• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sen hergün baktır boşver hemde ben gibi endometriozissin çok sevindim oley :52:
Evet canim .. ins hepimiz bebislerimizi k7cagimiza aliriz saglikla.
benim arkadaşımda hamile oldugunu tam o gün ögrenmişti en güzel hediyeeeeee
Rabbim sağlık sıhhat versinn inşallah canım
Güzel olumlu düşünelim perşembe bugün bol bol salavat çekelim dua edelimm...
Ziynetten- herşey güzel olacak senle olunca şarkısını sana armağan ediyorummmm. Bebişlerimizle her şey çok güzel olacak :16::16:
İns canim . Cok sagol dinliycem canim.burda sizinle yazistigim zaman nasol rahatliyorum allah razi olsun cok iyi geliyorsunuz bana.

yok canimya gebesin iste sevinmeye bak herseyi eskiye yorma o oldu gecti sevincini yasa bak nasil bize burda anlatican degerlerinin yukaseldigini bebisin kalp atisini bu daha ne zamn gitcen canimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ins canim benim ne güzel konusuyorsun bu mübarek günde.

heycanda bu işin bi parçası canım heycan olmazsa olmaz tabiki
izmirde inşallah görüşme fırsatımız olur çok memnun olurum sizi tanımaktan:16:

ayyy ciddimisin çok sevindim kızzzzz:52::46:
unuturmuyum hiççç canım transfer günü giyiyoruzzz ozamannn
oleyyy yehuuu yepii yaşasınnn:66::66::66::66::62::62::62:

evet canım izmirde görüşüyoruz muhakkak.ben zaten sizi tanıyor sayılırım bir yüzünüzü görmedim.oda olur inşallah canım:16:
evet aldım sana alıcam demiştim aldım işte:32::32::32:
transfer günü giyiyoruz canım..üç gün çıkarmamaya ne derdin:52::52::52:

evet canım izmirde görüşüyoruz muhakkak.ben zaten sizi tanıyor sayılırım bir yüzünüzü görmedim.oda olur inşallah canım:16:

kizlar bende izmirdeyim suz neresindesiniz

Evet canim .. ins hepimiz bebislerimizi k7cagimiza aliriz saglikla.

İns canim . Cok sagol dinliycem canim.burda sizinle yazistigim zaman nasol rahatliyorum allah razi olsun cok iyi geliyorsunuz bana.

Aynen bende deşarj oluyorum. Dün çok duygusaldım herşeye ağlayıp zırlıyordum. ağlamak istediğim zamanda, gülmek istediğim zamanda bu siteye giriyorum her türlü rahatlatıyor vala iyiki varsınızzz. 7. günüm 10. gün pazara denk geliyor ben testi nerde yaptırıcam yaaa onu düşünüyorum şimdi :26:

Aynen bende deşarj oluyorum. Dün çok duygusaldım herşeye ağlayıp zırlıyordum. ağlamak istediğim zamanda, gülmek istediğim zamanda bu siteye giriyorum her türlü rahatlatıyor vala iyiki varsınızzz. 7. günüm 10. gün pazara denk geliyor ben testi nerde yaptırıcam yaaa onu düşünüyorum şimdi :26:
Özel hastanelerin hepsi yapiyor. Canim.. belki tüp bebek oldugundan dolayi devlettede yapabilirler.

cnm İstanbuldamı oturuyorsun.. İstanbuldaysan pazar günü test yapıp 1 saate bilgi veren yerler var..

Çok pardon:17: Bilmiyordum diyette olduğunu bileydim nutelladan hiç bahsedermiydim :1::1:

canımsın yaaaa diyetteyiz ama zayıflayamıyoruz nasıl oluyorsa..
tatlıya çok düşkünmüşüm rejime girince anladım.bana sorsan ben tatlı sevmem diyordum herkese..ama her yemekten sonrada tatlı yemeden rahat edemiyormuşum..şimdi çok eksikliğini yaşıyorum..:53:

ne diyim canım şahane fikir derimmmm:34:
hatta ve hatta 9 ay çıkarmasak ne de güzel olur hamiş badilerimizi:1::1:

himm bende sandim burdasiniz ve dedim tedavileri burdami yaptiniz

canım ben samsundan geleceğim bornovaya :16:
tedavim buca tınaztepe hastanesinde olcak mayıs başı başlıyoruz
sen ne durumdasın canım?

Back