kızlar teşekürler annem diyorki sen aclıktan öleceksin ye biraz anneme kalsam 100 kilo olmalıyımZayıf hatunsun kıskandım
ama sende zayfısnnnnnnnBenim boyum 1.72 kilom 58 , 60 arası gidip geliyor ama şeklim kaçtı alt taraf büyümeye başladıBu sabah başladım spora bakalım devamı gelecekmi
Ağzınbal yesinyokheee tızımmmmmm sen anne olacaksınnnnn
bakkk allahın izni ileee bırakmayacak sen o mucizenin kokusunu içine çektiğinde bu zor günleri unutacaksınAğzınbal yesinEmii ya allhım duysun seni inş pıt pıtını görmek naisp olursa oan hepinize dua edecem hep ettiğim gbi Bugun kustum hemde sarıydı Iyyy inş bebişim beni bırakmz Allhım hepinizi anne etsin inş
sizi saymıyoruzzz yaaaaaaaaaaaaayahu kızlar abes olacak ama size özendim bende kilomu yazayım
boy 1,67 kilom 74 poffffffffffffffff şiştim iyice 58 le başlamıştım hamileliğe
Aynen kuzum inş onu kucagıma alıp öpüp koklayınca bide onunla uyuyuncabakkk allahın izni ileee bırakmayacak sen o mucizenin kokusunu içine çektiğinde bu zor günleri unutacaksın
onu kucağınaalıp öpüp koklayınca onunla uyuyp ENİŞTEYİ DİĞER ODAYA KOVUNCA OHHHHH huzr mutluluk o olacak
Aynen kuzum inş onu kucagıma alıp öpüp koklayınca bide onunla uyuyuncaOzmn huzr ve mutluluk en iyisi olcak Allhımdan dileğim hepmz anne olalım bi gün ve gülden sultan da yeni topik açsın bize anneleri ve bebekler
ama sende zayfısnnnnnnn
hafta sonu kardeşim parke döşetti konuşuyoruz bebeğin yatağını şuraya koysak şunu şöyle yapsak diye damat diyor ki banada salonda yatacak bir yer ayarlayın nasılsa oğlan anasıyla yatacak beni kovacaklar
Aynen kuzum inş onu kucagıma alıp öpüp koklayınca bide onunla uyuyuncaOzmn huzr ve mutluluk en iyisi olcak Allhımdan dileğim hepmz anne olalım bi gün ve gülden sultan da yeni topik açsın bize anneleri ve bebekler
yok be canımmm ölçüler gayet güzellZayıfımda şeklim kaçtı basenlerim çıkmaya başladı
Çook haklısın cnm güvenmemek lazım bende 4 tane vitamin hapı içiyorum inan korkarak içiyorum bişi olacak diye
bende tavan 58 hiç üstünü görmedim çok şükürbiliyorsunuz 7 defada tüp bebek denedik hatta birisinde 17 kutu ilaç kulanmıştık
Zayıf hatunsun kıskandım
ınsallah hersey yolunda gitcek bu sefer bıtanemmEvt canım rabbimn mucizesi hayırlısı olsun artık yarından sonrası bakalım ne olcak inş pıt pıt görmk nasip olur
kızzzzzzzzzzzzzz daha ne ıstıyonn sen..Benim boyum 1.72 kilom 58 , 60 arası gidip geliyor ama şeklim kaçtı alt taraf büyümeye başladıBu sabah başladım spora bakalım devamı gelecekmi
birazda çok geziyorum yürüyorumya bırazda bünye canım.bana hersey yarıyor..
senın adına cok sevındımm fit hatun senıı..
bndee :)
ınsallah hersey yolunda gitcek bu sefer bıtanemm
ayy bugun senın adına bıde tasruk adına cok sevındım ya..
ne gusel haberler okudum..
kızzzzzzzzzzzzzz daha ne ıstıyonn sen..
ben napayım 10 kılo fazlam var ağlamak istiyorummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?