2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım senin kimyasal gebeliğinde degerlerin kaçtı ve nasıl ilerledi ben d esüpheleniyorum ya degerimden..

Canım benim ilk tedavimde transferin 8. günü 2 çıkmıştı 12. günü yaptırdım 17 çıkmıştı, ama değerler sonradan iyi artmıştı.

Doktor ozaman eğer sağlıklı bi gebelik olsa en az 50 olması lazım demişti ve dediği gibi oldu 10 gün sonra lekelenmelerm başladı 2 aylık oluncaya kadar devam etti ve düştü.

İnşallah senin değerlerin güzel yükselir, bebeğini sağlıkla kucağına alır ve bize umut olursun...

amin inşallah en kısa zamanda rabbim benide sevindirir duaların için saol bende bütün sonuç bekleyenlere ediyorum allah herkese tattırsın anneliği düşmanıma bile çok zor sonunda yıkım oluca allah kimseye yıkım yaşatmasın

yani anladıgım kadarıyla canım 50 yi mi geçmedi hiç seninki?pazartesi 50 ustu olması lazım dedi hastane bana benim9.gun 19 geldi önce kestirip attım yok dedim ama hastanem pozitif diyor ve ilaca devam et diyor ben de pazartesi beklicem şu an sonucta benimle bunu bilmek bile güzel en azından hamile kaldım hayatımda ilk kez devamı gelmese de ...allah nasıl isterse öyle olsun hayırlısı..sen naptın peki şimdi var mı bebegin?

cnm degerinn cok guzell yukselmiss kimyasal degildir artik.. masallahh kat katt artsin..

topigi takip edemedim bugun ama umarim sonuclar tertemizz cikmistir canim..

canimm sonucu guzelll olacakya yatmana deger..

resmi gordum canim.. yuzlerce defa masallahh.. Allahim nazarlardan korusun.. tebrikklerr

merhaba arkadaşım senin bu anlattığın kaçıncı gün embriyosuydu bende 9.günümde yaptırdım çarşanba günü 2 çıktı erken dediler 3.gün embriyosu olduğu için şimdi yarın 12.günüm yeniden yaptırıcam ama pek olumlu birşy çıkıcağını sanmıyorum ama şimdi senin yazını okuyunca acaba olabilirmi bir mucize diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

senden istenen ilk beta sonucunun en az 50 olması lazım canım,
BETA :
8. gün-2
12.gün-17
15.gün-109
19.gün-592
22.gün-1281 ve artmaya devam etti taki lekelenme başlayana kadar sonra düzensizleşti düşükten sonra parça kalır diye kürtaj yaptılar, ilk tedavimdi ekim ayında 2. tedavi mart ayında dondurulmuşlar oldu ama tutmadı 3. nezaman olur bilmiyorum 3 dondurulmuş embriyom daha var ama tutmayınca güvenim kalmadı artık

Rabbim inşallah senin yüzüne güler de bebeğin seninle kalır, bunu içtenlikle söylüyorum, Allah ol dedikten sonra biyerden sonra değerinde önemi kalmıyo.

Canım benim opu perşembe olmuştu pazartesi transfer yaptılar heralde 4. gün oluyo, sen şimdi herşeyi kurcalayıp öğrenmeye çalışıyosun biliyorum ama yapma bebişini üzme ona güzel enerji yolla, ha buarada ben hastanede çalışıyorum herzaman yardımcı olurum

senin degerlerin bayagı artmış canım...uzun protokol olmadıysa onunla dene artık dondurulmusu deneme canım ben senin de benim bir gun olacagına inanıyorum inş.rahim var sperm ve yumurta var daha ne olsunallaha kalmış gerisi..

Hadi yaaa, biliyorum beklemek zor gelecek canım o yüzden sürekli sabır çek, hafta sonu bol bol gezin.

"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma
Rabbim hayırla sonuçlandır"

bayadır fırsat bulup memlekete gidememiştik çoook özledik ailelerimizi bugun gidiyoruz cok iyi denk geldi yoksa haftasonu gecmezdi simdi annem ablamlar yegenm bizi bekliyo bebiş sevcez aksama inşallah hepimiz kendi bebişlerimizi de severiz en kısa zamanda
bu dua hep ettiğim ve çok da sevdigim bi dua canm amiiiin

topigi takip edemedim bugun ama umarim sonuclar tertemizz cikmistir canim..

canm maalesef sonuc cıkmadı ptesi çıkçakmış

kısa protokoldü canım, bilmiyorum inan ben çok takıntılı ve kuruntulu bi insanım tedaviye başlayınca daha da kötü oluyorum oyüzden 1 yıl ara verme kararı aldım hem maddi hem manevi açıdan umarım bu süre zarfında bebeğim kendiliğinden gelir, ben inanıyorum birgün hepimiz anne olucaz

saol canım allah razı olsun allah sanada en kısa zamanda tattırsın valla kurcalıyorum bütün hevesim kırıldı çarşanba gününden beri ama allahtan umut kesilmez umut peşindeyiz işte rabbim yüzlerimizi güldürsün yaradanım inşallah

Kızlarr iğneler sayesinde yumurtalarım hareketlenmeye başlamış daha 3 gün dur kullanıyorum bide.çok mutlu oldum.inşallah çok güzel sonuçlar alırız.inşallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz. :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım hayırlısı deyip sabretmeliyim başka çarem yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amiinnn canım benim darısı isteyen herkese olsun tüm kalbimle.. 😘😘

🌸🌸🌸

Hayırlı olsun canım

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

kızlar yarın kan vermeden benim kırmızılar şimdiden gelmeye başladı az az oluyorum şimdi ne yapalım kısmet hayırlısı

benimde bugun transferden sonra 8.gunumdu certain diye ilişkiden 5 gun sonra yapılan test dıye satılıyor onu aldım yaptım ve herzaman kı gıbı negetıf cıktı

benimde bugun transferden sonra 8.gunumdu certain diye ilişkiden 5 gun sonra yapılan test dıye satılıyor onu aldım yaptım ve herzaman kı gıbı negetıf cıktı

bende yapıcam biraz sonra negatifi görmek için umutla beklemek istemiyorum artık ya yoksa yok napim buz bebilerimi alırım diger ayyy o olur inşallah ne diyeyim Allah büyük çok üzme kendini en kötüyü düşünerek güzel günlerimizi mahvetmeyelim dünyanın sonu değil Yine deneriz yine yineeee Olayı sıradanlaştırıp yola devam etmek lazım şükredelim ki başka sağlık sorunlarımız yok. Bazen yetinicez bazen Rabbimden isticez dilicez hayatı bizde böyle yaşıcaz başa gelen çekilirmiş çok konuştum ama morallerimiz düzelsin artık yaaaa halimize bin şükürrrr bi daha denicezzz tamam mıııııııııııı severim seniiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…