• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aminnn kuzum inş senin bebeğinde sana süpriz yaprda bian once gelir allhım izniyle

Yok bebeim yarın gidiyorum kalp atımı için randevum 10.30 allhın izni ile güzel haber almak nasip olsun koyulaştımı diye merk ettim ozmn değrım 8260 şimdi bayağı olmuştur sanırım kalp atımı içn allhım bize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş

Sağol canım darısı hepinize inş yarın pıt pıtı da görmek nasip olur hayırlısıyla
evet ben sana o zaman yazacaktım 2 gün sonra duyarsın diye ama dr randevu vermiş olunca aklını karıştırmak istemedimmm yani yarın HAYATIYIN EN GÜZEL SESİNİ DUYACAKSIN inşşşşşşşşş

Haaahhaaa kesin erkektir kadınlar kulübünde ne işi var salağın yaaa
biz kk ye il üye olduğumuzda canlı sohbet odaları vardı orada kızlarla mubet ederken pat diye özelden mesaj abuk subuk elif vardı yetkili hemen şikayet bu erkek olabilir diye elif artık yaka silkmişti vee tabiki canlı sohbet kapatıldı :KK48::KK48::KK48:

aminnn kuzum inş senin bebeğinde sana süpriz yaprda bian once gelir allhım izniyle

Yok bebeim yarın gidiyorum kalp atımı için randevum 10.30 allhın izni ile güzel haber almak nasip olsun koyulaştımı diye merk ettim ozmn değrım 8260 şimdi bayağı olmuştur sanırım kalp atımı içn allhım bize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş

Sağol canım darısı hepinize inş yarın pıt pıtı da görmek nasip olur hayırlısıyla

inş. canım inş. ya çok seviniriz güzel mi güzel haberlerini bekliyoruz Allahın İZN. :):):)

Kuzum dün akşam kızlarla sohbet ediyorduk bende şakasına düdüklü şekerin fotoğrafını yükledim kendini bilmez biride özelden sapıkca bişi yazdı tabi ben ona cebap yazmadım başka topikteki kızlarada saçma sapan şeyler yazmış allahtan biri şikayet etmiş
Canim ne yazdigini bende merak ettim:KK53: banada ozelden yazarmisino_OLutfen.o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

canım hiç muhatab olmayın böyleleriyle şikayet et gitsin biz burada kadın kadına muhabet etmeyeceksek geyik yapmayacaksak kafa dağıtmayacaksak ne işimiz var burada

Aynen cnm zaten ben cevap vermedim bile

Az önce defteri kapadık demişsin üzüldüm ama aslında kapaman iyi oldu yanlış anlama bilirsin mucize bebekler hiç beklemediğimiz anda geliyor bellimi olur bi mucize sanada nasip olur:KK36:

Canim ne yazdigini bende merak ettim:KK53: banada ozelden yazarmisino_OLutfen.o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
ama bende MERAK ETTİM :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Aynen cnm zaten ben cevap vermedim bile

Az önce defteri kapadık demişsin üzüldüm ama aslında kapaman iyi oldu yanlış anlama bilirsin mucize bebekler hiç beklemediğimiz anda geliyor bellimi olur bi mucize sanada nasip olur:KK36:
canım imkan olarak hazır değiliz uzun bir sürede olamayacağız sanırım yaş oratda umut edip boşuna beklemekten yorumdum artık

Kız ben hamile kalırsam herhalde heycandan bayılırım :KK48:
Ben bayılmadıysam sen de bayılmzsın kız korkma :KK48:Allhım o günleri tez vaktte nasip etsin
evet ben sana o zaman yazacaktım 2 gün sonra duyarsın diye ama dr randevu vermiş olunca aklını karıştırmak istemedimmm yani yarın HAYATIYIN EN GÜZEL SESİNİ DUYACAKSIN inşşşşşşşşş
evt cnm inş allhım bu kez nasip etmiştir :KK51:
inş. canım inş. ya çok seviniriz güzel mi güzel haberlerini bekliyoruz Allahın İZN. :):):)
İnş canm amin

Kislar merhaba
5te kan sonucumu alicam cok heyecanliyim
Mart ayinda da burada paylasimlatda bulunmustum ozamanlar kimyasal gebelik oLmustu
Insallah bu seferde hûsrana ugRamam
Benden dualarinizi esirgemeyin oLurmu
Sizde benim her zaman dualarimdasiniz
Rabbim hepimize isteyen her kalbe annelik duygusunu tattirsin inSallah

kızlarrrrr ben çıkıyorummm yeğenim gelecek cuma gün ünrty gidecek gitmeden teyzesini görmek istemiş sizi öpüyorum aşam gelirim inş

Kislar merhaba
Mart ayinda da burada paylasimlatda bulunmustum ozamanlar kimyasal gebelik oLmustu
rabbim seni mutlu edecek en hayırlı haberle karşılaştırsın inş

Kislar merhaba

Heyecanla senden gelen güzel haberi bekliyoruz cnm benimmmmmmmm:rolleyes:
Dularımız seninle:KK36:

Back