canım benim, fshın yerlerde acayip bi şekilde düştü değer, e üstüne bide incir yaptın.... yumurtalar bunlara mutlaka tepki vereceklerdir..... biesteron da kullanıyosun, folik aside devam ediyosun.... bide stres yapmaıp azcık relaks takılsan var ya, uffff uffff misss olur canım benimmmm
sonuç 44,5 10. gun iyimi sizce...
Değerin gayet iyi, kaçın gün yaptın değerini ve kaçıncı gün embriyosu canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canım, duaların kabul olsun inşallahMerhaba kizlar cumaniz mubarek olsun
Su mubarek gunler yuzune rabbim kalbinizden ettiginiz tum guzel dualari kabul etsin insallah
HanimlaR dondurulmus bebiklerimi agustos ayinda almayi dusunuyorum surev nasil bilmiorum ama merak ettgiim sey aradan 5 ay falan gecmis oluo acaba cokmu ara vermis oluorum embriolog iki adet demisti ama ben biraz uzattim hastane uzak arabayla gitmem gerekio esimin isleri yogun vs bi suru sorun
Bu surecte ovulasyon testi yaparim dedim :) kimbilir belki ole helir melegim die
Merhaba kızlar görüşmeyeli nasılsınız ne durumdasınızarada bakıyorum sizlere pek yazamıyorum ama dualarımdasınız ve hepinizin pozitif haberlerini bekliyorummm
Gayet güzel artıyor canım hiç telaş etmeKizlar dün 10. Gün degerim biliyorsunuz 70 cikmisti tabi ben bütün günü aglayarak geçirdim . Bu gün dayanamadim tekrar tahlil yaptirdim 132 cikti. Gene cok ümilenmek istemiyorm dr yarin ki sonucu istedi ins hayirlisiyla böyle artarak devam eder.
Kizlar dün 10. Gün degerim biliyorsunuz 70 cikmisti tabi ben bütün günü aglayarak geçirdim . Bu gün dayanamadim tekrar tahlil yaptirdim 132 cikti. Gene cok ümilenmek istemiyorm dr yarin ki sonucu istedi ins hayirlisiyla böyle artarak devam eder.
Kizlar dün 10. Gün degerim biliyorsunuz 70 cikmisti tabi ben bütün günü aglayarak geçirdim . Bu gün dayanamadim tekrar tahlil yaptirdim 132 cikti. Gene cok ümilenmek istemiyorm dr yarin ki sonucu istedi ins hayirlisiyla böyle artarak devam eder.
İnşallah canım benim, sonuç çıktımı güzelim
Merhaba kızlar görüşmeyeli nasılsınız ne durumdasınızarada bakıyorum sizlere pek yazamıyorum ama dualarımdasınız ve hepinizin pozitif haberlerini bekliyorummm
Benim içinde dua eder misin? Bende Mayıs ayında başlayacağım inşallah kaliteli yumurtalarım olurda bu sefer bende transferi yaşarım.
'sevdiğim baba oluyor' çoook güzeel Allahım hepimize nasip etsin inşallah kocişlerimizi baba etmeyihayırlısıyla kucagına al inşallah canm bebişini
yol arkadaşım ne yapıyorsun nasıl gidiyor inşallah güzel sonuçlar verirsin
Gayet güzel artıyor canım hiç telaş etme
sana inanamıyorum ya doktorun gözün aydın demedi mi keşke sen gibi olsa degerim nerdeyse 2kat olmuş canım hem de 1gunde
inşallah canım senin kacıncı gun embriyosuydu benim 3. gunundu bugunde 10. gun değerim 44,5 cıktı inşallah benimde artar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 günde bir 2 katı artması gerekiyorsu seninki 1 gün arayla 2 kat artmış kızım ya maşallah işte
yok canm 3ten sonra demişlerdi ama yarım saat sonra falan arar sorarım cıktı mı diye:18::18:
'sevdiğim baba oluyor' çoook güzeel Allahım hepimize nasip etsin inşallah kocişlerimizi baba etmeyihayırlısıyla kucagına al inşallah canm bebişini
Hep duamdasınız zaten canım ama özellikle senin içinde edicem İnşaAllah bu kez herşey yolunda olur mucizene kavuşursun
Ne bileyim kizlar kötü dusunmek istemiyorum ama digerindedecok sevindim hevsim kursagimda kaldi bundada sevinip spnradan üzülmek istemiyorjm ins. Bu sefer rabbim hayirlisiyla saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasil eder. Kizlar ins sizinde hayirlisiyla yükselir bu mübarek cuma gününde. Benjm 5. Gün emriyosuydu 2 tane.
Merhaba cnm, hoşgeldinn..
Geçmişi tek tek okuyup şuan hamile olan arkadaşlarımın belirtilerinde kendimi bulmaya çalışıyorum resmen
Benim için bütün hamileler Alalhın eliyle mucize gerçekleştiren insanlar..
Sağlıkla kucagına almakta nasip olsun cnm. Bende dualarını istiyorummm
Çok güzel normalde 2 gün sonra 2 ye katlaması lazım senin maşalalın var kuzucum.
Tebrikler tekrarrrr
Ne bileyim kizlar kötü dusunmek istemiyorum ama digerindedecok sevindim hevsim kursagimda kaldi bundada sevinip spnradan üzülmek istemiyorjm ins. Bu sefer rabbim hayirlisiyla saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasil eder. Kizlar ins sizinde hayirlisiyla yükselir bu mübarek cuma gününde. Benjm 5. Gün emriyosuydu 2 tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?