canım senin kimyasal gebeliğinde degerlerin kaçtı ve nasıl ilerledi ben d esüpheleniyorum ya degerimden..
Hakkımızda hayırlısı olsun. Allahım mucizesini göndersin sana. Dualarım seninle. İnşallah her şey güzel olsun cnm
Bende kendim için umutsuzum ama Rabbim güldürsün yüzlerimizi ne diyebilirim ki hayırlısı demekten başka...
Canım benim ilk tedavimde transferin 8. günü 2 çıkmıştı 12. günü yaptırdım 17 çıkmıştı, ama değerler sonradan iyi artmıştı.
Doktor ozaman eğer sağlıklı bi gebelik olsa en az 50 olması lazım demişti ve dediği gibi oldu 10 gün sonra lekelenmelerm başladı 2 aylık oluncaya kadar devam etti ve düştü.
İnşallah senin değerlerin güzel yükselir, bebeğini sağlıkla kucağına alır ve bize umut olursun...
Kizlar dün 10. Gün degerim biliyorsunuz 70 cikmisti tabi ben bütün günü aglayarak geçirdim . Bu gün dayanamadim tekrar tahlil yaptirdim 132 cikti. Gene cok ümilenmek istemiyorm dr yarin ki sonucu istedi ins hayirlisiyla böyle artarak devam eder.
:18::18::18: eşimin tomografi sonuçları bugun çıkçak inşallah çok gerginiz ya o geriliyo dogal olarak o stres yaptıkça da ben geriliyoruminşallah herşey iyi çıkar Allahım o hastalığı uzak etsin bizden de herkesten de
dua edin nolur her şey güzel çıksın
kızlar günaydın...............
ben hala yatıyorummm....sanırım ömrüm boyunca bu kadar yatmadım.....
sizleri takip edemiyorum....
pozitif sonuç alan arkadaşlarım warsa şimdiden hepsini tebrik ediyorum... negatif sonuç alanlara da sabır diliyorum... Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah....
cumanız da mübarek olsun inşallahhhhhhhhhh....................
Allahım isteyen herkese versin. Küçüklüğümden beri hep ikizim olsun diye dua etmiştim ana eksik etmişim allahım normal yollardan olsun demeyi unutmuşum ☺️☺️ olsun razıyım buna da.. Hepimizin yüzü gülsün ..
🌸🌸🌸
Eki Görüntüle 1087512
Kızlar annem almış pazar yapcam adetten 10 gun önce belli edıyomuş
Bebişlerimizr kavuşcaz inşallah
Canım benim ilk tedavimde transferin 8. günü 2 çıkmıştı 12. günü yaptırdım 17 çıkmıştı, ama değerler sonradan iyi artmıştı.
Doktor ozaman eğer sağlıklı bi gebelik olsa en az 50 olması lazım demişti ve dediği gibi oldu 10 gün sonra lekelenmelerm başladı 2 aylık oluncaya kadar devam etti ve düştü.
İnşallah senin değerlerin güzel yükselir, bebeğini sağlıkla kucağına alır ve bize umut olursun...
yani anladıgım kadarıyla canım 50 yi mi geçmedi hiç seninki?pazartesi 50 ustu olması lazım dedi hastane bana benim9.gun 19 geldi önce kestirip attım yok dedim ama hastanem pozitif diyor ve ilaca devam et diyor ben de pazartesi beklicem şu an sonucta benimle bunu bilmek bile güzelen azından hamile kaldım hayatımda ilk kez devamı gelmese de ...allah nasıl isterse öyle olsun hayırlısı..sen naptın peki şimdi var mı bebegin?
merhaba arkadaşım senin bu anlattığın kaçıncı gün embriyosuydu bende 9.günümde yaptırdım çarşanba günü 2 çıktı erken dediler 3.gün embriyosu olduğu için şimdi yarın 12.günüm yeniden yaptırıcam ama pek olumlu birşy çıkıcağını sanmıyorum ama şimdi senin yazını okuyunca acaba olabilirmi bir mucize diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
senden istenen ilk beta sonucunun en az 50 olması lazım canım,
BETA :
8. gün-2
12.gün-17
15.gün-109
19.gün-592
22.gün-1281 ve artmaya devam etti taki lekelenme başlayana kadar sonra düzensizleşti düşükten sonra parça kalır diye kürtaj yaptılar, ilk tedavimdi ekim ayında 2. tedavi mart ayında dondurulmuşlar oldu ama tutmadı 3. nezaman olur bilmiyorum 3 dondurulmuş embriyom daha var ama tutmayınca güvenim kalmadı artık
Rabbim inşallah senin yüzüne güler de bebeğin seninle kalır, bunu içtenlikle söylüyorum, Allah ol dedikten sonra biyerden sonra değerinde önemi kalmıyo.
