2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
değer kaç olunca kese görünüyor biliyor musunuz arkadaşlar
yarın kan vericem yine değerim yüksel miş mi bakıcaz
canım değeri bilmem ama ben 6. haftayı doldurduğum gün vajinal muayenede kalp atışını duydum bildiğim kadarıyla 5. haftada da kese görünüyor

Bende dualara bakıyorum hani işimize yarayan olursa diye sizlerle paylaşıyorum aslında hepimizde bir takıntılık var canım ben gebe değilim ama ne hikmetse çekiyor gerçi adet dönem yaklaşıyor ondandır diye tahmin ediyorum...
HANGİ İSTEK OLURSA OLSUN (İYİ İSTEKLER ) KARŞILIK BULMASI İÇİN DİNLENECEK SURE

HAŞR SURESİ
Bu surede Allah'u Teala'nın ismi azamları bulunmaktadır. Kim ki Allah'u Teala'ya ismi azamları ile dua ederse duası kesin kabul olur.Sure okunuktan sonra şu şekilde dua edilir:

" Allah'ın dinlemiş olduğum bu sure ve içinde bulunan ismi azamların hürmetine hacetimi gider. Sen her şeye kadir olansın " ve arkasından şu salavat söylenir

" جَزَي اللّٰهُ عَنَّا سَيِّدَنَا مُحَمَّدًا مَاهُوَ اَهْلُهُ "

"Cezallahü anna seyyidena muhammeden mahüve ehlüh"

Bu dua ve salavat 7 defa tekrarlanır.

nasılsınız kızlarrrr
Sabhları kötü bu saatlerdeİyim canm sen nasılsın dün eşime test aldırdım koyulaştımı acaba diye koyulaşmış sanırım bundan daha koyu olmaz dimi İnş yarın güzel haberler almak nasip olur

Eklentiler

• image.webp
    169 KB · Görüntüleme: 47
Sabhları kötü bu saatlerdeİyim canm sen nasılsın dün eşime test aldırdım koyulaştımı acaba diye koyulaşmış sanırım bundan daha koyu olmaz dimi İnş yarın güzel haberler almak nasip olur
maşallah canımmmmm kalp atışını duydunmu ..... bebiştendir kuzum büyüyor içinde

tbrik ederim canım ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTÜRSÜN İNŞ. HAYIRLI EVLADIN OLUR :)

slm kızlar
bugün tüp bebek negatifi sonrası adetim bittiği gibi doktora gittim.Gel görüşelim demişti. Bana biosteron coenzym q10 ve folbiol verdi. yumurtam az olduğu için 2 ay kullan dedi.3-4 ay sonra duruma göre bakacak. ben coenzym q10 u eşime kullandırıyordum. kendim de kullanrım artık.

Bende bu ay ovulasyon testi yapıyorım ilk defa iki cizgiyi koyu gördüm ayyy nasıl heyecanlandım nasıl heyecanlandım anlatamam fotoğrafını çektim durup durup bakıyorum kafayı yedim sanırım durun sizede yollim İnşallahhh gebelik testinde de çift cizgiyi görmek nasip olur

Eklentiler

• image.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 37
darısı gebelik testine olsun kuzum

aminnn kuzum inş senin bebeğinde sana süpriz yaprda bian once gelir allhım izniyle
maşallah canımmmmm kalp atışını duydunmu ..... bebiştendir kuzum büyüyor içinde
Yok bebeim yarın gidiyorum kalp atımı için randevum 10.30 allhın izni ile güzel haber almak nasip olsun koyulaştımı diye merk ettim ozmn değrım 8260 şimdi bayağı olmuştur sanırım kalp atımı içn allhım bize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş
tbrik ederim canım ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTÜRSÜN İNŞ. HAYIRLI EVLADIN OLUR :)

Sağol canım darısı hepinize inş yarın pıt pıtı da görmek nasip olur hayırlısıyla

kızlarrr ne oldu yaaa kim kime ne demiş yaff

Kuzum dün akşam kızlarla sohbet ediyorduk bende şakasına düdüklü şekerin fotoğrafını yükledim kendini bilmez biride özelden sapıkca bişi yazdı tabi ben ona cebap yazmadım başka topikteki kızlarada saçma sapan şeyler yazmış allahtan biri şikayet etmiş

Kız ben hamile kalırsam herhalde heycandan bayılırım

canım hiç muhatab olmayın böyleleriyle şikayet et gitsin biz burada kadın kadına muhabet etmeyeceksek geyik yapmayacaksak kafa dağıtmayacaksak ne işimiz var burada

Haaahhaaa kesin erkektir kadınlar kulübünde ne işi var salağın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…