foto harika hayırlı uğurlu olsun..ikizzz.miş
Allah tamamına erdirsin.değerleriniz yüksekti zaten
bende yapıcam biraz sonra negatifi görmek için umutla beklemek istemiyorum artık ya yoksa yok napim buz bebilerimi alırım diger ayyy o olur inşallah ne diyeyim Allah büyük çok üzme kendini en kötüyü düşünerek güzel günlerimizi mahvetmeyelim dünyanın sonu değil Yine deneriz yine yineeee Olayı sıradanlaştırıp yola devam etmek lazım şükredelim ki başka sağlık sorunlarımız yok. Bazen yetinicez bazen Rabbimden isticez dilicez hayatı bizde böyle yaşıcaz başa gelen çekilirmiş çok konuştum ama morallerimiz düzelsin artık yaaaa halimize bin şükürrrr bi daha denicezzz tamam mııııııııııııseverim seniiiiiii
kızlar yarın kan vermeden benim kırmızılar şimdiden gelmeye başladı az az oluyorum şimdi ne yapalım kısmet hayırlısı
yani anladıgım kadarıyla canım 50 yi mi geçmedi hiç seninki?pazartesi 50 ustu olması lazım dedi hastane bana benim9.gun 19 geldi önce kestirip attım yok dedim ama hastanem pozitif diyor ve ilaca devam et diyor ben de pazartesi beklicem şu an sonucta benimle bunu bilmek bile güzelen azından hamile kaldım hayatımda ilk kez devamı gelmese de ...allah nasıl isterse öyle olsun hayırlısı..sen naptın peki şimdi var mı bebegin?
canım ya ne kadar pozıtıfsın....ama zaman gecıyor yas olmuş 33 yumurta rezervı az,tupte hafıf şişlik var her ay farklı bısey duyuyuorum ister istemez canım sıkılıyor...
inşallah bu negatıf çıkan testler hep yanlıştır.
Canlarim ben geldimbugün burda yoktum arada girip okudum cevap veremedim en yakın arkadaşımın kına gecesi vardı sabahtan aksama kadar gelinle beraberdim oo benim düğünde çok koştu sıra bana geldi oynamaktan ayaklarım çok kötü cumartesi günde düğünü var yandım ben ayaklarım yara oldu kaç saattir geçmişi okuyorum iyi kaynatmissiniz yarın gece bende isterim seviyorum sizi
Canıımm çok tşk ederim. Evet günlerdir bugünü bekliyodum öğrenmek için..
🌸🌸🌸
Iyi aksamlar kızlarrr...
Nasılsınız bakiyorumda aksam icin randevular verilmis.:)))
canım sabah fotografını gördüm sabah ama birşey yazamamıştım.çıkmam lazımdı.
allah tamammına erdirsin inşallah
rabbim nazarlardan korusun diyorum ve darısı başımıza işşşşalllllllah diyorum
Parsencimm çok tşk ederim canım. En kısa zamanda senin fotonu da görmek nasip olur inşallah.. Amiinnn ..
🌸🌸🌸
bende yapıcam biraz sonra negatifi görmek için umutla beklemek istemiyorum artık ya yoksa yok napim buz bebilerimi alırım diger ayyy o olur inşallah ne diyeyim Allah büyük çok üzme kendini en kötüyü düşünerek güzel günlerimizi mahvetmeyelim dünyanın sonu değil Yine deneriz yine yineeee Olayı sıradanlaştırıp yola devam etmek lazım şükredelim ki başka sağlık sorunlarımız yok. Bazen yetinicez bazen Rabbimden isticez dilicez hayatı bizde böyle yaşıcaz başa gelen çekilirmiş çok konuştum ama morallerimiz düzelsin artık yaaaa halimize bin şükürrrr bi daha denicezzz tamam mııııııııııııseverim seniiiiiii
Belki bi süprizle karşılaşırsın inşallah çift çizgi olur süpriiiiz der olmazsada saglık olsun
Ya kızlar benım belırtıler azaldı offff tamam belirtıye göre bakmamak lazım ama batmalar azaldı bugun 5. Gün beklemek cok zor hamişler yazın lütfen belirtiler neydı 😞
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
belki tutunmustur bebiş ondan azalmıştır belirtiler canımm benimm güzel haberlerini alcagızz inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözünaydın cnm maşalalh değerin bence de iyi artarak devam etsin...sonuç 44,5 10. gun iyimi sizce...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
süper bu haber yaa canını niye sıkıyorsun değerin artmış güzelim evlilik yıldönümü hediyen gelmişKizlar dün 10. Gün degerim biliyorsunuz 70 cikmisti tabi ben bütün günü aglayarak geçirdim . Bu gün dayanamadim tekrar tahlil yaptirdim 132 cikti. Gene cok ümilenmek istemiyorm dr yarin ki sonucu istedi ins hayirlisiyla böyle artarak devam eder.
İnsallah pazar gunu tahlıl yapcam evde 7. Gun cıkar heralde
💗👶💗
bayadır fırsat bulup memlekete gidememiştik çoook özledik ailelerimizi bugun gidiyoruz cok iyi denk geldi yoksa haftasonu gecmezdi simdi annem ablamlar yegenm bizi bekliyo bebiş sevcez aksama inşallah hepimiz kendi bebişlerimizi de severiz en kısa zamanda
bu dua hep ettiğim ve çok da sevdigim bi dua canm amiiiin
canm maalesef sonuc cıkmadı ptesi çıkçakmış
💗👶💗
💗👶💗
Ama 7.gun cok erken cnm yaa..
cnm yarın güzel geçsin görüşmen heyecan varmı kızSenin adına inan çok sevindim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?