Hadi yaaa, biliyorum beklemek zor gelecek canım o yüzden sürekli sabır çek, hafta sonu bol bol gezin.
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma
Rabbim hayırla sonuçlandır"
topigi takip edemedim bugun ama umarim sonuclar tertemizz cikmistir canim..
senin degerlerin bayagı artmış canım...uzun protokol olmadıysa onunla dene artık dondurulmusu deneme canım ben senin de benim bir gun olacagına inanıyorum inş.rahim var sperm ve yumurta var daha ne olsunallaha kalmış gerisi..
Canım benim opu perşembe olmuştu pazartesi transfer yaptılar heralde 4. gün oluyo, sen şimdi herşeyi kurcalayıp öğrenmeye çalışıyosun biliyorum ama yapma bebişini üzme ona güzel enerji yolla, ha buarada ben hastanede çalışıyorum herzaman yardımcı olurum
amin canım inşallahhhhh
sonuçlarınız inşallah temiz çıkar canım....evlilik-tanışma hikayelerinde çok etkilenmiştim yazdıklarından, çok dua ediyorum ben sana..... Rabbim size sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallahhhh
canım benim, fshın yerlerde acayip bi şekilde düştü değer, e üstüne bide incir yaptın.... yumurtalar bunlara mutlaka tepki vereceklerdir..... biesteron da kullanıyosun, folik aside devam ediyosun.... bide stres yapmaıp azcık relaks takılsan var ya, uffff uffff misss olur canım benimmmm
canım pko olduğu halde hamile kalanların hepsi ohss olmuyo, rahat ol.... hatta bi arkadaş vardı geçen yıl temmuz ağustos aylarında denemişti, ohss oldu ama sonucu pozitif değildi malesef...... yani demem o ki, ohss olmadığın için tutunmadı diyemeyeceğimiz gibi ohss olsan kesin tuttu diyemeyiz.... o yüzden sakin olup, pozitif düşünüyoruz.....
tatlım hayırlı olsun, inşallah değerin katlayarak devam eder.... sevinmeli misin, bence 2 gün daha birazcık temkinli olmalısın.... 2 gün sonraki değere göre daha rahat bi nefes alırız umarım canım benimmm
cnm degerinn cok guzell yukselmiss kimyasal degildir artik.. masallahh kat katt artsin..
topigi takip edemedim bugun ama umarim sonuclar tertemizz cikmistir canim..
canimm sonucu guzelll olacakya yatmana deger..
resmi gordum canim.. yuzlerce defa masallahh.. Allahim nazarlardan korusun.. tebrikklerr
Kızlarr iğneler sayesinde yumurtalarım hareketlenmeye başlamış daha 3 gün dur kullanıyorum bide.çok mutlu oldum.inşallah çok güzel sonuçlar alırız.inşallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz. :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Allahım mucizesini göndersin sana. Dualarım seninle. İnşallah her şey güzel olsun cnm
Bende kendim için umutsuzum ama Rabbim güldürsün yüzlerimizi ne diyebilirim ki hayırlısı demekten başka...
canım benim ilk denememde 60 çıkmıştı ama az kanamam vardı devam ediyordu ikigün sonra 90 daha sonra 162 di sonra 50 ye düşmüştü sonra 0 lanmıştı ikincisi donmuştu ilk kan tahlilim 11 çıkmıştı doktorum sağlıksız gebelik dedi iki gün sonra tekrarladık 2 ye düşmüştü inşallah senin yükselir canım dua ediyorum
Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577
🌸🌸🌸
benimde bugun transferden sonra 8.gunumdu certain diye ilişkiden 5 gun sonra yapılan test dıye satılıyor onu aldım yaptım ve herzaman kı gıbı negetıf cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?