vitamin hapından bişey olmaz canım,sonuçta bu devirde doğal beslenemiyoruz.zaten eminim bu kısırlık dedikleri şey de çağımızın doğal olmayan gıdalarından kaynaklı.Bu yüzden vitaminlerin diğer yararlarını da düşünerek iç bence canım.Sadece gebelik değil.bir çoğu kanserden korunmaya bile yarıyor..
ya bırazda bünye canım.bana hersey yarıyor..
senın adına cok sevındımm fit hatun senıı..
bndee :)
ınsallah hersey yolunda gitcek bu sefer bıtanemm
ayy bugun senın adına bıde tasruk adına cok sevındım ya..
ne gusel haberler okudum..
kızzzzzzzzzzzzzz daha ne ıstıyonn sen..
ben napayım 10 kılo fazlam var ağlamak istiyorummmmmmmmmmmm
evt canım oyle olcak sanırımhafta sonu kardeşim parke döşetti konuşuyoruz bebeğin yatağını şuraya koysak şunu şöyle yapsak diye damat diyor ki banada salonda yatacak bir yer ayarlayın nasılsa oğlan anasıyla yatacak beni kovacaklar
onu kucağınaalıp öpüp koklayınca onunla uyuyp ENİŞTEYİ DİĞER ODAYA KOVUNCA OHHHHH huzr mutluluk o olacak
İnş bitanem ya allhım yardımcmz olsun inşya bırazda bünye canım.bana hersey yarıyor..
senın adına cok sevındımm fit hatun senıı..
bndee :)
ınsallah hersey yolunda gitcek bu sefer bıtanemm
ayy bugun senın adına bıde tasruk adına cok sevındım ya..
ne gusel haberler okudum..
kızzzzzzzzzzzzzz daha ne ıstıyonn sen..
ben napayım 10 kılo fazlam var ağlamak istiyorummmmmmmmmmmm
atın gitsin kocişleri sarılın bebişlere ohhh ohhhhevt canım oyle olcak sanırımBizimki hemn kıskanırdı Olsun canm onunla hep yatıyoz ztn
İkimzn ortasında yatr belki bi yaşına gelince babalrın papucu dama
canımmm hayırlı olsunnnnn gözün aydınnnnslm arkadaşlar kan verdim geldim değerim 144 çıktı bu gün transferle beraber 10. günüm
Canım bugün seni burda gormeseydim telden ulasacaktim online gözükmüyor ken bende çok ugramadim buralara şimdi tekrar yerimi aldımcanımm yokhenın oldu bak kısmet yanı bellı mı olur rabbım buyuk..
ınsallah tez zamanda bızde kavuşuruz yavrularımıza..
tebrıklerr canımmmmmmmmm sonunda sende kavuştun yavrunaa yuppiiiiiiiiiii
melindammmmmm kuzucummmmmmmmmmmm bende sızı ozledım yaa..ayrıca burda yoksam telden de ulaşabılırsın..bazen kafam atıyo gelmek istemiorum cnku kendımden sebeplerden dolayı
Harika canım tebrik ederim darısı bizlere inşallah. Değerin çok güzel sana iki tane mi transfer ettiler?slm arkadaşlar kan verdim geldim değerim 144 çıktı bu gün transferle beraber 10. günüm
Kız valla görsen beni şaşırırsın son 1 senedir şeklim kaçtı elbiselerim olmuyor artık
Kusarken dikkatli ol, mideni rahatlatıcı şeyler ye çünkü çok kasılmasın kasların bebeğe zarar vermesin.Ağzınbal yesinEmii ya allhım duysun seni inş pıt pıtını görmek naisp olursa oan hepinize dua edecem hep ettiğim gbi Bugun kustum hemde sarıydı Iyyy inş bebişim beni bırakmz Allhım hepinizi anne etsin inş
Hayırdır canım bu gün coştun sen
valla vücudun güzel ben seni çok beğeniyorum.
Canım ya al bendede okadar napalım yani bende 75 kiloyum 1,63 boyundayım çokta güzeliz beeee :))
Evet kesinlikle katılıyorum buna benn :) Arkadaşım 85 kilo ve tüp bebek yaptıracağı doktoru tedavi için ideal başlayabiliriz demiş. Yani biz çok çok normaliz :)biz bence kemikliyizde ondan kilolu duruyozaynen kadın dediğin azcık etli butlu olucak
canım pek fazla bilgim olmamakla birlikte şu cevabı verebilirimMerhabalar kızlar aklıma takılan bişey var bilgisi olan var mı..ben ayın ağustosun 7 sinde düşük yaptım 8 inde kürtaj oldum.kürtajın 24.günü adet oldum..3 eylülde adetin 3.günü hormon testlerim için kan verdim..bulunduğum ilçede kadın doğumcu yok..genel cerrahtan istem verdim...ildeki hastahaneye gitti sonuçlar bugün geldi beta hcg adetin 3.günü 3.24 çıkmış sizce normal mi...0 lı bir değer olması gerekmiyomuydu...kadın doğumcuda yok ki sorayım.
canım hayırlı olsun :) maşalah :) kat kat artsın inşallahhhhh :)slm arkadaşlar kan verdim geldim değerim 144 çıktı bu gün transferle beraber 10. günüm
canım hayırlı olsun :) maşalah :) kat kat artsın inşallahhhhh :)
kızlar ensudan haber var mı? ne zaman test yapacak?
Çarşamba günü test tarihi canım suan bebisleriyle dinleniyorcanım hayırlı olsun :) maşalah :) kat kat artsın inşallahhhhh :)
kızlar ensudan haber var mı? ne zaman test yapacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?