inşallah canım o günlerde gelecek
totem bu bakarsın tutarmı tutar
cnm İstanbuldamı oturuyorsun.. İstanbuldaysan pazar günü test yapıp 1 saate bilgi veren yerler var..
Bende tam o tarihlerde adet olacağım ve Allahın izniyle başlayacağım. Sence istihareye yatmalı mıyım? Olumsuz çıkarsa ertelerim en azından diyorum?
canımsın yaaaa diyetteyiz ama zayıflayamıyoruz nasıl oluyorsa..
tatlıya çok düşkünmüşüm rejime girince anladım.bana sorsan ben tatlı sevmem diyordum herkese..ama her yemekten sonrada tatlı yemeden rahat edemiyormuşum..şimdi çok eksikliğini yaşıyorum..
Valla.normal cikis saatini bilmiyoeum ben hastanede calistigim icin arkadaslar acil caliaip yarim saat icinde cikartiyorlar.
canımcım ben adanadayımm yaa bakalım artık kapı kapı gezicemmmmm
canım ben samsundan geleceğim bornovaya
tedavim buca tınaztepe hastanesinde olcak mayıs başı başlıyoruz
sen ne durumdasın canım?
neyse şartlarımı zorlıcam artık pazar günü sonu güzel olsunda beklerimmmm bebişim haberlerini yaaaa
canım bende geçen tedavimde en sevdiğim yüzüğümün ortadan ikiye ayrıldığını gördüm tedavinin tutmayacağını anlamıştım zaten..
yaşantımdaki önemli herşey rüyamda önceden görüyorum çocukluğumdan bu yana..
buna ölümler düğünler herşey dahil.. tüm tedavilerimin sonuçlarını rüyamda gördüm ve hep çıktı..
bu tedavi önceside geçen gece rüyamda doğumhane ile aramda çok uzun engeller gördüm.. çok uğraşıyordum o engelleri bir türlü aşamıyordum.. hamile kalıyordum sonra bebek yok oluyordu ben doğurmadan.. yani bu tedavide olumsuz olacak gibi baştan öyle gözüküyor ama olsun denemekten başka çaremiz yok..
ben ege doğum evine geleceğim canım..
Güzel haberlerle gelirsin ins. Pazar günu iyi habet alirsak hava da güzel olursa kutlamaya gideriz artik...
Çekim yasası diye bişey var bence; Kötü düşünerek kötüyü çağırma. bak az önce bi rüya anlatmış arkadaş neye yorarsan o olurrr
Tabiki bir yanımız olumsuz şeylere karşıda hazırlıklı olmalı. Güçlü durabilmeliyiz.
Bilinçaltını temizleeee tatlım benim. Böyle yaşanır mı ki sürekli bi olumsuzluk beklenerek.
İnsanı umudu hayalleri yaşatır hayata bağlar. Anne olacaksın Allahın izniyle hemde bu tedavideee inşallahhhh
aa tinaztepe cok yakin bana benim yarin test gunum canimm ozel degilse canim neden tinaztepe?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben samsundan geleceğim bornovaya
tedavim buca tınaztepe hastanesinde olcak mayıs başı başlıyoruz
sen ne durumdasın canım?
hayirdir canim sen ne durumdasin parsen walla sterseden herkesi okuyom ama karistiriyom canim yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
annenler bornovadamı benimkilerde
ivitt canımcım
ben biraz çıkıyorum canım işlerim var onları halledeyim
akşam toplaşalım taam mıgece sohbetlerini özledik madem
byee byeeeeee
inşallah güzel haberler alırsın canım yarın. Allah gönlüne göre versin
özel bir nedeni yok canım öncelikle doktorum erdal bey hakkında güzel yorumlar okudum
ikincisi hastanenin başarı oranı yüksek diye duyum aldım
üçüncüsü ise yakın arkadaşım orda tedavi gördü hem tedavi süreci hemde sonucu güzel oldu
hani aklında şey gibi kalmasın samsundan ta izmire tınaztepeye gelmiş diye
ailem izmirde yaşıyor
izmirde bir merkez seçmem lazımdı bende bucayı seçtim canım
inşallah cnm güzel haberler alacaksınnn,
İş güç söyle dursun bebişlerimiz gelsinde heyecan bastı beni yineeeeeeeee
canımcım ben adanadayımm yaa bakalım artık kapı kapı gezicemmmmm
İns canim cok dua edelim rabbim hayirlisini versinay ne ii olur yaaaa yerle gök arasında bi yerde piknik yaparız ayaklarımız bulutların içinde hayali bile harikaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?