canım değeri bilmem ama ben 6. haftayı doldurduğum gün vajinal muayenede kalp atışını duydum bildiğim kadarıyla 5. haftada da kese görünüyordeğer kaç olunca kese görünüyor biliyor musunuz arkadaşlar
yarın kan vericem yine değerim yüksel miş mi bakıcaz
1500 üzerinde keseyi 10.000 üzerinde kapl atışı görürsünüz canımmdeğer kaç olunca kese görünüyor biliyor musunuz arkadaşlar
yarın kan vericem yine değerim yüksel miş mi bakıcaz
Yok kuzum takmıyorum kafama bana yazdığı mesaja cvp bile vermedim seviyesine düşemem
Hiç sorma cnm gebelerinde canı çekiyor acaba nicki değiştirsem mi
Bende napim cnm aynı buaralar kafamı ovulasyon testine taktım şimdi onu deniyorum inşallah test işe yarar
Allahtan sana özelden bişi yazmadı millete özelden mesaj yazıp durmuş bana yazdığını okusan ağzın açık kalırdı neyseki şikayet etmişler
Sabhları kötü bu saatlerdenasılsınız kızlarrrr
maşallah canımmmmm kalp atışını duydunmu ..... bebiştendir kuzum büyüyor içindeSabhları kötü bu saatlerdeİyim canm sen nasılsın dün eşime test aldırdım koyulaştımı acaba diye koyulaşmış sanırım bundan daha koyu olmaz dimi İnş yarın güzel haberler almak nasip olur
Sabhları kötü bu saatlerdeİyim canm sen nasılsın dün eşime test aldırdım koyulaştımı acaba diye koyulaşmış sanırım bundan daha koyu olmaz dimi İnş yarın güzel haberler almak nasip olur
kız naber..canım değeri bilmem ama ben 6. haftayı doldurduğum gün vajinal muayenede kalp atışını duydum bildiğim kadarıyla 5. haftada da kese görünüyor
Sabhları kötü bu saatlerdeİyim canm sen nasılsın dün eşime test aldırdım koyulaştımı acaba diye koyulaşmış sanırım bundan daha koyu olmaz dimi İnş yarın güzel haberler almak nasip olur
kızlarrr ne oldu yaaa kim kime ne demiş yaffÖzelden yazsana ne yazmış merak ettim
darısı gebelik testine olsun kuzumBende bu ay ovulasyon testi yapıyorım ilk defa iki cizgiyi koyu gördüm ayyy nasıl heyecanlandım nasıl heyecanlandım anlatamam fotoğrafını çektim durup durup bakıyorum kafayı yedim sanırım durun sizede yollimİnşallahhh gebelik testinde de çift cizgiyi görmek nasip olur
aminnn kuzum inş senin bebeğinde sana süpriz yaprda bian once gelir allhım izniyleBende bu ay ovulasyon testi yapıyorım ilk defa iki cizgiyi koyu gördüm ayyy nasıl heyecanlandım nasıl heyecanlandım anlatamam fotoğrafını çektim durup durup bakıyorum kafayı yedim sanırım durun sizede yollimİnşallahhh gebelik testinde de çift cizgiyi görmek nasip olur
Yok bebeim yarın gidiyorum kalp atımı için randevum 10.30 allhın izni ile güzel haber almak nasip olsun koyulaştımı diye merk ettim ozmn değrım 8260 şimdi bayağı olmuştur sanırım kalp atımı içn allhım bize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşmaşallah canımmmmm kalp atışını duydunmu ..... bebiştendir kuzum büyüyor içinde
tbrik ederim canım ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTÜRSÜN İNŞ. HAYIRLI EVLADIN OLUR :)
kızlarrr ne oldu yaaa kim kime ne demiş yaff
aminnn kuzum inş senin bebeğinde sana süpriz yaprda bian once gelir allhım izniyle
Yok bebeim yarın gidiyorum kalp atımı için randevum 10.30 allhın izni ile güzel haber almak nasip olsun koyulaştımı diye merk ettim ozmn değrım 8260 şimdi bayağı olmuştur sanırım kalp atımı içn allhım bize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş
Sağol canım darısı hepinize inş yarın pıt pıtı da görmek nasip olur hayırlısıyla
darısı gebelik testine olsun kuzum
canım hiç muhatab olmayın böyleleriyle şikayet et gitsin biz burada kadın kadına muhabet etmeyeceksek geyik yapmayacaksak kafa dağıtmayacaksak ne işimiz var buradaKuzum dün akşam kızlarla sohbet ediyorduk bende şakasına düdüklü şekerin fotoğrafını yükledim kendini bilmez biride özelden sapıkca bişi yazdı tani ben ona cebap yazmadım başka topikteki kızlarada saçma sapan şeyler yazmış allahtan biri şikayet etmiş
inşşş kuzum ama sanırım biz artık o sayfayı kapattıkSadece ben değil hepimiz çift cizgi görürüz inşallahh cnm benim
Kuzum dün akşam kızlarla sohbet ediyorduk bende şakasına düdüklü şekerin fotoğrafını yükledim kendini bilmez biride özelden sapıkca bişi yazdı tabi ben ona cebap yazmadım başka topikteki kızlarada saçma sapan şeyler yazmış allahtan biri şikayet etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?