Canım ya yemin ederım mutluluktan gozlerım doldu iman aglamamak için zor tutuyorum hamilesın tatlım hayırlı olsun canım benım👭👭👭👭ay cok duygusalım hamişmiyim acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım yaaa çok yoğun belirti yaşamıştımm.. ilk tüp de hiç böyle değildi. bu arada belim çok ağrıyoo. kopacak sanki..seninde ağrıdımı ilk öğrendiğinde
Canım ya benımde adet olcam gıbı agrım var ama sag tarafta daha cok agrım🙍ya bıde ıdrare hafif sıkısım baskı oluyo alt tarafta sendede oldumu
Evet kuzım 2 tane
bakalım beni nasıl süpriz bekliyor
geçmiş olsun cnm.
İnşallah bu tedavinle beraber mutlulugunuzda gelir.
Bende polip aldırdım ocak ayında şubat reglim tam 28. gün gelmişti hiç bi değişiklik olmadı bi önceki 20. gün gelmişti tm zamanında regl gördüm. Çok fazla gün oynamaz bence:26:
Kızlarr inanamıyorumm, şoktayım hala, normalde test günüm yarın ama dayanamadım bugün test yaptırdım ve değerim 77.23
Doktorum c.tesi tekrarlayalım emin olalım dedi, ne olur bana dua edin, inşaallah c.tesi iki katı olarak çıkar. Ben her kendim için dua ettiğimde sizede dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun..
Sadece sızı şeklinde günde bikaç defa ağrdı. Ama şimdilerde hiçbişey yok.. Ben de pzt gel demişti yarına randevu aldım bakalım.. Keseyi görsek kalbi duysak da inşallah da bi emin olsak.. Hala inanmıyorum çünkü ben de hiçbişey yok ..
🌸🌸🌸
Digerimde biyokimyasal gebelkkti. Ve ayni sonuctu 71 cikti ve sonra düstü tekrar 70 li rakamlari duyunca cok moralim bozuldu.aminn amin amin canım çook teşekkürler
Neden öyle düşündün ki, doktorunla konuşmadın mı? 70 gayet iyi görünüyor bence üzme kendini
olumlu düşünmeye çalış cnm önemli olan artış inşallah seninkide kat kat katlanır...
vallahi yaa.. bende de bukadar çok ağrı olunca.. acaba düşecekmi diye sıkıntı yaptımm.. iyi düşünelim iyi olsun.. anneme diyorum keseyi görelim bir diye.. o da ne kesesii diyoo. siz nasıl çocuk doğurdunuz anlamıyorum dedim :)))) inşallah yarın güzel haberler alırsın
vallahi yaa.. bende de bukadar çok ağrı olunca.. acaba düşecekmi diye sıkıntı yaptımm.. iyi düşünelim iyi olsun.. anneme diyorum keseyi görelim bir diye.. o da ne kesesii diyoo. siz nasıl çocuk doğurdunuz anlamıyorum dedim :)))) inşallah yarın güzel haberler alırsın
Canım ya benımde adet olcam gıbı agrım var ama sag tarafta daha cok agrım🙍ya bıde ıdrare hafif sıkısım baskı oluyo alt tarafta sendede oldumu
tam hatırlamıyorum ama çok sıkıştığımı hatırlıyorum..insan bir şeylerin farklı gittiğini hissediyoo.. hayırlısı canım..hep pozitif düşün canımm
benimde reglim çok şaşmaz geçen ay 4 nisanda oldum bu ay 2 sinde olmam gerekir. 14 nisanda histereskopi oldum dr.da buna göre 14 15 mayısda olursun dedi rahmi temizledikya dedi ondan gecikir dedi.kafam karışık inşallah erken olmam yoksa tedavi bir dahaki aya kalır.
tebrikler canimm darisi basimizaa
Digerimde biyokimyasal gebelkkti. Ve ayni sonuctu 71 cikti ve sonra düstü tekrar 70 li rakamlari duyunca cok moralim bozuldu.
İns canim düsünmemek icin sürekli uyuyorum..
tebrik ederim canımm.. değerlerimizi kat kat yükselmesı dileğiyle:)))))
gözün aydın değerin güzlce artsın inşallah
Bunca zamanın birikimidir, olumlu düşün hayra yor sonucun değişsin. Bende çocukluğumdan beri yaşadığım bir şeyi anlatayım.
Mesela bir yere çok gitmek istiyorum, gözümün önüne yola çıktığımı getirebilirsem asla yola çıkamıyorum, gözümün önüne gelmezse mutlaka gidiyorum. Bazen bir şeyleri zorlarım olmaz boş görürüm hiç bir şey canlanmaz, bana bağlı olmuyor yani. Bende hep bunu yaparım ve şuan kendi tedavim için denemeye kalkmadım çünkü moralimin bozulmasını istemiyorum.
Ama inşallah sen bu sefer yanılmış ol
benimde tedavi öncesi yok polip var hoppp hiseteskopi ertesi ay gittim sol da 19 mm kist var doğum kotrol hapı, tekrar rapor için gittik eşimden 3. olumsuz örnek istediler onunda bu kez sınırın üstüne çıkacagı tuttu olmaz önce 2 defa aşılama dediler aşılama günü değer yine dip seviyede boşuna aşılama yaptık saçma sapan şeyler oluyordu dedim ki Allahın bir bildiği var çok strese girdim beklemekten 3 ay böyle geçti aşılama için adet günümü beklerken bi baktık 22. gün regl geldi erkenden oldum 2. gün hemen gittim rapor çıktı tüp bebek için rahim temiz kist var ama küçük bişey dedi hormonlara baktı sorunsuz iğnelere hemen başladım yani niyetlendikten tam 3 ay sonra nasip oldu.. Yinede çok şükür ki yaptırabiliyoruz. beklicez güzel günlerimiziiii ypacak bişey yok Çok konuştummmmmmmmmmmm
bende şubatta negatif aldım cnm mayısda buz bebekleri deniycez...2 yıldır her ay hüsran inşallah bizimde yüzümüz gülecek...
Kızlarr inanamıyorumm, şoktayım hala, normalde test günüm yarın ama dayanamadım bugün test yaptırdım ve değerim 77.23
Doktorum c.tesi tekrarlayalım emin olalım dedi, ne olur bana dua edin, inşaallah c.tesi iki katı olarak çıkar. Ben her kendim için dua ettiğimde sizede dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun..
slm kızlar ...
bugün dr.umuz çağırdı histereskopi ve tromboli testlerinin sonuçları çıkmış.
rahimden 2 parça alınmıştı polipmiş onlarda...histereskopi ile temizlenmiş oldu.
tromboli testindede 2 tanesi heterezigot çıkmış çok önemli değil hallederiz dedi.
yalnız histereskopiden sonra reglin gecikir dedi ona göre tedavi planı çizdi.
histereskopi olanlar geciktimi sizin regliniz ?
yine lucrin kullanacağız bu tedavide.
bence negatif sonuç alanlar mutlaka araştırmadan tekrar denemesin.aklınızda bulunsun kızlar her tedavi bir ümit ve sonucu hayal kırıklığı olmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?