2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin bizim prensesin doğmasına az kaldı bayramın son günü doğum var

ayy maşallah kızzzzzzzzzzzz..tam bayram olcak deseneee..
rabbım kolaylık versın arkadasım

sağol canım kilom fazla biraz hatta bayağı fazla 105

inşallah canım çok sağol

bende bu sıra kılo aldım da ondan sordum canım..
evett senın bıraz vermen lazımmmmmmm yaaaaaaaaaa..dıkkat et ne olur.

bende sızı ozledım cnm bugun ne var ne yok dıe gırdım yoksa bebek konusu hakkında pek konuşasım yok.
demek ertelendı senın de bana temmuz da olduğu gıbı.
neyse hayırlısı bıtanem.
bende reglı de gıtcem ama ne dıcekler bılmem

kuzum hosgeldn ya ozledk nasıl olalm okul basladı ve tedavye gun sayyorum insallah
kızzzzzzzzzzz ne zmaan tedavın hadı hayırlısı..
bnde sızı ozledımmm canımcımlar..
okul da basladııı gene koşturmaya devam dımı :)

bende sızı ozledım cnm bugun ne var ne yok dıe gırdım yoksa bebek konusu hakkında pek konuşasım yok.
demek ertelendı senın de bana temmuz da olduğu gıbı.
neyse hayırlısı bıtanem.
bende reglı de gıtcem ama ne dıcekler bılmem

Haklısın cnm bende uzun bi süre gelmemiştim bebek hakkında konuşmak istemiyordum geçecek bugünlerde cnm benim
İnşallahhh doktor amca güzel seyler söyler

bakalımm neler olcak bılmem 1 hafta sonra fln reglı olcam sanırımmmmmm..

İki yildir yuruyorum ve gunde en az onkez besinci kata merdivenle inip cikiyorum diyetisyenin verdigi diyetten az yiyorum ama makesef

o zaman bence kilo vermek yerine vücudun sıkılaşıyor olabilir kilo kaybı o yüzden gözükmeyebilir diye düşünüyorum

o zaman bence kilo vermek yerine vücudun sıkılaşıyor olabilir kilo kaybı o yüzden gözükmeyebilir diye düşünüyorum
Kilo bakinca cok gorunmuyo fakat gobek rahatsiz ediyo igneletden sonrada daha fazla oldu hareketlere basliyorum fakat aksama kadar cok yoruluyorum.iki gun yapiyorum.ucuncu gun birakiyorum

elamm alınti yapamadm bi turlu evet canm basladk okula tedavye de azck kaldı insallah 2hafta icnde baslams oluruz Allahn iznyle sende bslarsan bu ay brlkte oluruz tedvi

cedrus-blgk-yedirenk-ktpkurdu sizler nasıslınızzzzzzzzzzzzz

canım ben adet sonrası çalışmalara başladım,ayrıca bitkisel kürlere de başladık vitamin falan vs. tüp bebek sonrası işte belki kendiliğinden olur diye umut ediyorum. zor ama kısmet artık..

kızlar yorum bekliyorum

valla canım benim sadece MTHFR MUTASYON ANALİZİ (A1298C) bu homozigot çıktı. Bana doktor genetik anne babadan geçen bişey.gebe kalına iğneye başlayacaksın dedi.senin bayağı yoğun kan pıhılaşması var sanırım. tedavi olacağın zaman transfer sonrası hemen iğneye başlatırlar.başlatmazlarsa da ısrar et bence.

Canım biosteron yumurta kalitesi arttırmak içinmi
Haklısın cnm çalışanlar için gerçekten zor allah yardımcın olsun

ben de öyle duydum ama, tüp bebek doktorlarına da bazen çok da güvenmemek lazım.çünkü bu iş artık ticaret olmuş. biosteron sonuçta gençlik hormonu deniliyor içsek de bişey kaybetmeyiz.denemekte fayda var

EVET BENDE ÜÇ TANESİNDE SIKINTI VAR DOKTORLA GÖRÜŞMEYE GİTMEDİM DAHA AY SONU GİDİCEM İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR ALIRIZ

Kilo bakinca cok gorunmuyo fakat gobek rahatsiz ediyo igneletden sonrada daha fazla oldu hareketlere basliyorum fakat aksama kadar cok yoruluyorum.iki gun yapiyorum.ucuncu gun birakiyorum

kansızlık falan varsa oda halsizlik eder tatlıya düşkünlük eder bendede var canım 75 kiloyum 1,60 aman napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…