• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yine kim neresinden anlamış? Yeni gelenlerden biriyse harbi çok sinirlencem... Bu dağdan gelme olayını gerçeğe dönüştürmeye başladılar... Aloooooooo biz hep bağdaydık bacılar işinize gelmiyosa bu topiğe girmezsiniz! Bu günlerde çok sinirliyim hemen birinden çıkarabilirim... Bir de bunu bizden birine yapıyolarsa!
slm bıtanemmmm nasılsınnnnnnn yahu özledim sizi..
ayrıca neler oldu burda ya..kıme kızdınızzzzzzzzzzzzzzz..
hem bu günlerde neden sınırlısın sen bakayımmmmmm :KK51:

Sanada günaydın kuzum :mad:Yine kustum kusmk istemiyorum ama azda olsa o çıkack illa :KK23:Kahvltmı edim şimdi rahtladım biraz :KK68:
Kusmak iyidir hamilelik sağlıklı gidiyor demektir...benim kusmam biranda kesilmişti düşük öncesi korkutmak istemem ama kusmak iyiye belirtiymiş canım...dozu fazla kaçarsa serum falan taktıran var bebek beslensin diye.

slm bıtanemmmm nasılsınnnnnnn yahu özledim sizi..
ayrıca neler oldu burda ya..kıme kızdınızzzzzzzzzzzzzzz..
hem bu günlerde neden sınırlısın sen bakayımmmmmm :KK51:

Ay canım inan çok gereksiz bir sinir...Kocam kişisi bile buaralar bana karşı resmen melek:KK28:

Biz çok iyiyiz teyzesi paşamı henüz hissetmiyorum ama :eek:

Sanada günaydın kuzum :mad:Yine kustum kusmk istemiyorum ama azda olsa o çıkack illa :KK23:Kahvltmı edim şimdi rahtladım biraz :KK68:
Canım mide bulantısı gebeliğin sağlıklı gittiğinin göstergesidir bana bir doktor kalp atışı yok demişti 7+3 dük o zaman bende doktora "nasıl olur sabahları çok fena öğürüyorum bebek olmasa böyle midem bulanırmı" dedim ve başka doktora gittim kalbi pıt pıt atıyodu prensesimin o dpktora kalsa ertesi gün alacaktı bebişimi En Büyük KK

Ay canım inan çok gereksiz bir sinir...Kocam kişisi bile buaralar bana karşı resmen melek:KK28:

Aaaaaaaaa cinsiyetiniz belli oldu mu ya zaman ne çabuk geçiyor maşallah gebelik testi yapıp bizi çıldırttığın günler sanki dün gibi :KK76::KK76::KK76::KK76:

ben ilk gebeliğimde 19. haftada hissetmiştim sende önümüzdeki 15 gün içerisinde ilk tekmeleri yemeye başlarsın

CANIM olsun ya yıne de senın kılon ıdealll :)

amın askım ınsallah :KK36:

askımcımmmmmmmm saol ya..güzel sozlerın ıcın..yuzum güsel ama bıde kılo verebilsem süper olcak..
senın de gözlerin yeter sekerım bana dıyene bak hele..sende cok hoş hatunsun..
evet artık online olanlar da gözüküyor alıştık siteye de :KK48:
gelirimm gelirimm merak etmeeee :KK8:
Teşekkür ederim canım:KK36::KK37:14 ünde fakülteye mi gidiyorsun o_Oinşallah hemen baslatirlar:KK76::KK76:
ay kzlar ben manyak olmusum ki ruyamda tedavye baslams igneler vuruyodum kendme:KK23:
Kuzum bilinçaltı ama sabret gerçeğini hissedeceksin:KK53::KK53::KK48::KK48:

MAŞALLAH SIZE canım demek erkek olcakcok sevındım yaa..
amann siz iyi olun onemlı olan o bişeyi kafana takmaa lütfen

Canım mide bulantısı gebeliğin sağlıklı gittiğinin göstergesidir bana bir doktor kalp atışı yok demişti 7+3 dük o zaman bende doktora "nasıl olur sabahları çok fena öğürüyorum bebek olmasa böyle midem bulanırmı" dedim ve başka doktora gittim kalbi pıt pıt atıyodu prensesimin o dpktora kalsa ertesi gün alacaktı bebişimi En Büyük KK
Evt canm banda sabhları ve sabaha karşı oluyor ama tutuyorum bu iki oldu yarın inş pıt pıt görmk nasip olur allhın iznyle olsunda midem bulansın sağlıklı sıhatli olsun tek dileğim bu canm

Birde gözünü korkutmak istemem ama ben hala sabahları kusuyorum bugün tam 8. ayımızı bitirdik:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
olur okadar bebeim :KK48:Bnm ablam 6 aylık 7 ye gircek hala başı dönüyor oda çok çekti ama oğluşndan :pDoğsunda onu ayağından tutup sallaycam diyor :KK70:Tabi yapmz :KK70:

Back