2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Benim k o kadar önemli değil sadece ön görüşme yapacağım tabi her adım önemli bizim için

puf çıkmamıs sonuclar ptsiye kaldı

saol canm dualrın için yok maalesef bugun de cıkmadı dünden beri çıkçak diyip bekletiyolar bizi şimdi de ptsi diyolar acayip sinir oldum yaaa

Hadi yaaa, biliyorum beklemek zor gelecek canım o yüzden sürekli sabır çek, hafta sonu bol bol gezin.

esma sen bi daha yaptırcaktın merkezinde olmadı mı bidaha ne zaman deniceksin?ilk miydi denemen?

ben yarın merkezimde yaptırıcam canım hayırlısı bakalım 3.denememdi bu ilk ikisi kimyasal gebelik olmuştu onlar 5.gün embriyosuydu işte nasip kısmet ne diyeyim buda 3.gün embriyosuydu ikitane işte buda olmadı herhalde ne yapalım kısmet

41 kere maşallah ne kadar net bebişlerin çok sağlıklı olacaklar...

İnşallah canım saol.. Ya evet hayatta anlamam usg fotosundan ama buna bakar bakmaz anladım. Acaba benim diye mi dedim ama birçok kişi senin gibi yorum yapmış. Allah a emanetler.. Tşk ederiz inşallah çok sağlıklı olurlar teyzesi..

🌸🌸🌸

yok canım ya yarın benim asıl kan testi günüm ama benim için bir mucize olması lazım ki pozitif olmalı yani 9.günü çıkmayan 12.günmü çıkıcak sanmıyorum ben kabullendim artık yarın yaptırıyım kesin sonucu alıyım da artık benim kışa doğru olur 4.tedavim nasip olursa ne yapalım nasip işte kimisi seviniyor kimisi üzülüyor inşallah sevinenler arasında sende olursun canım güzel haberlerini bekliyorum

canım senin kimyasal gebeliğinde degerlerin kaçtı ve nasıl ilerledi ben d esüpheleniyorum ya degerimden..

Hakkımızda hayırlısı olsun. Allahım mucizesini göndersin sana. Dualarım seninle. İnşallah her şey güzel olsun cnm
Bende kendim için umutsuzum ama Rabbim güldürsün yüzlerimizi ne diyebilirim ki hayırlısı demekten başka...

Canım sen cok metanetlisin zaten bılıyorum ama lütfen ümitsizlige düşme rabbım ol derse olur inşallah senınde olacak tabıkı çok zor ama rabbım hayırlısını versın

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

canım senin kimyasal gebeliğinde degerlerin kaçtı ve nasıl ilerledi ben d esüpheleniyorum ya degerimden..

canım benim ilk denememde 60 çıkmıştı ama az kanamam vardı devam ediyordu ikigün sonra 90 daha sonra 162 di sonra 50 ye düşmüştü sonra 0 lanmıştı ikincisi donmuştu ilk kan tahlilim 11 çıkmıştı doktorum sağlıksız gebelik dedi iki gün sonra tekrarladık 2 ye düşmüştü inşallah senin yükselir canım dua ediyorum

ayyy inş.benim artar canım artmasa allahtan napalım ..allah caresiz bırakmasın..

Kızlar üşümeye başladım korkuyorum benım adet öncesi üşüme olur cunkü offf moralım bozuldu ya bu surec kafayı yedırtır

💗👶💗

inşallah canım ama şte insan çok üzülüyor elimde değil tabiki rabbimin ol demesiyle olucak biz sadece vesile arıyoruz demek ki benim anne olmamın vakti zamanı gelmediki rabbim bana daha laik görmüyor elbet bir zamanı vardır inşallah ama ne zamandır allahım bilir rabbim hepimize en kısa zamanda tattırsın anneliği

Amin canım amin

💗👶💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…