Aaammmmmiiinnnnçok teşekkür ederim arkadaşlar allah ım hayırlısıyla devamını da nasip etsin ve isteyen herkese versin
slm arkadaşlar kan verdim geldim değerim 144 çıktı bu gün transferle beraber 10. günüm
slm arkadaşlar kan verdim geldim değerim 144 çıktı bu gün transferle beraber 10. günüm
can hayrlı olsun masallah sizeslm arkadaşlar kan verdim geldim değerim 144 çıktı bu gün transferle beraber 10. günüm
Canım ya al bendede okadar napalım yani bende 75 kiloyum 1,63 boyundayım çokta güzeliz beeee :))kansızlık falan varsa oda halsizlik eder tatlıya düşkünlük eder bendede var canım 75 kiloyum 1,60 aman napalım
Amin canım devamıda sağlıkla olsun inşallah sen gönlünü ferah tut artış olacaktır emin ol :)arkadaşlar çok teşekkür ederim rabbim inşallah devamını da nasip eder çarşamba günü tekrar kan vericem inşallah artış gerçekleşir rabbim kimsenin emeğini boşa çevirmesin
GÖZÜN AYDIN HAYIRLI OLSUN ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN
Masallah barekallah rabbim bizede nasip etsin insallahslm arkadaşlar kan verdim geldim değerim 144 çıktı bu gün transferle beraber 10. günüm
Canım ya al bendede okadar napalım yani bende 75 kiloyum 1,63 boyundayım çokta güzeliz beeee :))
Tebrikleeeeeeeeeeeer tatlım...slm arkadaşlar kan verdim geldim değerim 144 çıktı bu gün transferle beraber 10. günüm
Arkadaslar bugun tedavimin 5. Gunu artik hergun gonalf+orgalutran kullanicam muhtemelen pzrtesi opu olucakmis tahmini kacgun sonra transfer olur
Evt cnm hayırlısıyla inş bu kez devamı gelir şimdi pek sevinemiyorum yarım klmasndan korkuyorum işte inş o gün hediye olur babasına çünkü doğum gunuayy maşallah yokhe yaaaaaaaaaaa çok ama çok sevındımmmmmmm tam mucize olmuş bu kızım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
tamam artık bu bebiş bizimmmm artıkın bi yereeeeeeee bırakmıyoruz onu..
süper yaaaaaaaaaaaaaaa
Canim maşallahslm arkadaşlar kan verdim geldim değerim 144 çıktı bu gün transferle beraber 10. günüm
Maşallahslm arkadaşlar kan verdim geldim değerim 144 çıktı bu gün transferle beraber 10. günüm
canım ben adet sonrası çalışmalara başladım,ayrıca bitkisel kürlere de başladık vitamin falan vs. tüp bebek sonrası işte belki kendiliğinden olur diye umut ediyorum. zor ama kısmet artık..
melindammmmmm kuzucummmmmmmmmmmm bende sızı ozledım yaa..ayrıca burda yoksam telden de ulaşabılırsın..bazen kafam atıyo gelmek istemiorum cnku kendımden sebeplerden dolayıKuzumözledim seni
bnde 73 ümHihi bende 1.52 73 kiloyum demek bu ilaclar herkesi ayni kiloya getiriyor:)
En ne kadar güzel bir sonuç:) Allah tamamına erdirsin inşslm arkadaşlar kan verdim geldim değerim 144 çıktı bu gün transferle beraber 10. günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?