2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canımm benım anlamadığım neden erteleyeceksın kı..
tamam istihare önemli ama bence vakit kaybetmeden baslaaa

İstihare olumsuz çıkarsa hayırlı olmayacağı anlaşılıyor. Buna inanıyorsan uymakta gerek ondan

canımm ben yazdan sonra baslıcamm suan hıc kendımı strese sokamam valla.
tatılımı falan yapayımm..gezeyim dolaşayım yazın kasım aralık gıbı ınsallah denerim artık

hayirlisi canim benimm Allah kalbine gore versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kayın valide hastanede bugün sanırım anjiyo olacak.beyne giden damarlardan biri kapalıymış.babamda doktora gitti.sen nasilsin cnm.

Allahım acil şifalar versin:85:
cnm iki gündür canım fena tatlı istiyor koca nutellayı en sonunda bitirdim adet belirtisi diyip kendimi üzmicem

kızlar ben folbiol kullanıyordum folik asit olarak.bitince folıc plus almış eşim onu içmeye başladım fakat günde 3 tanemi 1 tanemi içilecek ya kafam karıştı kutuda 3 tane için diyor

Cnm ben neredeyse 1 senedir folibolu kullanıyorum günde 1 tane içiyorum hiç duymadım 3 tane içeni :26:

ben 3 tane alıyorum canım

O aksam geldim kimse yok yine dun aksam da kimse yoktu.bir tek phala vardi.ben herkese mesaj attim.artik aksamda gorusuruz o zaman canim.

canımcım folbiol günde 1 tane bende bi ara ona başlamıştım ordan biliyorum,ecz cı dedi günde 1 diye
şimdi ise folic plus içiyorum onu günde 3 tane içiyorum prospektüsünde de yazıyor zaten
banada dr sölemedi içinde yazılanı uyguladım... bebiklerimizin folikasite ihtiyacı var

Allahım acil şifalar versin:85:
cnm iki gündür canım fena tatlı istiyor koca nutellayı en sonunda bitirdim adet belirtisi diyip kendimi üzmicem

nutella mı
bende nutella canavarıyım yaaaa
iyi yapmışsın afiyet olsun canım şimdiden bebikleri çikolataya alıştırdın yani

Bende bilmiyorum canım, istihareye yatma konusunda da mı istihareye yatsam acaba

gayet mantıklı canım

Bence yatilabilir.ben evlenirken yapmistim.olumsuz birsey cikmayacagina eminim canim.

piştt bi varsın bi yoksunnnnn
napıosunn kuzucumm
ben de aklıma getirdim ama yatmıcam canım kötü bişey çıkarsa diye korkuyorum:18:
Rabbim nasip edecekse eder ztn tedavime krr verdim stres olmak istemiyorum

Canim ilaclarini sakin aksatma ben enfeksiyondan dolayi tüplerini kaybetmis biriyim... o cizik cok ise yariyormus ins sendede hayirli olur. Dr banada önermisti ... ama daha ilk negatifte histeroskopi olmak istemedim

Aa ciddi misin canım? Çok geçmiş olsun. Umarım düzelir biran önce.. Neden oluyomuş ki bu enfeksiyon ya... Nerden kapmışım anlamadım.. Senin nasıl anlaşılmıştı, nasıl tedavin oldu. Ne kadar süre sonra bu işlem oldu? Tüp bebek yine deneniyor ama dimi, tüpler lazım değil tüp bebek denemek için... Yine de tüplerimi kaybetmek istemem tabi..

Çizik evet iyi bişeymiş. Umarım faydası olur canım...

kızlar kan tahlilimi tekrarladık şükür değerim yükselmiş..darısı en kısa zamanda isteyen herkese inşallahhhhhhhh

Çok güzel cnm çok sevindim maşallah. Kat kat artsın inşallahhhh

kızlar ben folbiol kullanıyordum folik asit olarak.bitince folıc plus almış eşim onu içmeye başladım fakat günde 3 tanemi 1 tanemi içilecek ya kafam karıştı kutuda 3 tane için diyor

Canım plus normal olarak 3 adet içiliyor, ben kabızlık problemi çektiğim için günde tek içiyorum hastanedeki hemşire özellikle öyle söylemişti ozaman sen folik1 kullan dedi. Tuvalet problemin yoksa 3 tane iç hayatım.

Gunaydın kızlar...
Güzel haberler alacağımız mutlu, huzurlu bir haberler alacağımız bi gün olsun.
Rabbim hastanede olanlara butun hastalara rabbim sifalar versin.AMİN..

Günaydın cnmm,
Aminn inşallah.
Tüm hastalara rabbim derman versin inşallahh

nutella mı
bende nutella canavarıyım yaaaa
iyi yapmışsın afiyet olsun canım şimdiden bebikleri çikolataya alıştırdın yani

gayet mantıklı canım

Aynen bende çok seviyorım 400 gr nutellayı 2 günde midye indirdim
Artık almıcam yasakladım kendime

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…