parsen çok tatlısın yaçalışıyorum işyerindeyim ama işyerim stresli zaten benim.çıkmak istiyorum ama eşimin işide iyi değil.kafayı yicem hep stresten oluyo bunlar
![]()
sen de öylesin canım benim.bak nedenini biliyorsun işte artık üzme güzel cancağızını

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parsen çok tatlısın yaçalışıyorum işyerindeyim ama işyerim stresli zaten benim.çıkmak istiyorum ama eşimin işide iyi değil.kafayı yicem hep stresten oluyo bunlar
![]()
Evet canim .. ins hepimiz bebislerimizi k7cagimiza aliriz saglikla.sen hergün baktır boşver hemde ben gibi endometriozissin çok sevindim oley![]()
İns canim . Cok sagol dinliycem canim.burda sizinle yazistigim zaman nasol rahatliyorum allah razi olsun cok iyi geliyorsunuz bana.benim arkadaşımda hamile oldugunu tam o gün ögrenmişti en güzel hediyeeeeee
Rabbim sağlık sıhhat versinn inşallah canım
Güzel olumlu düşünelim perşembe bugün bol bol salavat çekelim dua edelimm...
Ziynetten- herşey güzel olacak senle olunca şarkısını sana armağan ediyorummmm. Bebişlerimizle her şey çok güzel olacak![]()
yok canimya gebesin iste sevinmeye bak herseyi eskiye yorma o oldu gecti sevincini yasa bak nasil bize burda anlatican degerlerinin yukaseldigini bebisin kalp atisini bu daha ne zamn gitcen canimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
heycanda bu işin bi parçası canım heycan olmazsa olmaz tabiki
izmirde inşallah görüşme fırsatımız olur çok memnun olurum sizi tanımaktan
ayyy ciddimisin çok sevindim kızzzzz
unuturmuyum hiççç canım transfer günü giyiyoruzzz ozamannn
oleyyy yehuuu yepii yaşasınnn![]()
evet canım izmirde görüşüyoruz muhakkak.ben zaten sizi tanıyor sayılırım bir yüzünüzü görmedim.oda olur inşallah canım
evet aldım sana alıcam demiştim aldım işte
transfer günü giyiyoruz canım..üç gün çıkarmamaya ne derdin![]()
Evet canim .. ins hepimiz bebislerimizi k7cagimiza aliriz saglikla.
İns canim . Cok sagol dinliycem canim.burda sizinle yazistigim zaman nasol rahatliyorum allah razi olsun cok iyi geliyorsunuz bana.
Offf çok sinirlendin be, çığlıkların buraya kadar geldi
![]()
2 kaşık kaçamak yapmaya ne dersin
kimseye sölemem merak etme sırrr olacak aramızda![]()
Özel hastanelerin hepsi yapiyor. Canim.. belki tüp bebek oldugundan dolayi devlettede yapabilirler.Aynen bende deşarj oluyorum. Dün çok duygusaldım herşeye ağlayıp zırlıyordum. ağlamak istediğim zamanda, gülmek istediğim zamanda bu siteye giriyorum her türlü rahatlatıyor vala iyiki varsınızzz. 7. günüm 10. gün pazara denk geliyor ben testi nerde yaptırıcam yaaa onu düşünüyorum şimdi :26:
kizlar bende izmirdeyim suz neresindesiniz
iki saattir sizi dinliyorum yaaa..
kızım rejimdeyiz bizzzz yaaaa
tatlılardan konuşup durmayın yaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:
Aynen bende deşarj oluyorum. Dün çok duygusaldım herşeye ağlayıp zırlıyordum. ağlamak istediğim zamanda, gülmek istediğim zamanda bu siteye giriyorum her türlü rahatlatıyor vala iyiki varsınızzz. 7. günüm 10. gün pazara denk geliyor ben testi nerde yaptırıcam yaaa onu düşünüyorum şimdi :26:
Özel hastanelerin hepsi yapiyor. Canim.. belki tüp bebek oldugundan dolayi devlettede yapabilirler.
tatlım ben izmire geleceğim,mybaby de gelecek..
Çok pardonBilmiyordum diyette olduğunu bileydim nutelladan hiç bahsedermiydim
![]()
evet canım izmirde görüşüyoruz muhakkak.ben zaten sizi tanıyor sayılırım bir yüzünüzü görmedim.oda olur inşallah canım
evet aldım sana alıcam demiştim aldım işte
transfer günü giyiyoruz canım..üç gün çıkarmamaya ne derdin![]()
himm bende sandim burdasiniz ve dedim tedavileri burdami yaptiniz
aa öyle mi ii ozaman giderim birine kaç saat için çıkıyor peki sonuçlar o saatler hiç geçmez herhaldee![]()
ne diyim canım şahane fikir derimmmm
hatta ve hatta 9 ay çıkarmasak ne de güzel olur hamiş badilerimizi![]()
himm bende sandim burdasiniz ve dedim tedavileri burdami yaptiniz