evet az kaldı canım.karışık duygular içerisindeyim
Valla canim ben 17 yasinda dr kasik agrisiyla gittim .. kist sandilar 2 sene boyunca kist tedavisi gördum megersem iltihap absesiymis ameliyatta fark edildi. Yani kist tedavis i degilde antibiyoti tedavusi görseydim suan tüplerim alinmis olmayacakti. Benim vucudun yapt8igi iltahapmisAa ciddi misin canım? Çok geçmiş olsun. Umarım düzelir biran önce.. Neden oluyomuş ki bu enfeksiyon ya... Nerden kapmışım anlamadım.. Senin nasıl anlaşılmıştı, nasıl tedavin oldu. Ne kadar süre sonra bu işlem oldu? Tüp bebek yine deneniyor ama dimi, tüpler lazım değil tüp bebek denemek için... Yine de tüplerimi kaybetmek istemem tabi..
Çizik evet iyi bişeymiş. Umarım faydası olur canım...
Amin canim bu günde evlilik yil dönumum ins hayirli sonuclar aliriz.İnşallah değildir Yoncam yaaa 2 gün sonra mutlulugunda değerinde katlansın inşallahhh. Strese girme güzel düşünelim olur muuu
Dualarım seninleee
canım merhaba,5000 i geçmediği sürece hiç sorun yok hatta sonucun süper,muhtemelen çok yumurtan var.benim 3800 çıkmıştı doktor çok iyi dedi ve 25 yumurtam toplanmıştı.hiç sıkıntı yapma yani
Niye öylesinki çok enteresan sonucunda çook iyi çıktı rahat olman gerekiyor :26:
Benim anlamadığım senin doktorun niye ikinci kan sonucunu 30 nisana verdi genelde iki günde bir yapılıyor :44:
Buarada cnm sende biliyorsundur hamile bayanlarda bazı ruhsal değişimler oluyor aynı adet belirtisi gibi seninde çook normal gergin ve sinirli oluşun :116:
En iyisi kitap okumak cnm zaman başka türlü geçmiyor
Ayy çok sağol canım. Araştırdım biraz içim rahatladı. Yüksek çıktı diye iptal ettik diye yazanları okuyunca korkmuştum. Çok şükür normal bir değermiş sanırım. Doktor yarın yorum yapar herhalde
Cnm bizim doktor kan testini bi defa yapıp sonra ultrasona cagırıyor..
Zatwn sinirli bi yapım var valla su an dorukta yanii..
bende canım bendeeeeeee
aklımda deli sorular var
heycan vaaa mı heycannnn sende de
bide yukardaki hikayeni çok begendim canım yüreğine sağlık
İki kaşık nutella mı yesen ben gergin olduğum anda tatlı yiyorumda
Canim benimde 2700 lerdeydi 10 tane yumurta toplandi korkma yani sorun yokAyy çok sağol canım. Araştırdım biraz içim rahatladı. Yüksek çıktı diye iptal ettik diye yazanları okuyunca korkmuştum. Çok şükür normal bir değermiş sanırım. Doktor yarın yorum yapar herhalde
Cnm bizim doktor kan testini bi defa yapıp sonra ultrasona cagırıyor..
Zatwn sinirli bi yapım var valla su an dorukta yanii..
belki de bakarsın kucağına tatlımı tatlı tosun mu tosun bir bebek koyuvermişler
Rüyalar görülen kişiye aittir,rüyada ne gördüğünüzü nasıl yorumlarsanız o olur.hatta bununla ilgili bir kıssadan hisse anlatayım size.
Peygamber efendimiz (sav) zamanında sahabelerinden biri savaşmaya gitmiş,bu arada sahabenin karısı rüyasında eşinin şehit düştüğünü görmüş.ağlaya ağlaya peygamberimizin yanına gelmiş.ve rüyasını anlatmış.peygamber efendimiz(sav)buyurmuşlar ki:gözün aydın kocan savaştan sağsağlim dönecek..ve kadının kocası çok geçmeden geri gelmiş..
Çok zaman geçmeden yine aynı kadının kocası savaşmaya gitmiş.kadın yine rüyayı görünce (bu arada peygamber efendimiz vefat etmiş)ağlaya ağlaya hz.ebubekirin yanına gelmiş(hz ebubekirmiydi emin değilim ama halifelerden bir tanesi)rüyasını anlatmış.hz.ebubekirde başın sağolsun kocan şehit olacak demiş.ve kadının kocasının şehit haberi gelmiş...
ONUN İÇİN rüyayı neye yorumlarsanız o olur.güzel şeyler düşünün iyi şeyler söyleyinki o olsun
sen bılırsın canım..
bence kul elinden geleni yapmalı gerisi Allahın bileceği iş..
şuanda hiç heyecan yok olursa olur olmazsa olmaz modundayım.ama başalyınca heyecanlanırım kesin..
canım bu arada beyaz hamilelik badisi aldım çooookkkk oldu sen izmire gitmeden önce ama sana söyleyemedim bir türlü denk gelmedi..totemimizi unutmadık dimi..
iki saattir sizi dinliyorum yaaa..
kızım rejimdeyiz bizzzz yaaaa
tatlılardan konuşup durmayın yaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:
İns kizlar hayirlisi olur.ne bileyim birden deger öyle cikinca cok moralim bzuldu. Hastaneden bi arkadasim daha önce 9. Gün icin degeein düsük demisti . Kafama o da takilmisti. Dr aradim hayirli olsun dedi
Cumartesi gunu tekrat baktir dwdi ama dayanamz ben yarinda baktiririm. Ne olur dua edin bu mübarek günde hayirlisini versin rabbim.
Amin canim bu günde evlilik yil dönumum ins hayirli sonuclar aliriz.
parsen çok tatlısın yasakin ol canım.hep bunlar psikolojik,kendini bir rahat bırak sıkma bakalım.bak eminim akşama adet olacaksın.ağlamada
dışarı çık bir arkadaşına git,yada en iyisi yürüyüş yap..ama kesin yap..bak nasıl adet oluyorsun.kafanı dağıt canım benim..
ya da bana gel kızzzz
iki saattir sizi dinliyorum yaaa..
kızım rejimdeyiz bizzzz yaaaa
tatlılardan konuşup durmayın yaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:
Sabah arkadaşıma istihareye yatar mısın benim için dedim, sen anladın onu dimi dedim o da evet dedi yatarım tabi dedi. Şimdi sizlerde yorum yapınca olumsuz çıkar diye korktum.
Tekrar aradım tüp bebek deyince Allah iyiliğini versin dedi, o da çocuk için düşünmüş ama tüp bebek diye düşünmemiş. Arkadaşım ne istiharesi tatbikî de git tedavi ol dedi. İstihare yapılır istihare daha önemlidir dedi. Sen hasta naneni doktorunu bulmuşsun, doktorun tüp bebeği öneriyor bunun için istihareye yatmaya gerek yok ki, Allah çoğalmamızı ister senin bu yolda attığın her adım çok mübarek, ben sana hemen tedavine git derim dedi. Sen zaten istişare yapmışsın sakın vakit kaybetme dedi. Zaten hayırlıysa Allah sana verecektir dedi.
Kizlar bu gün 10. Günüm tahlil yaptirdim degerim 70.90 cikti. Ama diger tup bebegimdede 9. Gun 71 cikmisti ve biyokimyasl gebelik oldu bu günde 70 li rakam duyunca moralim cok bozuldu. İns bu sefer olur degerim düsük ama degil mi.cok mutsuzum yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?