• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
KIZLARRRR siz kilo yazmışsının bende eksik kalmayayım değilmii boy ..1.62
kilo.. 54

Iyiyiz gulum sen nasilsin hani gullerimiz nerde:rolleyes::rolleyes:
iyiyim canımbıdıkım okula başladı bu gün yorulduk biraz ama
201041k18hkdmodr.gif
bunlarda senin güllerin

Evt cnm hayırlısıyla inş bu kez devamı gelir şimdi pek sevinemiyorum yarım klmasndan korkuyorum işte inş o gün hediye olur babasına çünkü doğum gunu
ınsallah bu sefer bebişin senınlee olucak canım..
baksana kendılığınden gelmiş sıpacık..artık sızı bekletmek ıstememiş..ne gusel yaaa

ben de öyle duydum ama, tüp bebek doktorlarına da bazen çok da güvenmemek lazım.çünkü bu iş artık ticaret olmuş. biosteron sonuçta gençlik hormonu deniliyor içsek de bişey kaybetmeyiz.denemekte fayda var

Çook haklısın cnm güvenmemek lazım bende 4 tane vitamin hapı içiyorum inan korkarak içiyorum bişi olacak diye

yazdın ama bızı ezdınn :KK12: sende 70 lerde olmalıydın :KK45:
bende tavan 58 hiç üstünü görmedim çok şükür :D:D:D:D:D:D:Dbiliyorsunuz 7 defada tüp bebek denedik o_Oo_Oo_Ohatta birisinde 17 kutu ilaç kulanmıştık :KK43::KK43::KK43:

ınsallah bu sefer bebişin senınlee olucak canım..
baksana kendılığınden gelmiş sıpacık..artık sızı bekletmek ıstememiş..ne gusel yaaa
Evt canım rabbimn mucizesi hayırlısı olsun artık yarından sonrası bakalım ne olcak inş pıt pıt görmk nasip olur

Benim boyum 1.72 kilom 58 , 60 arası gidip geliyor ama şeklim kaçtı alt taraf büyümeye başladı:oops: Bu sabah başladım spora bakalım devamı gelecekmi :KK48:

Back
X