• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allah razı olsun canım, sende inşallah sağlıklı bir şekilde doğumunu yapar kucağına alırsın tatlım

aminnnn canım inşaAllah

Merhaba cnm, hoşgeldinn..
Geçmişi tek tek okuyup şuan hamile olan arkadaşlarımın belirtilerinde kendimi bulmaya çalışıyorum resmen
Benim için bütün hamileler Alalhın eliyle mucize gerçekleştiren insanlar..
Sağlıkla kucagına almakta nasip olsun cnm. Bende dualarını istiyorummm:16:

Aminnn canım inşaAllah sende güzel haberlerle gelirsin meleklerin seninledir :16: belirtilere çok kafa yorma gerçekten ilk günlerde pek bi belirti olmuyor hep acaba bu belirtimi şu belirti mi diyoruz 6-7 haftalık olmadan net belirtiler çıkmıyor. bende çok arıyodum belirti bulamayıncada olmadı diye üzülüyordum kan vermeye bile zorla gittim düşün kesin negatif alıcam diyodum ama Rabbim elimizi boş çevirmedi çok şükür. senin test günün ne zaman?

Aaaa sende demek onun hastasısın ve hamilesin süper:46::46::46: Demek yoğun oluyor, benim randevum 11.40 eğer benim olduğu mu tahmin edersen yanıma gel olur mu:1: Orta boy, minyon tipli, sarışın, yeşil gözlüyüm, eşim uzun boylu gözlüklü olacak:9::9:

canım benim randevum 2 de sanırım karşılamayız.şimdiden hakkında hayırlısı olsunnnnnnn:3:

aminnnn canım inşaAllah

Aminnn canım inşaAllah sende güzel haberlerle gelirsin meleklerin seninledir :16: belirtilere çok kafa yorma gerçekten ilk günlerde pek bi belirti olmuyor hep acaba bu belirtimi şu belirti mi diyoruz 6-7 haftalık olmadan net belirtiler çıkmıyor. bende çok arıyodum belirti bulamayıncada olmadı diye üzülüyordum kan vermeye bile zorla gittim düşün kesin negatif alıcam diyodum ama Rabbim elimizi boş çevirmedi çok şükür. senin test günün ne zaman?

5. gün ebriyosu oldugu için 10.gün test yap dediler. Pazar gününe denk geliyor. Adet belirtim çok kafama taktım bu yüzden ama en mantıklısı belirti aramamak tabiki ahh bi deneyebilsekkk keşke bunu :16:
İnşallah cnm hakkımızda hayırlısı olsunnn sağol desteklerin için...:16::16:

Sagol canim yarinkide ins boyle artaran devam ederde biraz daha seviniriz.

İnşallah 9 ay sevin tadlum ya güzel düşün pozitif ol biz ne yapalım hiç bişey bilmiyoruz şuan 3 mü 5 mi 0 mı :DDD Hamilesni artık dua etmeye başla bizeeee. Rabbim kabul etsin inşallahhh:16:

canım benim randevum 2 de sanırım karşılamayız.şimdiden hakkında hayırlısı olsunnnnnnn:3:

Amin canım sağol, senin içinde hayırlı olsun. Bu arada ilaçların ne kadar tuttu?

Son düzenleme:
5. gün ebriyosu oldugu için 10.gün test yap dediler. Pazar gününe denk geliyor. Adet belirtim çok kafama taktım bu yüzden ama en mantıklısı belirti aramamak tabiki ahh bi deneyebilsekkk keşke bunu :16:
İnşallah cnm hakkımızda hayırlısı olsunnn sağol desteklerin için...:16::16:

benimde vardı adet belirtilerim transferin 5. günüydü aşırı bi bel ağrısı heran adet oldum olacam gibi oturdum ağladım olmadı diye eşim ağlıyorum üzülünce olmayacak diye kızdı bana sonra bi güzel biz tartıştık en çok morale ihtiyacım olan günlerde küs yattık :( ama Rabbim ol deyince oluyor işte

benim tek belirtim sık idrara çıkmak ve karnımın alt tarafında dolgunluk hissiydi birde adet olacak gibi bel ağrısı bunlar 5. günde çıkıyor ortaya ama adete benziyor işte

benimde vardı adet belirtilerim transferin 5. günüydü aşırı bi bel ağrısı heran adet oldum olacam gibi oturdum ağladım olmadı diye eşim ağlıyorum üzülünce olmayacak diye kızdı bana sonra bi güzel biz tartıştık en çok morale ihtiyacım olan günlerde küs yattık :( ama Rabbim ol deyince oluyor işte

benim tek belirtim sık idrara çıkmak ve karnımın alt tarafında dolgunluk hissiydi birde adet olacak gibi bel ağrısı bunlar 5. günde çıkıyor ortaya ama adete benziyor işte

oyy kuzum yaa bu erkekler çok duyarsız yaaa :47:bende transferin 2. günü resmen sinir krizi geçirdim eşimin vurdumduymaz tavırlarından dolayı çok incitti beni...:43:
Sonraki günler toparlandm benim de 6. günden bu yana adet belirtilerim var sık idrar işini anlamıyorum çünkü günde 2 litre su içiyorum onun etkisi var. Dediğin gibi ne yaşarsan yaşa bu transfer sürecince Rabim ol derse olacak gerisi boş. Hayırlısını istiyorummmm

