2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ay canııım nasıl mutlu oldum tamam bekliyecem napım cok sabırsızım offff

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

gözünaydın cnm maşalalh değerin bence de iyi artarak devam etsin...

süper bu haber yaa canını niye sıkıyorsun değerin artmış güzelim evlilik yıldönümü hediyen gelmişdarısı bizeeeeeeee

Amin canim ins bide yarin hayirkisiyla görseydik souclari biraz daha rahatlicaktim.

Yumurta rezervinde mi bir sorunun vardı canım

Gerçekten çok heyecanlıyım adatime 1, 5 hafta var ama muane etse tedavi için ne kadar yumurtam olduğunu söyleye bilir mi?
heyecanın hep olsun güzel günler yaklaşıyor anlıyorlar cnm ben dr.umu aradım raporum çıkmak üzere size gelip ilçalarımı yazdırıcam hocam ama adet değilim yumurtama bakıp yazılıyor nasıl olacak dedim olur fark etmez dedi nasılsa üç aşağı beş yukarı belli oluyor onlar anlar gönlünü ferah tut o konuda..

Ay canııım nasıl mutlu oldum tamam bekliyecem napım cok sabırsızım offff

💗👶💗
benim sana tavsiyem sabret bebek varsa bile cikmazsa uzulcen belkide bosuna bebisini uzceksin.sabret tatlim bosuna yipratma kendini.

Yani adet olmadan demek yumurtalar oluşmaya başlıyor

benim sana tavsiyem sabret bebek varsa bile cikmazsa uzulcen belkide bosuna bebisini uzceksin.sabret tatlim bosuna yipratma kendini.

Senınkı ıkı tanemı konmustu anlatdana benım öncekı ıkızdı ama sadece kızım dünyayaya geldı cok sukür anlatsana belırtılerı filan

💗👶💗

Gerçekten çok heyecanlıyım adatime 1, 5 hafta var ama muane etse tedavi için ne kadar yumurtam olduğunu söyleye bilir mi?

bence de 3 aşağı 5 yukarı tahminde bulunabilir tatlım.... heyecan olsun negatif düşünce ve strese kış kış de gitsinler

Kuzu ne yaptın testi yaptın mi? Umudum pozitif çıkmış olması.Allah gonlumuze göre versin

foto harika hayırlı uğurlu olsun..ikizzz.miş
Allah tamamına erdirsin.değerleriniz yüksekti zaten

Merhaba cok sevindim ikizlerinize rabbm bize de nasip etsin inşallah eğer sakıncası yoksa belirtileriniz nelerdi kaçıncı gün test yaptırdınız benm kan testim ptesi ben yarn idrar testi yapıcm dayanamıyorm adetim de 4 gün geçti nolur yardımcı olursanız cok sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim iki tane konmustu.belirtimi degilmi bilmiyorum ama sag kasikta igne gibi batmalar oluyodu.sicak basiyodu acayip.birde cok gariptirki 5.gun tursu diye tutturdum .birde goguslerim balon gibi sisti.adet olcakmisim gibibkasik ve bel agrisi oluyodu her wcde bakiyodum o derece.ya ben acikcasi pabik ataktim o aralar tavan yapmisti oyuzden cokta hatirlamiyorum ama transfer onvesi ve sonrasi dus jeli parfum deodorant falan kullabmadim .evde deterjan parfumu test gunune kadar yasakladim test gunune kadar yikanmadim bezle silindim beyaz sabunla.ananas yedim.kabak cekirdegi yedim.bol su ictim.kabiz olmamak icin kayisi kompostosu ictim.her sabah ac karna 6.7 tane kan uzumu yedim.bol bol pritein tavuk sut yogurt ayran yumurta yedim canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…