2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar aylinin sonucunu ne acaba merk ettim inş iyidir. MRvis sonucunu aldım canm inş sende iyi haber yaZrsın bize

herkese merhabalar arkadaşlar;kaç gündür giremedim siteye nasılsınız iyi misiniz?sonuıç bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı haberler inş.benim yine olmadı donmuş embriyo denedik ikinci denememdi kısmet değilmiş banu_K seninle aynı gün yapmıştık transferi senin sonuç ne oldu canım benim çok merak ediyorum...bu arada acıbadem hastanesinde yapıyorum tedavimi, orda işe başlama durumum var eğer olursa gelmek isteyen herkese elimden gelen yardımı yaparım şehir dışından gelen hastalara ücretsiz içinde eşya olan,hastaneye yürüme mesafesinde kalacak yerler veriyolar,ücret mi? aynı fark yok...bunları neden söylüyorum acıbadem benim akrabamın hastanesi diil amacım sizlere yardım etmek çünki bizi bizden başkası anlayamaz bu süreçleri yaşamayan bilemez ben bir ay sonra Allah kısmet ederse tekrar denemeye başlicam,isteyen herkese önce Allah rızası için sonra insanlık ölmedi demek için yardım edeceğim canım arkadaşlarım hepinizi öpüyorum,yürüdüğümüz bu kutsal yolda Allah bizlere de annelik duygusunu yaşatsın inş...

Kızlarrr bugün kontrolüm vardî veee ben tam bir ayda 6kilo almîşımmdoktor tatlı ve hamur yasakladı ve fazla meyveyidee kısıtladıı
Bir ayda fazla kilo almışımmm
Bu aya kadar ayda bir kilo almıştımm

ama bende MERAK ETTİM

canım imkan olarak hazır değiliz uzun bir sürede olamayacağız sanırım yaş oratda umut edip boşuna beklemekten yorumdum artık
canım beniiiimm öyle söyleme lütfen Allah diyo ki;kulumun herşey bitti dediği anda rahmetimi yollarım...bu bir sınav biliyosun seni çok iyi anlıyorum bende iki negatif aldım,sen daha fazla ama aynı duyguları paylaşıyoruz emin ol yalnız diilsin herkes gibi bende senin yanındayım benim güzel arkadaşım...

Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum
6.gûn dondurulmus transferi sonucum 3376
Allahim saglikla devam etmeyi nasip eder insallah
Nasil sonucum kizlar tecrubeli annislerden ve anne adaylarindan yorum alabilirmiyim
süper tebrik ediyorum seni canım hayırlı olsun

Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum
Nasil sonucum kizlar tecrubeli annislerden ve anne adaylarindan yorum alabilirmiyim

canım maşallah hayırlı olsunnnnnnn :)
inşallah arkadaşım 10.gün 144 tü yarın 12 .günüm inşallah güzel sonuçlar alırım
değerin kat kat artsın tatlımmmmmm :)

Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum

Tebrikler değerin çok iyi...Doktorlar genelde böyle bir sonuçtan sonra 2. kan testini istemezler bile...Hayırlı olsun bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…