amin canım inşallahhhhh

sonuçlarınız inşallah temiz çıkar canım....

evlilik-tanışma hikayelerinde çok etkilenmiştim yazdıklarından, çok dua ediyorum ben sana..... Rabbim size sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallahhhh

canım benim, fshın yerlerde acayip bi şekilde düştü değer, e üstüne bide incir yaptın.... yumurtalar bunlara mutlaka tepki vereceklerdir..... biesteron da kullanıyosun, folik aside devam ediyosun.... bide stres yapmaıp azcık relaks takılsan var ya, uffff uffff misss olur canım benimmmm

canım pko olduğu halde hamile kalanların hepsi ohss olmuyo, rahat ol.... hatta bi arkadaş vardı geçen yıl temmuz ağustos aylarında denemişti, ohss oldu ama sonucu pozitif değildi malesef...... yani demem o ki, ohss olmadığın için tutunmadı diyemeyeceğimiz gibi ohss olsan kesin tuttu diyemeyiz.... o yüzden sakin olup, pozitif düşünüyoruz.....

tatlım hayırlı olsun, inşallah değerin katlayarak devam eder.... sevinmeli misin, bence 2 gün daha birazcık temkinli olmalısın.... 2 gün sonraki değere göre daha rahat bi nefes alırız umarım canım benimmm