• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Tebrikler değerin çok iyi...Doktorlar genelde böyle bir sonuçtan sonra 2. kan testini istemezler bile...Hayırlı olsun bebişin:KK71:
Saolasin cnmm cok tesekkur ederim 6.gun ve dondurulmus oldugu icin bu kadar yuksek cikmistir dimi
Ahh bu acabalar hic bitmio
Saglikla devam etsin insallah

Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum
6.gûn dondurulmus transferi sonucum 3376
Allahim saglikla devam etmeyi nasip eder insallah
Nasil sonucum kizlar tecrubeli annislerden ve anne adaylarindan yorum alabilirmiyim
maşallahhhh....allah tamamına erdirsin seni kutluyorum canım benim darısı hepimizin başınaaaa amiiiinnnn...:KK9:

Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum
Nasil sonucum kizlar tecrubeli annislerden ve anne adaylarindan yorum alabilirmiyim
Maşallah cnm.atebtik ederimm

Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum
Tebrik ederim masallahhh canim:nazar: rabbim kucaginda sevdirsin insallahh:KK46::KK46::KK46::KK46:

Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum

Sonucun çook çoook güzel:KK57:
Maşallahh cnm benimm 9 ay boyunca hiç sıkıntı çekmezsin inşallahhhhh:KK36:

Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..tek embriyo muydu canım...darısı bizlere inşallah bende uzun süre tedaviye gidemem eşim normal yoldan arada gebeliklerim oldu diye afedersiniz ağzıma ediyo konusunu açtırmıyo...rabbim nasip ederse artık...

Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum
masallah tatlm Allahm hayrlsyla devamnı da getrsn insallah:nazar:

Kürtajdan sonra hiç korunmadım bu ay derler ya gebe kalması kolay olur diye..24.gün kırmızıları yedim..yeni temizlendim bu ay bakalım artiķ.gerći fsh 11 lerde nasıl olcak bilmem prolaktinde yüksek çıktı.

canım beniiiimm öyle söyleme lütfen Allah diyo ki;kulumun herşey bitti dediği anda rahmetimi yollarım...bu bir sınav biliyosun seni çok iyi anlıyorum bende iki negatif aldım,sen daha fazla ama aynı duyguları paylaşıyoruz emin ol yalnız diilsin herkes gibi bende senin yanındayım benim güzel arkadaşım...
canımm hep söylüyorum ben ALLAHATAN GELEN İİN ALLAHA SIĞINDIM diyeee ama yine duygusal günler yaşıyorum 40na merdiven dayamış birisi olarak artık kötü hisediyorumm umutsuz hisediyorum
inşallah ablam inşallah yarın kan vericem katlamış mı değerim bakıcaz rabbim devamını getirir inşallah
canım değerin gayet güzeldi inşş katlamıştır hiç endişelenme
Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum

gözün aydın canımmm maşallah sağlıkla evam etsin inş

Kislar hepinize ayRi ayri binlerce kez tesekur ediorum
Allahim sizlere de nasip etsin insallah
Birgun bana bunlari yazcaksin deseler inanmazdim

Ama biliorsunuz zor oldu mesakatli oldu korkular hic bitmiycek sizce degerim cok yuksek diilmi dis gebelik ihtimali falan varmidir insanin aklina bin turlu sey gelior.Ben bu bebegi 5senedir bekliorum 3 dusugum var allahimmmm bu sefer saglikla kucagima almami naziP eder insallah
Her zaman dua edices sizin icin soz veriorum

Ama biliorsunuz zor oldu mesakatli oldu korkular hic bitmiycek sizce degerim cok yuksek diilmi dis gebelik ihtimali falan varmidir insanin aklina bin turlu sey gelior.Ben bu bebegi 5senedir bekliorum 3 dusugum var allahimmmm bu sefer saglikla kucagima almami naziP eder insallah
Canim ozel degilse sorununuz neydio_O bide hangi merkezde tedavi gordunuzo_O

Canim ozel degilse sorununuz neydio_O bide hangi merkezde tedavi gordunuzo_O
Cnm aSlinda bnm amh degerim cok dusuktu 0.95 rezervim azalmisti ama opuda 18 yumurta toplandi
7si blastokist oldu ilk tedavimde 1 embrio transfer yapildi degerim cok dusuktu yukseldi ama devam etmedi dusukyaptim
Ikinci tedavim dondurulmusla oldu 6.gun dondurulan bir embriom cozundu ve 15.gun testim bu seferde cok yuksek cikti
Insallah bu sefer saglikla kucagima alirim
Ve darisi sizlere olsun insallah
Beklemek ne zor bilirim 2009 da evlendim dusun
Allahim kimseleri cok bekletmsin insallah :(

Kuzum niye hemen kötüyü düşünüyorsun belkide ikizdir :KK46::KK46::rolleyes:

Cnm aSlinda bnm amh degerim cok dusuktu 0.95 rezervim azalmisti ama opuda 18 yumurta toplandi
7si blastokist oldu ilk tedavimde 1 embrio transfer yapildi degerim cok dusuktu yukseldi ama devam etmedi dusukyaptim
Ikinci tedavim dondurulmusla oldu 6.gun dondurulan bir embriom cozundu ve 15.gun testim bu seferde cok yuksek cikti
Insallah bu sefer saglikla kucagima alirim
Ve darisi sizlere olsun insallah
Beklemek ne zor bilirim 2009 da evlendim dusun
Allahim kimseleri cok bekletmsin insallah :KK43:
Canim bebisin Insallah bu defa seni uzmez icini ferah tut kendini ve bebisini (bebislerini) uzme.yurtdisi derken nerde yasiyosun canim.bende yurtdisinda almanyada yasiyorum.

Canim bebisin Insallah bu defa seni uzmez icini ferah tut kendini ve bebisini (bebislerini) uzme.yurtdisi derken nerde yasiyosun canim.bende yurtdisinda almanyada yasiyorum.
Size yakinim bende fransadayim :) cuma gunu almanyadaydim sen neresinde sin almanyanin
Bu arada guzel duan icin kocaman amin diorum cnm allah razi oLsun

Back