2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar iyi aksamlarr aldim geldim bebegimi...cok minnak ama 5 hucreli insallahhh ra bimin izniyle guzel güzel büyüyüp hep benimle kalacak...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm idrar testini yapacaksan sabahki ilk idrarla yapmak gerekli en dogrusu bu.. su anda yapsan bile sagliksiz sonuc olur...

Doktorumla görüşmeye gideceğim ama biraz büyüttüm sanırsam olayı

buyutt canimm benimm.. hakkindirr tabi buyuteceksinn insallah guzell haberlerin gelecek..
bende dun tedaviye basladim cnm.. bu defada ben hic onemsemiyorum tedavi hakkinda konusmak bile icimden gelmiyor bende cok basite almaya basladim(

buyutt canimm benimm.. hakkindirr tabi buyuteceksinn insallah guzell haberlerin gelecek..
bende dun tedaviye basladim cnm.. bu defada ben hic onemsemiyorum tedavi hakkinda konusmak bile icimden gelmiyor bende cok basite almaya basladim(

Kendimden daha çok inan senin hamile kalmanı daha çok istiyorum

Kizlar iyi aksamlarr aldim geldim bebegimi...cok minnak ama 5 hucreli insallahhh ra bimin izniyle guzel güzel büyüyüp hep benimle kalacak...

Allahım sana herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah. Değerlerin inşallah güzel gelir

gecenin en guzell haberiii.. masallahh canim benim.. sikica sarill minisee.. Allahim gonlunden geceni versin.. bebisin kat kat buyusun kucagina otursun..

gecenin en guzell haberiii.. masallahh canim benim.. sikica sarill minisee.. Allahim gonlunden geceni versin.. bebisin kat kat buyusun kucagina otursun..
Sagolasinnn tatlimmm insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun..sen neler yapıyorsun cicim

cnm cok sagoll.. tedavinmi basliyor reglyy oldunmuu..

Mayısın 1 inde adet olacağım öncesinden bir ön görüşme yapmak istedim. Sana birşey soracağım diyelim ki cuma adet oldum adet olduğum gün hormon testi yaptırılabilir mi? Çünkü adetim cuma gününe denk geliyor c.tesi doktora giderim cumarteside devlet hastaneleri kapalı o yüzden adet olduğum cuma günü tahlil yaptırabilir miyim? Bu arada sen adet oldun mu?

cnm bende yeni tedavime basladim iki gun oldu.. bakalim ne olacak kismet diyorum..
hepimizin hakkinda hayirlisi olsun..

Hayirli olsun canim benim rabbim bu sefer yüzünü guldursun insallah..hakkimizda hayırlısı olsun dogru soyluyosun..umudunu kaybetme canimcimm insallahh muradina cok yaklastin

cnm fsh mi yaptiracaksin.. normalde 2.3.4 gun yapiliyor.. gerci ben 1. gun bile yaptirmistim..:)) ama sen siki takip yapiyorsun o yuzden 2. gun yaptirirsan daha saglikli sonuc alirsin.. olmazsa sadece onu gittigin hastanede yaptirirsin..
ben adet oldum cnm dunde ilaclara basladik doktordaydim..

Merhaba canım. Ben 4 Nisanda adetimin ilk günü gittim doktora. Muayene etti. Çikolata kistleri vardı bende. Geçmişe yönelik tahlillerime baktı. Sonra Amh istedi. Yaptırdım gittim. Tamam başlayalım o zaman dedi. Ve ben şimdi ilk adetimi bekliyorum. Doktor adetin ikinci günü gel dedi ama dışardaki sekreter ilk günü gelmemi istedi. Her ihtimale karşılık ilk gün gideceğim ben.

Aminnn insallahhh canim..rabbim hepimize kısmet etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…