2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

O zaman şuan andan itibaren stres yapmıyoruuuum Sağ ol arkadaşım aman ne takacağım kafama ben her şeyi yapıyorum gerisini Allahıma havale ediyorum. Gemiden kuzenimde geldi, hatta bu gün beni ziyaret etti, yawrucumun başına neler neler geldi neler atlattı, şükür sağ salim yanımızda. Şükredelim her şeyimize, gerisi gelir elbet.

Merhaba kızlar görüşmeyeli nasılsınız ne durumdasınız arada bakıyorum sizlere pek yazamıyorum ama dualarımdasınız ve hepinizin pozitif haberlerini bekliyorummm

sonuç 44,5 10. gun iyimi sizce...

Değerin gayet iyi, kaçın gün yaptın değerini ve kaçıncı gün embriyosu canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar cumaniz mubarek olsun
Su mubarek gunler yuzune rabbim kalbinizden ettiginiz tum guzel dualari kabul etsin insallah
Amin canım, duaların kabul olsun inşallah

Gerçekten neden o kadar ara veriyorsun anlamadım! Ben olsam 2 ay sonra transfer isterdim, Ağustos en sıcak ay zor olmayacak mı senin için

Kizlar dün 10. Gün degerim biliyorsunuz 70 cikmisti tabi ben bütün günü aglayarak geçirdim . Bu gün dayanamadim tekrar tahlil yaptirdim 132 cikti. Gene cok ümilenmek istemiyorm dr yarin ki sonucu istedi ins hayirlisiyla böyle artarak devam eder.

Merhaba kızlar görüşmeyeli nasılsınız ne durumdasınız arada bakıyorum sizlere pek yazamıyorum ama dualarımdasınız ve hepinizin pozitif haberlerini bekliyorummm

Benim içinde dua eder misin? Bende Mayıs ayında başlayacağım inşallah kaliteli yumurtalarım olurda bu sefer bende transferi yaşarım.

Gayet güzel artıyor canım hiç telaş etme

sana inanamıyorum ya doktorun gözün aydın demedi mi keşke sen gibi olsa degerim nerdeyse 2kat olmuş canım hem de 1gunde

inşallah canım senin kacıncı gun embriyosuydu benim 3. gunundu bugunde 10. gun değerim 44,5 cıktı inşallah benimde artar

İnşallah canım benim, sonuç çıktımı güzelim

yok canm 3ten sonra demişlerdi ama yarım saat sonra falan arar sorarım cıktı mı diye:18::18:

'sevdiğim baba oluyor' çoook güzeel Allahım hepimize nasip etsin inşallah kocişlerimizi baba etmeyi hayırlısıyla kucagına al inşallah canm bebişini

2 günde bir 2 katı artması gerekiyorsu seninki 1 gün arayla 2 kat artmış kızım ya maşallah işte

Benim içinde dua eder misin? Bende Mayıs ayında başlayacağım inşallah kaliteli yumurtalarım olurda bu sefer bende transferi yaşarım.

Hep duamdasınız zaten canım ama özellikle senin içinde edicem İnşaAllah bu kez herşey yolunda olur mucizene kavuşursun

'sevdiğim baba oluyor' çoook güzeel Allahım hepimize nasip etsin inşallah kocişlerimizi baba etmeyi hayırlısıyla kucagına al inşallah canm bebişini

:) Aminnnn canım inşaAllah Rabbim daha fazla bekletmeden hepinizede nasip eder bu duyguları hepiniz dualarımdasınız

yol arkadaşım ne yapıyorsun nasıl gidiyor inşallah güzel sonuçlar verirsin

Canım Benimmm,
Heyecan ile bekliyorum esmacım ama umutsuzum biraz adet sancılarım bel ağrılarım hepsi var.
Allah'tan ümidimi kesmedim reglimi görene kadar bakalım inşallah iyi olur.
Sen ne yaptın tekrar kan verdin mi veya idrar testi yaptın mı :26:

Merhaba cnm, hoşgeldinn..
Geçmişi tek tek okuyup şuan hamile olan arkadaşlarımın belirtilerinde kendimi bulmaya çalışıyorum resmen
Benim için bütün hamileler Alalhın eliyle mucize gerçekleştiren insanlar..
Sağlıkla kucagına almakta nasip olsun cnm. Bende dualarını istiyorummm

Çok güzel normalde 2 gün sonra 2 ye katlaması lazım senin maşalalın var kuzucum.
Tebrikler tekrarrrr

Son düzenleme:
Gayet güzel artıyor canım hiç telaş etme

sana inanamıyorum ya doktorun gözün aydın demedi mi keşke sen gibi olsa degerim nerdeyse 2kat olmuş canım hem de 1gunde

inşallah canım senin kacıncı gun embriyosuydu benim 3. gunundu bugunde 10. gun değerim 44,5 cıktı inşallah benimde artar

2 günde bir 2 katı artması gerekiyorsu seninki 1 gün arayla 2 kat artmış kızım ya maşallah işte

Ne bileyim kizlar kötü dusunmek istemiyorum ama digerindedecok sevindim hevsim kursagimda kaldi bundada sevinip spnradan üzülmek istemiyorjm ins. Bu sefer rabbim hayirlisiyla saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasil eder. Kizlar ins sizinde hayirlisiyla yükselir bu mübarek cuma gününde. Benjm 5. Gün emriyosuydu 2 tane.

Son düzenleme:

İnşallah güzel haberler ver canım bize, Rabbim yardım etsin size

Hep duamdasınız zaten canım ama özellikle senin içinde edicem İnşaAllah bu kez herşey yolunda olur mucizene kavuşursun

Allah razı olsun canım, sende inşallah sağlıklı bir şekilde doğumunu yapar kucağına alırsın tatlım

Rabbim inşallah yüzünü güldürür canım

Sagol canim yarinkide ins boyle artaran devam ederde biraz daha seviniriz.

allah büyüktür umudunu asla kaybetme sen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…