evet ben sana o zaman yazacaktım 2 gün sonra duyarsın diye ama dr randevu vermiş olunca aklını karıştırmak istemedimmm yani yarın HAYATIYIN EN GÜZEL SESİNİ DUYACAKSIN inşşşşşşşşşaminnn kuzum inş senin bebeğinde sana süpriz yaprda bian once gelir allhım izniyle
Yok bebeim yarın gidiyorum kalp atımı için randevum 10.30 allhın izni ile güzel haber almak nasip olsun koyulaştımı diye merk ettim ozmn değrım 8260 şimdi bayağı olmuştur sanırım kalp atımı içn allhım bize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş
Sağol canım darısı hepinize inş yarın pıt pıtı da görmek nasip olur hayırlısıyla
biz kk ye il üye olduğumuzda canlı sohbet odaları vardı orada kızlarla mubet ederken pat diye özelden mesaj abuk subuk elif vardı yetkili hemen şikayet bu erkek olabilir diye elif artık yaka silkmişti vee tabiki canlı sohbet kapatıldıHaaahhaaa kesin erkektir kadınlar kulübünde ne işi var salağın yaaa
aminnn kuzum inş senin bebeğinde sana süpriz yaprda bian once gelir allhım izniyle
Yok bebeim yarın gidiyorum kalp atımı için randevum 10.30 allhın izni ile güzel haber almak nasip olsun koyulaştımı diye merk ettim ozmn değrım 8260 şimdi bayağı olmuştur sanırım kalp atımı içn allhım bize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş
Sağol canım darısı hepinize inş yarın pıt pıtı da görmek nasip olur hayırlısıyla
Canim ne yazdigini bende merak ettimKuzum dün akşam kızlarla sohbet ediyorduk bende şakasına düdüklü şekerin fotoğrafını yükledim kendini bilmez biride özelden sapıkca bişi yazdı tabi ben ona cebap yazmadım başka topikteki kızlarada saçma sapan şeyler yazmış allahtan biri şikayet etmiş
Canim ne yazdigini bende merak ettimbanada ozelden yazarmisin Lutfen.
canım hiç muhatab olmayın böyleleriyle şikayet et gitsin biz burada kadın kadına muhabet etmeyeceksek geyik yapmayacaksak kafa dağıtmayacaksak ne işimiz var burada
Haaahhaaa kesin erkektir kadınlar kulübünde ne işi var salağın yaaa
ama bende MERAK ETTİMCanim ne yazdigini bende merak ettimbanada ozelden yazarmisin Lutfen.
canım imkan olarak hazır değiliz uzun bir sürede olamayacağız sanırım yaş oratda umut edip boşuna beklemekten yorumdum artıkAynen cnm zaten ben cevap vermedim bile
Az önce defteri kapadık demişsin üzüldüm ama aslında kapaman iyi oldu yanlış anlama bilirsin mucize bebekler hiç beklemediğimiz anda geliyor bellimi olur bi mucize sanada nasip olur
Kesin erkekti burayi baska bisey sandi pis sapik
Ben bayılmadıysam sen de bayılmzsın kız korkmaKız ben hamile kalırsam herhalde heycandan bayılırım
evt cnm inş allhım bu kez nasip etmiştirevet ben sana o zaman yazacaktım 2 gün sonra duyarsın diye ama dr randevu vermiş olunca aklını karıştırmak istemedimmm yani yarın HAYATIYIN EN GÜZEL SESİNİ DUYACAKSIN inşşşşşşşşş
İnş canm amininş. canım inş. ya çok seviniriz güzel mi güzel haberlerini bekliyoruz Allahın İZN. :):):)
Kesin erkekti burayi baska bisey sandi pis sapik
bir erkeğin hakkından kadınlar gelir mutlaka diye düşünüyorum yeter ki o kadını delirtmesinler
Aaaaa gecmis msjlarina baktim hep belden asagi konusmusAynen
Çooook doğru
Aaaaa gecmis msjlarina baktim hep belden asagi konusmus
Aayy ben sana kiyamamBende salak anlamıyorum tabiAnca özele yazdı öyle anladım
rabbim seni mutlu edecek en hayırlı haberle karşılaştırsın inşKislar merhaba
5te kan sonucumu alicam cok heyecanliyim
Mart ayinda da burada paylasimlatda bulunmustum ozamanlar kimyasal gebelik oLmustu
Insallah bu seferde hûsrana ugRamam
Benden dualarinizi esirgemeyin oLurmu
Sizde benim her zaman dualarimdasiniz
Rabbim hepimize isteyen her kalbe annelik duygusunu tattirsin inSallah
Aayy ben sana kiyamamduduklu sekerin basina ne isler acti bak goruyonmu gii sekerin sayesinde bari sapik oldugunu anlamis olduk Takma kafana
Kislar merhaba
5te kan sonucumu alicam cok heyecanliyim
Mart ayinda da burada paylasimlatda bulunmustum ozamanlar kimyasal gebelik oLmustu
Insallah bu seferde hûsrana ugRamam
Benden dualarinizi esirgemeyin oLurmu
Sizde benim her zaman dualarimdasiniz
Rabbim hepimize isteyen her kalbe annelik duygusunu tattirsin inSallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?