Yook hic üzme kendini bende istemistim. tatlı zaten seviyordum bahane olmustu bana...
Gerçi bende adet olsamda olmasamda tatlıyı herşekilde yiyorum kendimi üzecek yer arıyorum çok kızdım bak şimdi kendime

Tatlı candır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yook hic üzme kendini bende istemistim. tatlı zaten seviyordum bahane olmustu bana...
Aynen bende çok seviyorım 400 gr nutellayı 2 günde midye indirdim
Artık almıcam yasakladım kendime![]()
sen önce alıştır bebiklerine sonra da almıcam de
ama bu haksızlık tv de ki reklam gibi olmasın sonra
içerden bağırırlar vallahi kığız
nutellaaaaaaaaaanutallaaaaaaaaaaaaa
![]()
aklına hemen adet belirtisi diye getirme lütfen Rabbim ne derse o canım
daha hiçbişey belli değil canını sıkma güzel şeyler düşün tamam mı![]()
Allah ım yüzünü güldürsün inşallah![]()
Kizlar bu gün 10. Günüm tahlil yaptirdim degerim 70.90 cikti. Ama diger tup bebegimdede 9. Gun 71 cikmisti ve biyokimyasl gebelik oldu bu günde 70 li rakam duyunca moralim cok bozuldu. İns bu sefer olur degerim düsük ama degil mi.cok mutsuzum yaa...
Gerçi bende adet olsamda olmasamda tatlıyı herşekilde yiyorum kendimi üzecek yer arıyorum çok kızdım bak şimdi kendime
Tatlı candır![]()
Kizlar bu gün 10. Günüm tahlil yaptirdim degerim 70.90 cikti. Ama diger tup bebegimdede 9. Gun 71 cikmisti ve biyokimyasl gebelik oldu bu günde 70 li rakam duyunca moralim cok bozuldu. İns bu sefer olur degerim düsük ama degil mi.cok mutsuzum yaa...
canımcım folbiol günde 1 tane bende bi ara ona başlamıştım ordan biliyorum,ecz cı dedi günde 1 diye
şimdi ise folic plus içiyorum onu günde 3 tane içiyorum prospektüsünde de yazıyor zaten
banada dr sölemedi içinde yazılanı uyguladım... bebiklerimizin folikasite ihtiyacı var![]()
Kızlar cevap verecek kimse yok mu? Opudan önce E2 değeriniz kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz? Benim ki 2886 çıkmış. Referans değerlerden yüksek görünüyor. Normal mi?
piştt bi varsın bi yoksunnnnn
napıosunn kuzucumm![]()
ben de aklıma getirdim ama yatmıcam canım kötü bişey çıkarsa diye korkuyorum:18:
Rabbim nasip edecekse eder ztn tedavime krr verdim stres olmak istemiyorum![]()
Kesinle tatlısız hayat dusunemiyorum..
Biliyormusun kendimi tanıyamıyorum ben cok gerginim, cok sinirliyim herkese catıyorum ne oluyor bana bilmiyorum cok erken dahaa..
Kalbim hızlı hızlı atıyor...
Dokunsan alıcam..
Ne yapmam lazımm hiiccc bilmiyorum.
Ahhh cnm benim ilki öyle oldu diye ikinciside öyle olacak değil yaaaa lütfen rahat ol allahın izniyle ikinci sonucun kat kat artacak bak gör![]()
Cnm digerini unut gecti gitti.aynı olmayacak yaaa.insallah yükselir sen hep iyi seyler düsün..
tünaydın kızlaaarrrrr
canım lütfen ama hemen öyle kötü şeyler getirme aklına, her tedavi birbirinden farklıdır unutma.... değerin bence pek de kötü değil, iki gün sonra güzelce katlar inşallah![]()
İns kizlar hayirlisi olur.ne bileyim birden deger öyle cikinca cok moralim bzuldu. Hastaneden bi arkadasim daha önce 9. Gün icin degeein düsük demisti . Kafama o da takilmisti. Dr aradim hayirli olsun dediherzaman öyle olacak değil ya :) burda b iarkadaş 10.gün 54 tü değeri senden düşüktü.ama şimdi 5 aylık olmuş :))) olumlu düşün hayırlı olsun![]()
Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emii
Nutellaaaaaa nutellaaaaaaaa çok iyi yaaaaaa
Valla ağzım şuan kulaklarıma gitti![]()
canım cepten giriyordum şimdi açtım bilgisayarı..
buyrun efendim burdayım![]()
Bende öyle hissediyorum, korkuyorum ama yaptıracağım genede
Amin canım hepimiz gülelim inşallah
ne mutlu bana gülümsemeni sağlayabildiysem
hoşgeldinn canımcım
az kaldı tedavimizeeeeeeeeeeeeeee![]()
kızlar yine adet olmadım bat bugün ve yine adet olmadım ben sabahları yataktan kalkınca olurum olmadım yineadetin öne gelmesi iyiye işarettir ama benimki gecikiyor 3 aydır
test yaptım tek çizgi çıktı.allahım güç kuvvet ver bana ya
![]()