• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlarr inanamıyorumm, şoktayım hala, normalde test günüm yarın ama dayanamadım bugün test yaptırdım ve değerim 77.23 :49:

Doktorum c.tesi tekrarlayalım emin olalım dedi, ne olur bana dua edin, inşaallah c.tesi iki katı olarak çıkar. Ben her kendim için dua ettiğimde sizede dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun..:16:

Değerin çok güzel çıkmış canım, inşallah bundan sonra da kat ve kat artarak gidecek. Tebrik ediyorum yanaklarından çok öpüyorum:16::16::16::16:

İnşallahh kuzım bu sefer olur :16:
Allahımmm buradaki kızların hepsinin bebişleri olur inşallahhhhhhhhhh

İnşallah canım benım yavas yavaş guzel haberler gelmeye basladı 🙅kızlar ılgılenebılecek bı arkadas hamiş listedı yapsın benım 3 sene onceki topıgımde vardı hamıle kaldıgı gun kslp atısını duydugu gun cınsıyet haftası dıe listemiz vardı inşallah hepimizin hayırlı haberlerı gelsın hamiş topiği acalım ne dersınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

malesef test sonucum 19 olmadı..5.gün 1.kaliteydi neden tutmadı bilmiyorum doktor cok cok umitliydi..belki donmuşlarla devam ederim uzgunum ama yapacak bi şey yok..

Değerin çok güzel çıkmış canım, inşallah bundan sonra da kat ve kat artarak gidecek. Tebrik ediyorum yanaklarından çok öpüyorum:16::16::16::16:

aminn aminn aminn canım benım inşaallah :16: Darısı sizlere inşaallah :38: Bende seni çok öpüyorumm :16:

canım tebrik ederim Allah ım sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin
değerin kat kat artsın inşallah :nazar:
:

aminn aminn aminn canım inşaallah :16:

malesef test sonucum 19 olmadı..5.gün 1.kaliteydi neden tutmadı bilmiyorum doktor cok cok umitliydi..belki donmuşlarla devam ederim uzgunum ama yapacak bi şey yok..

Canım benım üzülme inşallah dıger tedavın basarılı olur rabbım yar ve yardımcın olsun

İnşallah canım benım yavas yavaş guzel haberler gelmeye basladı 🙅kızlar ılgılenebılecek bı arkadas hamiş listedı yapsın benım 3 sene onceki topıgımde vardı hamıle kaldıgı gun kslp atısını duydugu gun cınsıyet haftası dıe listemiz vardı inşallah hepimizin hayırlı haberlerı gelsın hamiş topiği acalım ne dersınız

Bana uyar cnm ama kim açacak topiği ben pek bilmiyorum da:26:

Senin bugün test gununmuydu canim ya.hani erkense ondan belki çıkmamıştır diyecem..vallahi ben çok üzülüyorum artık okadar umutsuzluğa kapılıyorum ki ama uzulsekde aglasakda elimizden bişey gelmiyor.allah tamamını erdisrsin butunnnnnmm arkadaşlarım hamile yeni evlenenler bile ama ben hale tedavi iğne bıktım,bıktık ama deneyeceğiz ışte ya bu tedavilerdw olmasaydı ne yapardık.inan ki bunu ağlayarak yazıyorum.okadar boguldum artık.inşallah bizlerinde kucagi boş kalmayacak

Canım herhangı bı belirtı varmıydı yani agrı filan biz agrı var dıe seviniyoz ama🙍

Senin bugün test gununmuydu canim ya.hani erkense ondan belki çıkmamıştır diyecem..vallahi ben çok üzülüyorum artık okadar umutsuzluğa kapılıyorum ki ama uzulsekde aglasakda elimizden bişey gelmiyor.allah tamamını erdisrsin butunnnnnmm arkadaşlarım hamile yeni evlenenler bile ama ben hale tedavi iğne bıktım,bıktık ama deneyeceğiz ışte ya bu tedavilerdw olmasaydı ne yapardık.inan ki bunu ağlayarak yazıyorum.okadar boguldum artık.inşallah bizlerinde kucagi boş kalmayacak

canım tesim yarındı işte sabedemedim ama olsun yarın da cok farklı cıkmazdı..benim her sey yolundaydı rezevim2.94 yumurtalarım kaliteli blasttı belki bidahakine belki vucut kabul etmedi ne bileyim bakalım eninde sonunda olur canım senin de inş.uğrasmaya devam..

Canım herhangı bı belirtı varmıydı yani agrı filan biz agrı var dıe seviniyoz ama🙍

gögusleim cok şiş ve agrılı canım bi de tabi kasık batması ara ara bel ağrısı ama bunlar adet belirtisi belirti aramayın takmayın ..

emha canımm
merhabaa nasılsın... yiğenimiz iyimii hayatımm :16::16:

Kızlar transferden berı kabızım🙍off kayısıda yıyom ama

cnm duphalac şurupdan vermedimi doktorun..
kabızlık oluşmaması için transferden sonra veriyorlar..
çok iyi ve yan etkisi yok...

Back