• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
E="UMUTLUYUMBEN79, post: 36823491, member: 588795"]ben tüp bebekde tecrübeliyim..hatta en kıdemliniz benimdir..beş kez denedim..kısmet...yaş oldu 35...[/QUOTE]
Hosgeldin cnm bende 35 yaşındayım.ilk ke denedim.sonuç negatif. ben de aynı şeyi düşündüm şu istanbulun stresi belki de benim de yumurta rezerv azlığı sorununu yarattı. ben sana göre demekki geç kalmışım :))):D

güvenç bey biosteron işe yaramaz dedi..kafam ona takıldı..üç aydır kullanıyodum...eşim bırak diyor..ama bugün yinede aldım...faydası olaacak herşeyi denemek istiyorum..

canım bence işe yarayıp yaramadığını sen kendin karar ver.hormonlarına baktır bakalım yaramışmı. ben de kullanmaya başlamak istiyorum.aynen bu ay senin gibi aklıma ne gelirse ne duyarsam yapıyorum.bildiğin şeyler varsa benimle de paylaşırmısın hemen uygulayayım..

kızlar bilirsiniz forumda havuz yöntemi yapan oldumu hiç?

benim medipol e giden arkadaşım anlattı.orada birine yapmışlar.hamile kalmış.Açıkcası ben de tüp bebek yaptırdığım yere bu konuda kızdım. benim yumurtalarım zor büyüdü.iki tanecik yumurta toplandı. ikisi de döllendi ama biri gelişti.bana ıkı transfer yapamadılar.en azından bu yöntemi deneseler şimdi belki de hamile olurdum. ben bu yöntemi daha yeni duydum.

Kizlaaar benim yine bi sorum olucako_Osizin tup bebege baslama evrelerinizde goguslerinizde şişme olmusmuydu ilaclarun etkisi herhalde:KK51:

Herkese günaydın saglıklı huzrlu mutlu bereketli birgün diliyorum :KK51:Allahım hepimizi böyle hamiş etsin inş:KK45:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 36
Kız valla görsen beni şaşırırsın son 1 senedir şeklim kaçtı elbiselerim olmuyor artık:KK48:

CANIM olsun ya yıne de senın kılon ıdealll :)

İnş bitanem ya allhım yardımcmz olsun inş

amın askım ınsallah :KK36:

Canım bugün seni burda gormeseydim telden ulasacaktim online gözükmüyor ken bende çok ugramadim buralara şimdi tekrar yerimi aldım:KK69::cool:ozletme kendini arada gel :KK37:bu arada taş gibi hatunsun kilonda çok yok :KK20:yüzünün güzelliği yeter:KK66::KK8:
askımcımmmmmmmm saol ya..güzel sozlerın ıcın..yuzum güsel ama bıde kılo verebilsem süper olcak..
senın de gözlerin yeter sekerım bana dıyene bak hele..sende cok hoş hatunsun..
evet artık online olanlar da gözüküyor alıştık siteye de :KK48:
gelirimm gelirimm merak etmeeee :KK8:

gunaydınnnnnnnnnnnn cnm amınn
kız ben sana dun cevp yazmstm ama alntı yapamadan yazmstm goremen sanrsam yne yazaym 2hafta icnde baslams olurum insallah tedavye canm snde bsla da brlkte gun sayarz:rolleyes:

Back