Iyiyiz gulum sen nasilsin hani gullerimiz nerdekızlarrrrr nasılsınız
iyiyim canımbıdıkım okula başladı bu gün yorulduk biraz amaIyiyiz gulum sen nasilsin hani gullerimiz nerde
ınsallah bu sefer bebişin senınlee olucak canım..Evt cnm hayırlısıyla inş bu kez devamı gelir şimdi pek sevinemiyorum yarım klmasndan korkuyorum işte inş o gün hediye olur babasına çünkü doğum gunu
ne gusel yaa..KIZLARRRR siz kilo yazmışsının bende eksik kalmayayım değilmii boy ..1.62
kilo.. 54
KIZLARRRR siz kilo yazmışsının bende eksik kalmayayım değilmii boy ..1.62
kilo.. 54
hayırrrrrrrrrrrrrrrr HERKES YAZMIŞ BENDE YAZDIMMMne gusel yaa..
nispet mı yapıyon kız
Tesekkur ederim cooookkk guzeliyiyim canımbıdıkım okula başladı bu gün yorulduk biraz amabunlarda senin güllerin
slm arkadaşlar kan verdim geldim değerim 144 çıktı bu gün transferle beraber 10. günüm
yazdın ama bızı ezdınnhayırrrrrrrrrrrrrrrr HERKES YAZMIŞ BENDE YAZDIMMM
Niye kızzzzzzÇoook kötüsün sen
ben de öyle duydum ama, tüp bebek doktorlarına da bazen çok da güvenmemek lazım.çünkü bu iş artık ticaret olmuş. biosteron sonuçta gençlik hormonu deniliyor içsek de bişey kaybetmeyiz.denemekte fayda var
bende tavan 58 hiç üstünü görmedim çok şüküryazdın ama bızı ezdınnsende 70 lerde olmalıydın
Sen gayet idealsin canim maşallah:)KIZLARRRR siz kilo yazmışsının bende eksik kalmayayım değilmii boy ..1.62
kilo.. 54
Evt canım rabbimn mucizesi hayırlısı olsun artık yarından sonrası bakalım ne olcak inş pıt pıt görmk nasip olurınsallah bu sefer bebişin senınlee olucak canım..
baksana kendılığınden gelmiş sıpacık..artık sızı bekletmek ıstememiş..ne gusel yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?