2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Bilmiyordum
Şu saatten sonra gönül rahatlığıyla içe bilirim sağol cnm çok güzel bilgilendirdin

Kız valla görsen beni şaşırırsın son 1 senedir şeklim kaçtı elbiselerim olmuyor artık

evt canım oyle olcak sanırım Bizimki hemn kıskanırdı Olsun canm onunla hep yatıyoz ztn
onu kucağınaalıp öpüp koklayınca onunla uyuyp ENİŞTEYİ DİĞER ODAYA KOVUNCA OHHHHH huzr mutluluk o olacak

İkimzn ortasında yatr belki bi yaşına gelince babalrın papucu dama

İnş bitanem ya allhım yardımcmz olsun inş

evt canım oyle olcak sanırım Bizimki hemn kıskanırdı Olsun canm onunla hep yatıyoz ztn

İkimzn ortasında yatr belki bi yaşına gelince babalrın papucu dama
atın gitsin kocişleri sarılın bebişlere ohhh ohhhh

kızlar ben çıkayımmm doğacak yeğene yelek başlayacağım

Canım bugün seni burda gormeseydim telden ulasacaktim online gözükmüyor ken bende çok ugramadim buralara şimdi tekrar yerimi aldımozletme kendini arada gel bu arada taş gibi hatunsun kilonda çok yok yüzünün güzelliği yeter

slm arkadaşlar kan verdim geldim değerim 144 çıktı bu gün transferle beraber 10. günüm
Harika canım tebrik ederim darısı bizlere inşallah. Değerin çok güzel sana iki tane mi transfer ettiler?

Kusarken dikkatli ol, mideni rahatlatıcı şeyler ye çünkü çok kasılmasın kasların bebeğe zarar vermesin.

Merhabalar kızlar aklıma takılan bişey var bilgisi olan var mı..ben ayın ağustosun 7 sinde düşük yaptım 8 inde kürtaj oldum.kürtajın 24.günü adet oldum..3 eylülde adetin 3.günü hormon testlerim için kan verdim..bulunduğum ilçede kadın doğumcu yok..genel cerrahtan istem verdim...ildeki hastahaneye gitti sonuçlar bugün geldi beta hcg adetin 3.günü 3.24 çıkmış sizce normal mi...0 lı bir değer olması gerekmiyomuydu...kadın doğumcuda yok ki sorayım.

biz bence kemikliyizde ondan kilolu duruyoz aynen kadın dediğin azcık etli butlu olucak
Evet kesinlikle katılıyorum buna benn :) Arkadaşım 85 kilo ve tüp bebek yaptıracağı doktoru tedavi için ideal başlayabiliriz demiş. Yani biz çok çok normaliz :)

canım pek fazla bilgim olmamakla birlikte şu cevabı verebilirim
bhcg hormonu birden sıfırlanan bi hormon değil bu yüzden bu kadar sürmüş olabilir yavaş yavaş düşüşe geçmiştir diye düşünüyorum

canım hayırlı olsun :) maşalah :) kat kat artsın inşallahhhhh :)
kızlar ensudan haber var mı? ne zaman test yapacak?

ben de meraktayım ama internetten uzaklaştı,en iyisini yaptı.zaten test günü sonucunu hemen buraya yazar inşallah sevinçle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…