Rabbim inşallah yüzünü güldürür canım
Amin canim ins.. meblm hepimizin yüzünü güldüraün ins.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim inşallah yüzünü güldürür canım
allah büyüktür umudunu asla kaybetme sen yeter![]()
İnşallah güzel haberler ver canım bize, Rabbim yardım etsin size
Allah razı olsun canım, sende inşallah sağlıklı bir şekilde doğumunu yapar kucağına alırsın tatlım
Merhaba cnm, hoşgeldinn..
Geçmişi tek tek okuyup şuan hamile olan arkadaşlarımın belirtilerinde kendimi bulmaya çalışıyorum resmen
Benim için bütün hamileler Alalhın eliyle mucize gerçekleştiren insanlar..
Sağlıkla kucagına almakta nasip olsun cnm. Bende dualarını istiyorummm![]()
Aaaa sende demek onun hastasısın ve hamilesin süperDemek yoğun oluyor, benim randevum 11.40 eğer benim olduğu mu tahmin edersen yanıma gel olur mu
Orta boy, minyon tipli, sarışın, yeşil gözlüyüm, eşim uzun boylu gözlüklü olacak
![]()
aminnnn canım inşaAllah
Aminnn canım inşaAllah sende güzel haberlerle gelirsin meleklerin seninledirbelirtilere çok kafa yorma gerçekten ilk günlerde pek bi belirti olmuyor hep acaba bu belirtimi şu belirti mi diyoruz 6-7 haftalık olmadan net belirtiler çıkmıyor. bende çok arıyodum belirti bulamayıncada olmadı diye üzülüyordum kan vermeye bile zorla gittim düşün kesin negatif alıcam diyodum ama Rabbim elimizi boş çevirmedi çok şükür. senin test günün ne zaman?
Sagol canim yarinkide ins boyle artaran devam ederde biraz daha seviniriz.
canım benim randevum 2 de sanırım karşılamayız.şimdiden hakkında hayırlısı olsunnnnnnn![]()
5. gün ebriyosu oldugu için 10.gün test yap dediler. Pazar gününe denk geliyor. Adet belirtim çok kafama taktım bu yüzden ama en mantıklısı belirti aramamak tabiki ahh bi deneyebilsekkk keşke bunu
İnşallah cnm hakkımızda hayırlısı olsunnn sağol desteklerin için...![]()
benimde vardı adet belirtilerim transferin 5. günüydü aşırı bi bel ağrısı heran adet oldum olacam gibi oturdum ağladım olmadı diye eşim ağlıyorum üzülünce olmayacak diye kızdı bana sonra bi güzel biz tartıştık en çok morale ihtiyacım olan günlerde küs yattıkama Rabbim ol deyince oluyor işte
benim tek belirtim sık idrara çıkmak ve karnımın alt tarafında dolgunluk hissiydi birde adet olacak gibi bel ağrısı bunlar 5. günde çıkıyor ortaya ama adete benziyor işte
Her zaman dualarimdasiniz . Zaten siz de beni unutnayin dualarinizda. Ins hayirli sonuclar olur hep birlikte bayram yapariz.İnşallah 9 ay sevin tadlum ya güzel düşün pozitif ol biz ne yapalım hiç bişey bilmiyoruz şuan 3 mü 5 mi 0 mıDD Hamilesni artık dua etmeye başla bizeeee. Rabbim kabul etsin inşallahhh
![]()
oyy kuzum yaa bu erkekler çok duyarsız yaaabende transferin 2. günü resmen sinir krizi geçirdim eşimin vurdumduymaz tavırlarından dolayı çok incitti beni...
Sonraki günler toparlandm benim de 6. günden bu yana adet belirtilerim var sık idrar işini anlamıyorum çünkü günde 2 litre su içiyorum onun etkisi var. Dediğin gibi ne yaşarsan yaşa bu transfer sürecince Rabim ol derse olacak gerisi boş. Hayırlısını istiyorummmm
ah canım gözünüz aydın çok sevindim yeğeninin gelmesine.... Allahım korusun her zaman onları.... ve evet sana katılıyorum sağlık sıhat çok önemli, Rabim önce sağlık versin sonra bebişler de koşarak gelsiiinnnnO zaman şuan andan itibaren stres yapmıyoruuuumSağ ol arkadaşım aman ne takacağım kafama ben her şeyi yapıyorum gerisini Allahıma havale ediyorum. Gemiden kuzenimde geldi, hatta bu gün beni ziyaret etti, yawrucumun başına neler neler geldi neler atlattı, şükür sağ salim yanımızda. Şükredelim her şeyimize, gerisi gelir elbet.
ooo kimler gelmiş dicem ama gecenin bi vakti gelmişsin yaa
ohh döktüür canmm yarın da Allah yardımcın olsun valla:118:
oyyy maşaalllah canm benm ya çok güzel allahım hayırlısıyla kucagına da aldırsın inşallah
günaaaydııın seksi kız
ay az kalmııs çook heyecanlı canmmm inşallah hamiş haberlerini vercen![]()
Her zaman dualarimdasiniz . Zaten siz de beni unutnayin dualarinizda. Ins hayirli sonuclar olur hep birlikte bayram yapariz.
canım benim çok iyi anlıyorum seni çift sorunu olsada bu tüp bebekte yıpranan hep kadın oluyor erkeklerde az anlayışlı olsa susup susup en olmadık zamanda anlayışsızlıkları tutuyor. Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah hayırlısıyla emeklerini boşa çıkarmaz Rabbim![]()
Günaydın canım sana da
Canım günlerin güzel geçiyor görüyorum bizim yerimi zede kurtlarını dök
Amin canım sağol, senin içinde hayırlı olsun. Bu arada ilaçların ne kadar tuttu?
Valla doğru diyosun canım yarın yandım ben
Eşinin sonuçlarından haber geldimi dualarim sizinle![]()
sonuç 44,5 10. gun iyimi sizce...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabıkı ii hadı cnm hayırlı olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar dün 10. Gün degerim biliyorsunuz 70 cikmisti tabi ben bütün günü aglayarak geçirdim . Bu gün dayanamadim tekrar tahlil yaptirdim 132 cikti. Gene cok ümilenmek istemiyorm dr yarin ki sonucu istedi ins hayirlisiyla böyle artarak devam eder.