2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ayy insallah canim yaa insallah yarin test gunumm bakalimm sende hamilesin benceee dualarim hepinizle canlarim benim hepinizi cookk seviyorumm burasi olmasa nasil geccek zamann

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım yaaa çok yoğun belirti yaşamıştımm.. ilk tüp de hiç böyle değildi. bu arada belim çok ağrıyoo. kopacak sanki..seninde ağrıdımı ilk öğrendiğinde

Sadece sızı şeklinde günde bikaç defa ağrdı. Ama şimdilerde hiçbişey yok.. Ben de pzt gel demişti yarına randevu aldım bakalım.. Keseyi görsek kalbi duysak da inşallah da bi emin olsak.. Hala inanmıyorum çünkü ben de hiçbişey yok ..

🌸🌸🌸

canimm aynisi bendee varr senin kacinci gunundu canimm dolsun hamislerrr

benimde reglim çok şaşmaz geçen ay 4 nisanda oldum bu ay 2 sinde olmam gerekir. 14 nisanda histereskopi oldum dr.da buna göre 14 15 mayısda olursun dedi rahmi temizledikya dedi ondan gecikir dedi.kafam karışık inşallah erken olmam yoksa tedavi bir dahaki aya kalır.

tebrik ederim canımm.. değerlerimizi kat kat yükselmesı dileğiyle:)))))

vallahi yaa.. bende de bukadar çok ağrı olunca.. acaba düşecekmi diye sıkıntı yaptımm.. iyi düşünelim iyi olsun.. anneme diyorum keseyi görelim bir diye.. o da ne kesesii diyoo. siz nasıl çocuk doğurdunuz anlamıyorum dedim :)))) inşallah yarın güzel haberler alırsın

aminn amin amin canım çook teşekkürler

Neden öyle düşündün ki, doktorunla konuşmadın mı? 70 gayet iyi görünüyor bence üzme kendini
Digerimde biyokimyasal gebelkkti. Ve ayni sonuctu 71 cikti ve sonra düstü tekrar 70 li rakamlari duyunca cok moralim bozuldu.
olumlu düşünmeye çalış cnm önemli olan artış inşallah seninkide kat kat katlanır...

İns canim düsünmemek icin sürekli uyuyorum..

İnşallah canım. Walla biz de kocalarımız da jinekolog olduk eskiler kolay bulunca Allah yoluna olmuş doğmuşuz biz.. 😬😬

🌸🌸🌸

Öyle şaşırıyo anneleremiz yazık e onlar bı hamılelıklerını bıde dogumu bılıyorlardı cındıyetten haberlerı yok hunıyle kalp atışını dınlerlermiş

ayyy çok tatlısınız ya güldürdün beni ben bu aşamaları anneme anlatıyorum o da ben iyi bu cahillikle 4 çocuk yapmışım diyor valahi nerdeyse jinekolog ünvanı alcaz yani. Kaynanaya falan anlatıyorum kadın hiç bişey anlamıyor artık onun anlıcagı şekilde anlatana kadar 40 takla atıyorummm valaa

tam hatırlamıyorum ama çok sıkıştığımı hatırlıyorum..insan bir şeylerin farklı gittiğini hissediyoo.. hayırlısı canım..hep pozitif düşün canımm

tam hatırlamıyorum ama çok sıkıştığımı hatırlıyorum..insan bir şeylerin farklı gittiğini hissediyoo.. hayırlısı canım..hep pozitif düşün canımm

İnsallah ya kızlar benım testım 1 mayıs ben pazar gunu yapsam cıkarmı yanı 3 gun oluyo arada gecen sefer cıkmıştı

benimde tedavi öncesi yok polip var hoppp hiseteskopi ertesi ay gittim sol da 19 mm kist var doğum kotrol hapı, tekrar rapor için gittik eşimden 3. olumsuz örnek istediler onunda bu kez sınırın üstüne çıkacagı tuttu olmaz önce 2 defa aşılama dediler aşılama günü değer yine dip seviyede boşuna aşılama yaptık saçma sapan şeyler oluyordu dedim ki Allahın bir bildiği var çok strese girdim beklemekten 3 ay böyle geçti aşılama için adet günümü beklerken bi baktık 22. gün regl geldi erkenden oldum 2. gün hemen gittim rapor çıktı tüp bebek için rahim temiz kist var ama küçük bişey dedi hormonlara baktı sorunsuz iğnelere hemen başladım yani niyetlendikten tam 3 ay sonra nasip oldu.. Yinede çok şükür ki yaptırabiliyoruz. beklicez güzel günlerimiziiii ypacak bişey yok Çok konuştummmmmmmmmmmm

tebrikler canimm darisi basimizaa

aminn canım inşaallah

Digerimde biyokimyasal gebelkkti. Ve ayni sonuctu 71 cikti ve sonra düstü tekrar 70 li rakamlari duyunca cok moralim bozuldu.

İns canim düsünmemek icin sürekli uyuyorum..

Negatifi çağırma canım, inşaallah kat kat artarak devam edecektir Bende katlanarak arttığını görmeden emin olamıyorum ama pozitif düşünelim pozitif olsun inşaallah

tebrik ederim canımm.. değerlerimizi kat kat yükselmesı dileğiyle:)))))

aminn aminn aminn canım inşaallah

gözün aydın değerin güzlce artsın inşallah

amin amin amin canım inşaallah

sagoll cnm benimm.. artik akisina biraktim zaten hayat ne getirirse onu yasayacagiz.. bosver morelini bozacak seyler dusunme cnm.... kaderrrrrimizde ne varsa onu yasayacagizz..

bende şubatta negatif aldım cnm mayısda buz bebekleri deniycez...2 yıldır her ay hüsran inşallah bizimde yüzümüz gülecek...

canım tebrik ederim Allah ım sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin
değerin kat kat artsın inşallah

merhaba canım demek polipmiymiş o parçalar çok şükür temiz çıkmış sonucun
bana gecikir demedi aksine bu ay 4 nisanda gördün mayısında başında görceksin adetini dedi mayıs başı başlayacağız tedavine dedi:44: şimdi d. kontrol hapı kullanıyorum ben 29 nisan da bırakıcam 3 4 gün içinde de adet olurum sanırm gecikmezse
Herşey yolunda gider inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…