Geçen sene denedim..aslında almayı düşündümde yine ama bakalım artık...kk ya girmeme bile kızan eşim var ne yapıcam bilemedim..allah acısın bana..Canım hiç ovulasyon testini denedin mi
Kuzuummm cok isterim ama tek embrio bide 6.gun kondu :) sence olabilir mii
Oyyys agzin bal yesin emi(seker yesin demiycem bakBenim gittiğim merkezde tek transfer olupta ikizlere hamile olan var inşallah seninde öyle olur
Geçen sene denedim..aslında almayı düşündümde yine ama bakalım artık...kk ya girmeme bile kızan eşim var ne yapıcam bilemedim..allah acısın bana..
canımm hep söylüyorum ben ALLAHATAN GELEN İİN ALLAHA SIĞINDIM diyeee ama yine duygusal günler yaşıyorum 40na merdiven dayamış birisi olarak artık kötü hisediyorumm umutsuz hisediyorum
kuzuuumm bende öyle 39 yaşındayım öyle düşünme ,tabi seni çok iyi anlıyorum bazen benimde çok ağladığım umutsuzluk yaşadığım zamanlar oluyo,ama Allah tan umut kesilmiyo bende böyle aynı duyguları hisseden birini görünce dayanamıyorum konuşuyorum
canım değerin gayet güzeldi inşş katlamıştır hiç endişelenme
gözün aydın canımmm maşallah sağlıkla evam etsin inş
Oyyys agzin bal yesin emi(seker yesin demiycem bak)
Insallah kuzuumm daha ne iSterim olumsuz dusunmek yok insallah her sey yolunda
Kesecik 1500 iken alttan ultrasonla gozukuomusEvet şekerden soğudum ama bal olabilir
Şimdi senin sonucun yüksek yaaa bi kaç güne keseyide görürsün dimi
Aklımdan çocuk fikrini atmayıp kafamı boşaltmıyomuşum buda stres yapıyomuşmuş..rahat olmalıymışım..daha önce dediği taktikle 2 kez gebe kaldım biri bu son gebeliğimdi.Bende ilk defa deniyorum inşallah işe yarar
Canım niye eşin buraya gelmene kızıyor
Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum
6.gûn dondurulmus transferi sonucum 3376
Allahim saglikla devam etmeyi nasip eder insallah
Nasil sonucum kizlar tecrubeli annislerden ve anne adaylarindan yorum alabilirmiyim[/QUOTE
Canim tebrik ederim maşallah değerin çok güzel Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Kuzum biz Iyiyizde asil sen nasilsin? Hepimiz seni merak ediyoruz hersey yolundadir umarim.dualarim seninle canim
anam kimler geldi ya naslsnz kuzum yarn kçta vercen ki kan
Cnm erkeklet hep ayni benimkiside kiziyo ama takmiyomBende ilk defa deniyorum inşallah işe yarar
Canım niye eşin buraya gelmene kızıyor
Asıl biz seni özledik kuzummm
Çok şükür iyiyiz cnm sen nasılsın ne zamam test günün
Canim sabirsizlikla hayirli haberlerini bekliyorumcanım perşembe günü test günüm 10. gün oluyor :)) ama bu hastane 10. günde istiyor sonucu bakalım hayırlısı artık..
Canim sabirsizlikla hayirli haberlerini bekliyorumSen benim umudumsun kuzummmm
oh oh az kaldı ki insallah poztfi ogrncez kicanım :)) perşembe sabahh
Canim niye oyle dusunuyosunkiayy sakın ben senin umudun olmum canım bu konudaki son kişiyim sanırım bu topiclerde:))
ancak umut kırarım.. sen bana bakma cnm hep umudun olsun..
Az kalmis tatlimm..iyi olmana sevindim hayırlı haberlerini dort gozle bekliyorum canimcimmcanımsın:)))
perşembe sabah belli olur hayatımm kısmett çok umutlu değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?