2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım ya ne kadar pozıtıfsın....ama zaman gecıyor yas olmuş 33 yumurta rezervı az,tupte hafıf şişlik var her ay farklı bısey duyuyuorum ister istemez canım sıkılıyor...
inşallah bu negatıf çıkan testler hep yanlıştır.

kızlar yarın kan vermeden benim kırmızılar şimdiden gelmeye başladı az az oluyorum şimdi ne yapalım kısmet hayırlısı

dua ette yerleşme kanaması olsun güzelim.hiç birsey yıpratmıyor dr a gıtmek ıgne vurulmak,kontroller,yumurta toplama felan ama şu beklemek yokmu tutundumu tutunmadı mı dıye ömürden ömür götürüyor

Kuzum yaa sen umutlan tabiii şu kanı bi daha verde ozaman görüşelim seninle

haklısın sende ama moral depolamazsak mücadele için güç bulamayız..
İnanmamız lazım olacagına yoksa hayat çekilir mi
İnşallah yanlıştır en büyük temennim bu
Kan sonucun iyi çıksında idrar hikayeee...

oh oh ne güzel kurtlarını döktün demek ki.akşam buluşuruz o zaman..ama ben biraz geç gelebilirim dışarıda işlerimiz var..siz toplanın

Canıımm çok tşk ederim. Evet günlerdir bugünü bekliyodum öğrenmek için..

🌸🌸🌸

canım sabah fotografını gördüm sabah ama birşey yazamamıştım.çıkmam lazımdı.
allah tamammına erdirsin inşallah
rabbim nazarlardan korusun diyorum ve darısı başımıza işşşşalllllllah diyorum

Iyi aksamlar kızlarrr...
Nasılsınız bakiyorumda aksam icin randevular verilmis.:)))

Parsencimm çok tşk ederim canım. En kısa zamanda senin fotonu da görmek nasip olur inşallah.. Amiinnn ..

🌸🌸🌸

Parsencimm çok tşk ederim canım. En kısa zamanda senin fotonu da görmek nasip olur inşallah.. Amiinnn ..

🌸🌸🌸

inşallah canım.sen bebişlerini güzelce büyüt,onlara iyi bak.kendine dikkat et,ağır kaldırma bir yere uzanma çok ayakta durma moralini yüksek tut..tamam mı aşkısı:87::87::87::87::87::87::87::87::82::82::82:

Belki bi süprizle karşılaşırsın inşallah çift çizgi olur süpriiiiz der olmazsada saglık olsun

Ya kızlar benım belırtıler azaldı offff tamam belirtıye göre bakmamak lazım ama batmalar azaldı bugun 5. Gün beklemek cok zor hamişler yazın lütfen belirtiler neydı 😞

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

belki tutunmustur bebiş ondan azalmıştır belirtiler canımm benimm güzel haberlerini alcagızz inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sonuç 44,5 10. gun iyimi sizce...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözünaydın cnm maşalalh değerin bence de iyi artarak devam etsin...
süper bu haber yaa canını niye sıkıyorsun değerin artmış güzelim evlilik yıldönümü hediyen gelmişdarısı bizeeeeeeee

Senin adına inan çok sevindim canım.

İnsallah pazar gunu tahlıl yapcam evde 7. Gun cıkar heralde

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Bak canim benim degerim 346 cikmisti ve ikize gebeyim.senin gibi heves ettim erken gebelik testi aldim 30 tl para verdim bide tamda 7.gun negatif cikmisti koca bir negatif .siliknbile degil bembeyaz gunlerim berbatt gecti sonrasinda ve kan verdim negatif biliyldum bi ogrendimki ikiz su idrar testlerini yapmayin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…