2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Valla canim ben 17 yasinda dr kasik agrisiyla gittim .. kist sandilar 2 sene boyunca kist tedavisi gördum megersem iltihap absesiymis ameliyatta fark edildi. Yani kist tedavis i degilde antibiyoti tedavusi görseydim suan tüplerim alinmis olmayacakti. Benim vucudun yapt8igi iltahapmis
Tüp bebek icin gerek yok tüplere.

canım merhaba,5000 i geçmediği sürece hiç sorun yok hatta sonucun süper,muhtemelen çok yumurtan var.benim 3800 çıkmıştı doktor çok iyi dedi ve 25 yumurtam toplanmıştı.hiç sıkıntı yapma yani

Ayy çok sağol canım. Araştırdım biraz içim rahatladı. Yüksek çıktı diye iptal ettik diye yazanları okuyunca korkmuştum. Çok şükür normal bir değermiş sanırım. Doktor yarın yorum yapar herhalde

Cnm bizim doktor kan testini bi defa yapıp sonra ultrasona cagırıyor..
Zatwn sinirli bi yapım var valla su an dorukta yanii..

değerin normal canım hiç korkma.5000 in üzeri ise iptal ediliyor ohss riskine karşı.

bende canım bendeeeeeee
aklımda deli sorular var
heycan vaaa mı heycannnn sende de

bide yukardaki hikayeni çok begendim canım yüreğine sağlık

şuanda hiç heyecan yok olursa olur olmazsa olmaz modundayım.ama başalyınca heyecanlanırım kesin..
canım bu arada beyaz hamilelik badisi aldım çooookkkk oldu sen izmire gitmeden önce ama sana söyleyemedim bir türlü denk gelmedi..totemimizi unutmadık dimi..

Son düzenleme:
Canim benimde 2700 lerdeydi 10 tane yumurta toplandi korkma yani sorun yok

Cnm bizim doktor kan testini bi defa yapıp sonra ultrasona cagırıyor..
Zatwn sinirli bi yapım var valla su an dorukta yanii..

Canim senin suanki halimi kendi ilk halime benzetiyorum testi ogrendim bende bir stres bi gerginlik sana anlatamam.hatta carpinti yapti deli gibi kardiyolojiye gittim holter takildi.tamamen psikolojik dedi.ama iki haftasonra duzene girmeye baslicak rahat ol.bu seferde sinir gidiyo duygusallik geliyo

sen bılırsın canım..
bence kul elinden geleni yapmalı gerisi Allahın bileceği iş..

Sabah arkadaşıma istihareye yatar mısın benim için dedim, sen anladın onu dimi dedim o da evet dedi yatarım tabi dedi. Şimdi sizlerde yorum yapınca olumsuz çıkar diye korktum.
Tekrar aradım tüp bebek deyince Allah iyiliğini versin dedi, o da çocuk için düşünmüş ama tüp bebek diye düşünmemiş. Arkadaşım ne istiharesi tatbikî de git tedavi ol dedi. İstihare yapılır istihare daha önemlidir dedi. Sen hasta naneni doktorunu bulmuşsun, doktorun tüp bebeği öneriyor bunun için istihareye yatmaya gerek yok ki, Allah çoğalmamızı ister senin bu yolda attığın her adım çok mübarek, ben sana hemen tedavine git derim dedi. Sen zaten istişare yapmışsın sakın vakit kaybetme dedi. Zaten hayırlıysa Allah sana verecektir dedi.

heycanda bu işin bi parçası canım heycan olmazsa olmaz tabiki
izmirde inşallah görüşme fırsatımız olur çok memnun olurum sizi tanımaktan

ayyy ciddimisin çok sevindim kızzzzz
unuturmuyum hiççç canım transfer günü giyiyoruzzz ozamannn
oleyyy yehuuu yepii yaşasınnn

iki saattir sizi dinliyorum yaaa..
kızım rejimdeyiz bizzzz yaaaa
tatlılardan konuşup durmayın yaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:

Offf çok sinirlendin be, çığlıkların buraya kadar geldi

sen hergün baktır boşver hemde ben gibi endometriozissin çok sevindim oley

Amin canim bu günde evlilik yil dönumum ins hayirli sonuclar aliriz.

benim arkadaşımda hamile oldugunu tam o gün ögrenmişti en güzel hediyeeeeee
Rabbim sağlık sıhhat versinn inşallah canım
Güzel olumlu düşünelim perşembe bugün bol bol salavat çekelim dua edelimm...
Ziynetten- herşey güzel olacak senle olunca şarkısını sana armağan ediyorummmm. Bebişlerimizle her şey çok güzel olacak

parsen çok tatlısın ya çalışıyorum işyerindeyim ama işyerim stresli zaten benim.çıkmak istiyorum ama eşimin işide iyi değil.kafayı yicem hep stresten oluyo bunlar

iki saattir sizi dinliyorum yaaa..
kızım rejimdeyiz bizzzz yaaaa
tatlılardan konuşup durmayın yaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:

2 kaşık kaçamak yapmaya ne dersin
kimseye sölemem merak etme sırrr olacak aramızda

evet en güzel şeyleri söylemiş arkadaşın.benim içinde teşekkür ett

yok canimya gebesin iste sevinmeye bak herseyi eskiye yorma o oldu gecti sevincini yasa bak nasil bize burda anlatican degerlerinin yukaseldigini bebisin kalp atisini bu daha ne zamn gitcen canimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…