- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 39
hayirdir yarin ne var canimcigim..
bende yapıcam biraz sonra negatifi görmek için umutla beklemek istemiyorum artık ya yoksa yok napim buz bebilerimi alırım diger ayyy o olur inşallah ne diyeyim Allah büyük çok üzme kendini en kötüyü düşünerek güzel günlerimizi mahvetmeyelim dünyanın sonu değil Yine deneriz yine yineeee Olayı sıradanlaştırıp yola devam etmek lazım şükredelim ki başka sağlık sorunlarımız yok. Bazen yetinicez bazen Rabbimden isticez dilicez hayatı bizde böyle yaşıcaz başa gelen çekilirmiş çok konuştum ama morallerimiz düzelsin artık yaaaa halimize bin şükürrrr bi daha denicezzz tamam mııııııııııııseverim seniiiiiii
Doktorumla görüşmeye gideceğim ama biraz büyüttüm sanırsam olayı
buyutt canimm benimm.. hakkindirr tabi buyuteceksinn insallah guzell haberlerin gelecek..
bende dun tedaviye basladim cnm.. bu defada ben hic onemsemiyorum tedavi hakkinda konusmak bile icimden gelmiyor bende cok basite almaya basladim(
Kendimden daha çok inan senin hamile kalmanı daha çok istiyorum
Kizlar iyi aksamlarr aldim geldim bebegimi...cok minnak ama 5 hucreli insallahhh ra bimin izniyle guzel güzel büyüyüp hep benimle kalacak...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar iyi aksamlarr aldim geldim bebegimi...cok minnak ama 5 hucreli insallahhh ra bimin izniyle guzel güzel büyüyüp hep benimle kalacak...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohh evin yeni ferdi eve gelmeden anniş güzellikleri yapmış yarından sonrası hep güzel olsun cnm sana sıkı sıkı tutunsunlar bebekelrin
Sagol canim tesekkur ederim..aldim bebegimi evimizdeyiz artik..rabbim hic ayrilmamayi nasip etsin insallahh hayirlisiyla
Sagolasinnn tatlimmm insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun..sen neler yapıyorsun cicimgecenin en guzell haberiii.. masallahh canim benim.. sikica sarill minisee.. Allahim gonlunden geceni versin.. bebisin kat kat buyusun kucagina otursun..
cnm cok sagoll.. tedavinmi basliyor reglyy oldunmuu..
Sagolasinnn phalacimm cok tesekkurlerrAllahım sana herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah. Değerlerin inşallah güzel gelir
Sagolasinnn tatlimmm insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun..sen neler yapıyorsun cicim
cnm bende yeni tedavime basladim iki gun oldu.. bakalim ne olacak kismet diyorum..
hepimizin hakkinda hayirlisi olsun..
Mayısın 1 inde adet olacağım öncesinden bir ön görüşme yapmak istedim. Sana birşey soracağım diyelim ki cuma adet oldum adet olduğum gün hormon testi yaptırılabilir mi? Çünkü adetim cuma gününe denk geliyor c.tesi doktora giderim cumarteside devlet hastaneleri kapalı o yüzden adet olduğum cuma günü tahlil yaptırabilir miyim? Bu arada sen adet oldun mu?
Ses deneme ses deneme mybaby buradaysan 3 kere msjımı alıntı yap :))
Mayısın 1 inde adet olacağım öncesinden bir ön görüşme yapmak istedim. Sana birşey soracağım diyelim ki cuma adet oldum adet olduğum gün hormon testi yaptırılabilir mi? Çünkü adetim cuma gününe denk geliyor c.tesi doktora giderim cumarteside devlet hastaneleri kapalı o yüzden adet olduğum cuma günü tahlil yaptırabilir miyim? Bu arada sen adet oldun mu?
ohh ne güzel hazırlanmışsın randevuya
Rabbim bebeğinin kokusunu duyacagın günüde nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun canım. bebeğin yarın öbür gün ve ömür boyu seninle kalsın inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?