• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aynen bende çok seviyorım 400 gr nutellayı 2 günde midye indirdim :1:
Artık almıcam yasakladım kendime :19:

sen önce alıştır bebiklerine sonra da almıcam de
ama bu haksızlık tv de ki reklam gibi olmasın sonra :9:
içerden bağırırlar vallahi kığız:1::1::1::1:
nutellaaaaaaaaaa:52: nutallaaaaaaaaaaaaa:52:
aklına hemen adet belirtisi diye getirme lütfen Rabbim ne derse o canım
daha hiçbişey belli değil canını sıkma güzel şeyler düşün tamam mı:34:
Allah ım yüzünü güldürsün inşallah:54:

Kizlar bu gün 10. Günüm tahlil yaptirdim degerim 70.90 cikti. Ama diger tup bebegimdede 9. Gun 71 cikmisti ve biyokimyasl gebelik oldu bu günde 70 li rakam duyunca moralim cok bozuldu. İns bu sefer olur degerim düsük ama degil mi.:43: cok mutsuzum yaa...

sen önce alıştır bebiklerine sonra da almıcam de
ama bu haksızlık tv de ki reklam gibi olmasın sonra :9:
içerden bağırırlar vallahi kığız:1::1::1::1:
nutellaaaaaaaaaa:52: nutallaaaaaaaaaaaaa:52:
aklına hemen adet belirtisi diye getirme lütfen Rabbim ne derse o canım
daha hiçbişey belli değil canını sıkma güzel şeyler düşün tamam mı:34:
Allah ım yüzünü güldürsün inşallah:54:

Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emii :9:
Nutellaaaaaa nutellaaaaaaaa çok iyi yaaaaaa:9:
Valla ağzım şuan kulaklarıma gitti :9:

Kizlar bu gün 10. Günüm tahlil yaptirdim degerim 70.90 cikti. Ama diger tup bebegimdede 9. Gun 71 cikmisti ve biyokimyasl gebelik oldu bu günde 70 li rakam duyunca moralim cok bozuldu. İns bu sefer olur degerim düsük ama degil mi.:43: cok mutsuzum yaa...

Ahhh cnm benim ilki öyle oldu diye ikinciside öyle olacak değil yaaaa lütfen rahat ol allahın izniyle ikinci sonucun kat kat artacak bak gör:16:

Gerçi bende adet olsamda olmasamda tatlıyı herşekilde yiyorum kendimi üzecek yer arıyorum çok kızdım bak şimdi kendime :20:
Tatlı candır :1:

Kesinle tatlısız hayat dusunemiyorum..
Biliyormusun kendimi tanıyamıyorum ben cok gerginim, cok sinirliyim herkese catıyorum ne oluyor bana bilmiyorum cok erken dahaa..
Kalbim hızlı hızlı atıyor...
Dokunsan alıcam..
Ne yapmam lazımm hiiccc bilmiyorum.

Cnm digerini unut gecti gitti.aynı olmayacak yaaa.insallah yükselir sen hep iyi seyler düsün..

canımcım folbiol günde 1 tane bende bi ara ona başlamıştım ordan biliyorum,ecz cı dedi günde 1 diye
şimdi ise folic plus içiyorum onu günde 3 tane içiyorum prospektüsünde de yazıyor zaten:34:
banada dr sölemedi içinde yazılanı uyguladım... bebiklerimizin folikasite ihtiyacı var :16:

o zaman doğru içiyorum.folbiol 1 taneydi folic plus 3 tane çok sağol :)

tünaydın kızlaaarrrrr:16::16::16:

canım lütfen ama hemen öyle kötü şeyler getirme aklına, her tedavi birbirinden farklıdır unutma.... değerin bence pek de kötü değil, iki gün sonra güzelce katlar inşallah:16::16:

herzaman öyle olacak değil ya :) burda b iarkadaş 10.gün 54 tü değeri senden düşüktü.ama şimdi 5 aylık olmuş :))) olumlu düşün hayırlı olsun :54:

Kızlar cevap verecek kimse yok mu? Opudan önce E2 değeriniz kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz? Benim ki 2886 çıkmış. Referans değerlerden yüksek görünüyor. Normal mi?

canım merhaba,5000 i geçmediği sürece hiç sorun yok hatta sonucun süper,muhtemelen çok yumurtan var.benim 3800 çıkmıştı doktor çok iyi dedi ve 25 yumurtam toplanmıştı.hiç sıkıntı yapma yani:16:

piştt bi varsın bi yoksunnnnn :33::33::33::33:
napıosunn kuzucumm :48:
ben de aklıma getirdim ama yatmıcam canım kötü bişey çıkarsa diye korkuyorum:18:
Rabbim nasip edecekse eder ztn tedavime krr verdim stres olmak istemiyorum :34:

canım cepten giriyordum şimdi açtım bilgisayarı..
buyrun efendim burdayım:42::42::42::42:

kızlar yine adet olmadım bat bugün ve yine adet olmadım ben sabahları yataktan kalkınca olurum olmadım yine :43: adetin öne gelmesi iyiye işarettir ama benimki gecikiyor 3 aydır :43: test yaptım tek çizgi çıktı.allahım güç kuvvet ver bana ya :43:

Kesinle tatlısız hayat dusunemiyorum..
Biliyormusun kendimi tanıyamıyorum ben cok gerginim, cok sinirliyim herkese catıyorum ne oluyor bana bilmiyorum cok erken dahaa..
Kalbim hızlı hızlı atıyor...
Dokunsan alıcam..
Ne yapmam lazımm hiiccc bilmiyorum.

