Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577
🌸🌸🌸
Evet kuzum bu aralar çok yoğunum en azından kafam dağılıyor spor iyi geldi çok rahatım eskiden sürekli kurardim yarın güzel haberlerini bekliyorum yarın çok yoğun olucam ama seni takip edicem telimde zaten burası açık boş vakitte hemen girip size bakıyorum😆😆 bi arkadasa bakıp çıkıcaktimbizim kızlar bugün yok gece beklerim artık onları
puf çıkmamıs sonuclar ptsiye kaldı
saol canm dualrın için yok maalesef bugun de cıkmadı dünden beri çıkçak diyip bekletiyolar bizi şimdi de ptsi diyolar acayip sinir oldum yaaa
Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577
🌸🌸🌸
esma sen bi daha yaptırcaktın merkezinde olmadı mı bidaha ne zaman deniceksin?ilk miydi denemen?
Eki Görüntüle 1087512
Kızlar annem almış pazar yapcam adetten 10 gun önce belli edıyomuş
Bebişlerimizr kavuşcaz inşallah
normalde iki güne 2 katı olması lazım bak senin bir günde çıkmış iki katına belkide ikiz olacak.inşallah iyi haberlerini alıcaz...
şunlara bak gıcır gıcır
maşallah maşallah
41 kere maşallah ne kadar net bebişlerin çok sağlıklı olacaklar...
Canım Benimmm,
Heyecan ile bekliyorum esmacım ama umutsuzum biraz adet sancılarım bel ağrılarım hepsi var.
Allah'tan ümidimi kesmedim reglimi görene kadar bakalım inşallah iyi olur.
Sen ne yaptın tekrar kan verdin mi veya idrar testi yaptın mı :26:
yok canım ya yarın benim asıl kan testi günüm ama benim için bir mucize olması lazım ki pozitif olmalı yani 9.günü çıkmayan 12.günmü çıkıcak sanmıyorum ben kabullendim artık yarın yaptırıyım kesin sonucu alıyım da artık benim kışa doğru olur 4.tedavim nasip olursa ne yapalım nasip işte kimisi seviniyor kimisi üzülüyor inşallah sevinenler arasında sende olursun canım güzel haberlerini bekliyorum
yok canım ya yarın benim asıl kan testi günüm ama benim için bir mucize olması lazım ki pozitif olmalı yani 9.günü çıkmayan 12.günmü çıkıcak sanmıyorum ben kabullendim artık yarın yaptırıyım kesin sonucu alıyım da artık benim kışa doğru olur 4.tedavim nasip olursa ne yapalım nasip işte kimisi seviniyor kimisi üzülüyor inşallah sevinenler arasında sende olursun canım güzel haberlerini bekliyorum
canım senin kimyasal gebeliğinde degerlerin kaçtı ve nasıl ilerledi ben d esüpheleniyorum ya degerimden..
canım benim ilk denememde 60 çıkmıştı ama az kanamam vardı devam ediyordu ikigün sonra 90 daha sonra 162 di sonra 50 ye düşmüştü sonra 0 lanmıştı ikincisi donmuştu ilk kan tahlilim 11 çıkmıştı doktorum sağlıksız gebelik dedi iki gün sonra tekrarladık 2 ye düşmüştü inşallah senin yükselir canım dua ediyorum
Canım sen cok metanetlisin zaten bılıyorum ama lütfen ümitsizlige düşme rabbım ol derse olur inşallah senınde olacak tabıkı çok zor ama rabbım hayırlısını versın
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
inşallah canım ama şte insan çok üzülüyor elimde değil tabiki rabbimin ol demesiyle olucak biz sadece vesile arıyoruz demek ki benim anne olmamın vakti zamanı gelmediki rabbim bana daha laik görmüyor elbet bir zamanı vardır inşallah ama ne zamandır allahım bilir rabbim hepimize en kısa zamanda tattırsın anneliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?