İnşallah 9 ay sevin tadlum ya güzel düşün pozitif ol biz ne yapalım hiç bişey bilmiyoruz şuan 3 mü 5 mi 0 mı :DDD Hamilesni artık dua etmeye başla bizeeee. Rabbim kabul etsin inşallahhh:16:
Her zaman dualarimdasiniz . Zaten siz de beni unutnayin dualarinizda. Ins hayirli sonuclar olur hep birlikte bayram yapariz.

oyy kuzum yaa bu erkekler çok duyarsız yaaa :47:bende transferin 2. günü resmen sinir krizi geçirdim eşimin vurdumduymaz tavırlarından dolayı çok incitti beni...:43:
Sonraki günler toparlandm benim de 6. günden bu yana adet belirtilerim var sık idrar işini anlamıyorum çünkü günde 2 litre su içiyorum onun etkisi var. Dediğin gibi ne yaşarsan yaşa bu transfer sürecince Rabim ol derse olacak gerisi boş. Hayırlısını istiyorummmm

canım benim çok iyi anlıyorum seni çift sorunu olsada bu tüp bebekte yıpranan hep kadın oluyor erkeklerde az anlayışlı olsa susup susup en olmadık zamanda anlayışsızlıkları tutuyor. Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah hayırlısıyla emeklerini boşa çıkarmaz Rabbim :16:

O zaman şuan andan itibaren stres yapmıyoruuuum:19::19::19::19::19: Sağ ol arkadaşım aman ne takacağım kafama ben her şeyi yapıyorum gerisini Allahıma havale ediyorum. Gemiden kuzenimde geldi, hatta bu gün beni ziyaret etti, yawrucumun başına neler neler geldi neler atlattı, şükür sağ salim yanımızda. Şükredelim her şeyimize, gerisi gelir elbet.
ah canım gözünüz aydın çok sevindim yeğeninin gelmesine.... Allahım korusun her zaman onları.... ve evet sana katılıyorum sağlık sıhat çok önemli, Rabim önce sağlık versin sonra bebişler de koşarak gelsiiinnnn:16::16::16::16::16::16:

ooo kimler gelmiş dicem ama gecenin bi vakti gelmişsin yaa:9:

ohh döktüür canmm yarın da Allah yardımcın olsun valla:66::66::118:

oyyy maşaalllah canm benm ya çok güzel allahım hayırlısıyla kucagına da aldırsın inşallah:nazar::16::16::16:

günaaaydııın seksi kız:16::16:

ay az kalmııs çook heyecanlı canmmm inşallah hamiş haberlerini vercen:16::49:

Valla doğru diyosun canım yarın yandım ben:ssz:
Eşinin sonuçlarından haber geldimi dualarim sizinle:16::16:

Her zaman dualarimdasiniz . Zaten siz de beni unutnayin dualarinizda. Ins hayirli sonuclar olur hep birlikte bayram yapariz.

Sağol cnm, bende dua ederim sana bol boll. Allahım hepimizi esirgesin korusun inşallahhh:16:

canım benim çok iyi anlıyorum seni çift sorunu olsada bu tüp bebekte yıpranan hep kadın oluyor erkeklerde az anlayışlı olsa susup susup en olmadık zamanda anlayışsızlıkları tutuyor. Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah hayırlısıyla emeklerini boşa çıkarmaz Rabbim :16:

Aynen cnm, iğneleri yiyen biz hormonlrı sapıtan biz orası burası ağrıyan biz acı çeken biz psikolojik olarak en çokj yıpranan biz paşalarımızın bi de gönlünü yapması gereken yine biz. Allah kolaylık versin bize vvalaaa işimiz zor. Neticesi bebiş olsunda katlarınırız napalım :emir_bebek::emir_bebek:
Duaların için aminnnnn.. hepimiz için en iyisinin, en hayırlısının olması dileğiyle Seni çok öpüyorum...:54::54:

Günaydın canım sana da

Canım günlerin güzel geçiyor görüyorum bizim yerimi zede kurtlarını dök

Evet kuzum bu aralar çok yoğunum en azından kafam dağılıyor spor iyi geldi çok rahatım eskiden sürekli kurardim yarın güzel haberlerini bekliyorum yarın çok yoğun olucam ama seni takip edicem telimde zaten burası açık boş vakitte hemen girip size bakıyorum😆😆 bi arkadasa bakıp çıkıcaktim:52:bizim kızlar bugün yok gece beklerim artık onları:16::16::16:

Amin canım sağol, senin içinde hayırlı olsun. Bu arada ilaçların ne kadar tuttu?

puf çıkmamıs sonuclar ptsiye kaldı:50::50:

Valla doğru diyosun canım yarın yandım ben:ssz:
Eşinin sonuçlarından haber geldimi dualarim sizinle:16::16:

saol canm dualrın için yok maalesef bugun de cıkmadı dünden beri çıkçak diyip bekletiyolar bizi şimdi de ptsi diyolar acayip sinir oldum yaaa:50::50::50::50:

Kizlar dün 10. Gün degerim biliyorsunuz 70 cikmisti tabi ben bütün günü aglayarak geçirdim . Bu gün dayanamadim tekrar tahlil yaptirdim 132 cikti. Gene cok ümilenmek istemiyorm dr yarin ki sonucu istedi ins hayirlisiyla böyle artarak devam eder.

normalde iki güne 2 katı olması lazım bak senin bir günde çıkmış iki katına belkide ikiz olacak.inşallah iyi haberlerini alıcaz...

Back