Niye öylesinki çok enteresan sonucunda çook iyi çıktı rahat olman gerekiyor :26:
Benim anlamadığım senin doktorun niye ikinci kan sonucunu 30 nisana verdi genelde iki günde bir yapılıyor :44:
Buarada cnm sende biliyorsundur hamile bayanlarda bazı ruhsal değişimler oluyor aynı adet belirtisi gibi seninde çook normal gergin ve sinirli oluşun :116:
En iyisi kitap okumak cnm zaman başka türlü geçmiyor :50:

Ahhh cnm benim ilki öyle oldu diye ikinciside öyle olacak değil yaaaa lütfen rahat ol allahın izniyle ikinci sonucun kat kat artacak bak gör:16:

Cnm digerini unut gecti gitti.aynı olmayacak yaaa.insallah yükselir sen hep iyi seyler düsün..

tünaydın kızlaaarrrrr:16::16::16:

canım lütfen ama hemen öyle kötü şeyler getirme aklına, her tedavi birbirinden farklıdır unutma.... değerin bence pek de kötü değil, iki gün sonra güzelce katlar inşallah:16::16:

herzaman öyle olacak değil ya :) burda b iarkadaş 10.gün 54 tü değeri senden düşüktü.ama şimdi 5 aylık olmuş :))) olumlu düşün hayırlı olsun :54:
İns kizlar hayirlisi olur.ne bileyim birden deger öyle cikinca cok moralim bzuldu. Hastaneden bi arkadasim daha önce 9. Gün icin degeein düsük demisti . Kafama o da takilmisti. Dr aradim hayirli olsun dedi
Cumartesi gunu tekrat baktir dwdi ama dayanamz ben yarinda baktiririm. Ne olur dua edin bu mübarek günde hayirlisini versin rabbim.

Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emii :9:
Nutellaaaaaa nutellaaaaaaaa çok iyi yaaaaaa:9:
Valla ağzım şuan kulaklarıma gitti :9:

Amin canım hepimiz gülelim inşallah:9:
ne mutlu bana gülümsemeni sağlayabildiysem:16::16::16:

canım cepten giriyordum şimdi açtım bilgisayarı..
buyrun efendim burdayım:42::42::42::42:

hoşgeldinn canımcım :46::46::46:
az kaldı tedavimizeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52::52:

Bende öyle hissediyorum, korkuyorum ama yaptıracağım genede

belki de bakarsın kucağına tatlımı tatlı tosun mu tosun bir bebek koyuvermişler:16::16::16:
Rüyalar görülen kişiye aittir,rüyada ne gördüğünüzü nasıl yorumlarsanız o olur.hatta bununla ilgili bir kıssadan hisse anlatayım size.
Peygamber efendimiz (sav) zamanında sahabelerinden biri savaşmaya gitmiş,bu arada sahabenin karısı rüyasında eşinin şehit düştüğünü görmüş.ağlaya ağlaya peygamberimizin yanına gelmiş.ve rüyasını anlatmış.peygamber efendimiz(sav)buyurmuşlar ki:gözün aydın kocan savaştan sağsağlim dönecek..ve kadının kocası çok geçmeden geri gelmiş..
Çok zaman geçmeden yine aynı kadının kocası savaşmaya gitmiş.kadın yine rüyayı görünce (bu arada peygamber efendimiz vefat etmiş)ağlaya ağlaya hz.ebubekirin yanına gelmiş(hz ebubekirmiydi emin değilim ama halifelerden bir tanesi)rüyasını anlatmış.hz.ebubekirde başın sağolsun kocan şehit olacak demiş.ve kadının kocasının şehit haberi gelmiş...
ONUN İÇİN rüyayı neye yorumlarsanız o olur.güzel şeyler düşünün iyi şeyler söyleyinki o olsun:16:

kızlar yine adet olmadım bat bugün ve yine adet olmadım ben sabahları yataktan kalkınca olurum olmadım yine :43: adetin öne gelmesi iyiye işarettir ama benimki gecikiyor 3 aydır :43: test yaptım tek çizgi çıktı.allahım güç kuvvet ver bana ya :43:

sakin ol canım.hep bunlar psikolojik,kendini bir rahat bırak sıkma bakalım.bak eminim akşama adet olacaksın.ağlamada:20:
dışarı çık bir arkadaşına git,yada en iyisi yürüyüş yap..ama kesin yap..bak nasıl adet oluyorsun.kafanı dağıt canım benim..
ya da bana gel kızzzz:48::48::48::48::48:

İnşallah değildir Yoncam yaaa 2 gün sonra mutlulugunda değerinde katlansın inşallahhh. Strese girme güzel düşünelim olur muuu
Dualarım seninleee :16:

Back