2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sen hergün baktır boşver hemde ben gibi endometriozissin çok sevindim oley
Evet canim .. ins hepimiz bebislerimizi k7cagimiza aliriz saglikla.
İns canim . Cok sagol dinliycem canim.burda sizinle yazistigim zaman nasol rahatliyorum allah razi olsun cok iyi geliyorsunuz bana.

Ins canim benim ne güzel konusuyorsun bu mübarek günde.

evet canım izmirde görüşüyoruz muhakkak.ben zaten sizi tanıyor sayılırım bir yüzünüzü görmedim.oda olur inşallah canım
evet aldım sana alıcam demiştim aldım işte
transfer günü giyiyoruz canım..üç gün çıkarmamaya ne derdin

kizlar bende izmirdeyim suz neresindesiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim .. ins hepimiz bebislerimizi k7cagimiza aliriz saglikla.

İns canim . Cok sagol dinliycem canim.burda sizinle yazistigim zaman nasol rahatliyorum allah razi olsun cok iyi geliyorsunuz bana.

Aynen bende deşarj oluyorum. Dün çok duygusaldım herşeye ağlayıp zırlıyordum. ağlamak istediğim zamanda, gülmek istediğim zamanda bu siteye giriyorum her türlü rahatlatıyor vala iyiki varsınızzz. 7. günüm 10. gün pazara denk geliyor ben testi nerde yaptırıcam yaaa onu düşünüyorum şimdi :26:

Özel hastanelerin hepsi yapiyor. Canim.. belki tüp bebek oldugundan dolayi devlettede yapabilirler.

cnm İstanbuldamı oturuyorsun.. İstanbuldaysan pazar günü test yapıp 1 saate bilgi veren yerler var..

Çok pardon Bilmiyordum diyette olduğunu bileydim nutelladan hiç bahsedermiydim

canımsın yaaaa diyetteyiz ama zayıflayamıyoruz nasıl oluyorsa..
tatlıya çok düşkünmüşüm rejime girince anladım.bana sorsan ben tatlı sevmem diyordum herkese..ama her yemekten sonrada tatlı yemeden rahat edemiyormuşum..şimdi çok eksikliğini yaşıyorum..

ne diyim canım şahane fikir derimmmm
hatta ve hatta 9 ay çıkarmasak ne de güzel olur hamiş badilerimizi

himm bende sandim burdasiniz ve dedim tedavileri burdami yaptiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben samsundan geleceğim bornovaya
tedavim buca tınaztepe hastanesinde olcak mayıs başı başlıyoruz
sen ne durumdasın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…