene de yaptırmıştın demi son durumun ne
Ne bağırıyorsun kızKuzum komsudaydim daha yeni geldim telefondan girdiğim için sanırım açık gözüküyor şimdide sen yoksun
bende o diziyi çok seviyorum bugün ama kaçtı
tekrarını bulmak lazım
yarın bol bol konuşuruz
![]()
kiz ben o saatte uykudaydm ki![]()
kız sen nye uyumadn bakm gt yat cabuk uykusuz kalp vucdmuzu yormak yok![]()
Eğer transferin olmuşsa akıntı güzel bir işaret
arkadaşım mesajını tesadüfen okudum bende paylaşmak istedim, tüp bebek tedavisine başladığımda 41 gün hergün bir defa meryem suresini okudum ve meryem suresinden sonra Al-i imran suresi 38. ayeti 3 defa tekrar ettim hergün, rabbime şükürki duamı kabul etti lütuflandırdı beni inşallah tez zamanda sizede nasip olur
herkese iyi akşamlar arkadaşlarr
benim kocişde pek sıcak bakmıyo buraya girmeme ona maç açtımbende burda takılıyorum
canım meryem suresinde sen adetliyken yerine niyet ederek anne abla arkadaş hatta eşine bile okutabilirsin önemli olan senin yerine okuduğuna niyet etmesi adetin bitincede devam edersin ben öyle yapmıştırm... Ali imran suresi şu canım internetten kopyaladım sadece bir ayet yaniMeryem suresini duymuştum bende canım hatta hamile kalmak için okunabilir diye adetliyken okuyamayacağım için kendime güvenemedim canım birde hangi kitapda bulacağımı elimdeki kitaplarda bulamadım al-i imran suresi başka ismi varmıdır paylaşımın için çok teşekkür ederim canım Yusuf suresinide duymuştum canım ben ama kaç adet olduğunu bilmiyordum
Canim istanbuldasin herhalde ben ank.Yo canim raporsuz medical park latif kupeliogluna gidiyorum
Canim inancli olmak cok guzel icimize Allah iyilik guzellik versin.arkadaşım mesajını tesadüfen okudum bende paylaşmak istedim, tüp bebek tedavisine başladığımda 41 gün hergün bir defa meryem suresini okudum ve meryem suresinden sonra Al-i imran suresi 38. ayeti 3 defa tekrar ettim hergün, rabbime şükürki duamı kabul etti lütuflandırdı beni inşallah tez zamanda sizede nasip olur