• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ins cnm ben nisan yağmuru biriktirdim duaları var onlari
okucam ve esimin elinden sabah aksam icicem cocuk olması
icin tavsiye ederim yapmak isteyen arkadaslarima:16:

bende biriktirdim canım anneme , hemde izmir yagmuru aynı yagmurumuz olucak yani :D
ama eşinin elinden mi içmek gerekiyormuş ? o yanımda olmucaktı ben içerken ama :50:
yada ben suyumu tüp bebek sonrasına mı saklasam ki:26: inşallah sakladıgımı içmeme gerek kalmaz ama
ben dualarını internetten buldum sende de varsa belki farklıdır linki özel mesaj ile atarmısın canım:34:
seninde şifan olsun inşallah. Allah gönlüne göre versin.

Bende yapmak istiyorum ama ben değil bir tanıdığım var ona yaptıracağım

canım Allah korusun tanıdıgın hakkında iyi bişey görmese vazmı geçiceksin yaptırmaktan ?
benimde aklıma geldi ama sonra düşündüm ya kötü bişey görürsem vazgeçicekmiyim diye
düşündüm ve vazgeçmem dedim en iyisi öğrenmemek tedavi süresince stres olucaktım
yine sen bilirsin ama inşallah güzel haberler alırsında yaptırırsan da keyfin kaçmaz

Bedenle yapılan ibadetler başkasına yaptırılmaz yazıyordu ama sen bilirsin tabi canım.

İstihareye yatma konusunda aracı kullana bilirsin, nasıl hoca tutup Kuran okuturuz bu konu da daha yoğun bilgiye sahip olup tüm vecibelerini yerine getire bilecek bir kişiye yani sağlam bir kişiye yaptırmakta bir sakınca olduğunu düşünmüyorum.

kızlar ben folbiol kullanıyordum folik asit olarak.bitince folıc plus almış eşim onu içmeye başladım fakat günde 3 tanemi 1 tanemi içilecek ya kafam karıştı kutuda 3 tane için diyor

Yarın opu için gidince doktor söyler herhalde olumsuz bir şey olursa. Benim ki 2886 çıkmış. inşallah normaldir.:18::18::18:

Değer aralığı vardır sende, birde araştırma yap illaki br cevap bulursun int. de

bende biriktirdim canım anneme , hemde izmir yagmuru aynı yagmurumuz olucak yani :D
ama eşinin elinden mi içmek gerekiyormuş ? o yanımda olmucaktı ben içerken ama :50:
yada ben suyumu tüp bebek sonrasına mı saklasam ki:26: inşallah sakladıgımı içmeme gerek kalmaz ama
ben dualarını internetten buldum sende de varsa belki farklıdır linki özel mesaj ile atarmısın canım:34:
seninde şifan olsun inşallah. Allah gönlüne göre versin.

canım Allah korusun tanıdıgın hakkında iyi bişey görmese vazmı geçiceksin yaptırmaktan ?
benimde aklıma geldi ama sonra düşündüm ya kötü bişey görürsem vazgeçicekmiyim diye
düşündüm ve vazgeçmem dedim en iyisi öğrenmemek tedavi süresince stres olucaktım
yine sen bilirsin ama inşallah güzel haberler alırsında yaptırırsan da keyfin kaçmaz

ne bileyim yapmam bir daha ki ayı beklerim, kötü bir şey görürsem en azından boşuna param gitmez, boşuna ilaç almam ne bileim

kızlar ben folbiol kullanıyordum folik asit olarak.bitince folıc plus almış eşim onu içmeye başladım fakat günde 3 tanemi 1 tanemi içilecek ya kafam karıştı kutuda 3 tane için diyor

Cnm ben neredeyse 1 senedir folibolu kullanıyorum günde 1 tane içiyorum hiç duymadım 3 tane içeni :26:

Son düzenleme:

ben 3 tane alıyorum canım

Gunaydın kızlar...
Güzel haberler alacağımız mutlu, huzurlu bir haberler alacağımız bi gün olsun.
Rabbim hastanede olanlara butun hastalara rabbim sifalar versin.AMİN..

anladııım aynıyız ozaman benim de 2.günü başlanacak 9 mayıs gibi peki kısa yada uzun protokol? hangisi olucak bellimi? yada şimdilik bi ilaç verdimi bana vitamin ve antibiyotik verdi 3 günlük ayrıca adetin 2.günü başlayacağım orgalutran diye bi iğne verdi 3 tane buarada sen hangi şehirdesin ben izmir irenbede başladım

Alti mayista ilaclari almaya gidicem.daha sonra adet olmayi beklicem sanirim bir kac gun icinde olurum.ikinci guni gel dediklerine gore kisa proyokol olur diye dusunuyorum.suanda biosteron ve vitamin kullaniyorum canim.baska bir ilac vermediler.ben balikesirdeyim ama izmirde ege dogum evinde baslicam insallah.

ne çektin bee parsen :1: bu ne hal kıııığıızzzzzzzzz:1::1::1::1:
geliom tabiki topiğe 2 gün gelmedim diye hemen kesmişsin hesabımı
dün tatildi ya gesmeye gittik bugün ve sonrası burdayım
hatta ve hatta akşam 11 de de burdayım gece sohbeti yapabülürüzzzzz esküsü gibü:46::46::46::46::46:

canım benimde aklımdan geçti biliyormusun :44:
ama sonra ya kötü bişi görürsem diye vazgeçtim :19:

O aksam geldim kimse yok yine dun aksam da kimse yoktu.bir tek phala vardi.ben herkese mesaj attim.artik aksamda gorusuruz o zaman canim.

amın canım ınsallah bakalımm..
ben suan bekleme aşamasındayım 2 negatiften sonraaaa..
yeni bir tedaviye hazır değilim henüz.

canımm bence sen 2.deneme basla..
sonucu göreceğini pek sanmıyorum..

umarımmmmmmmmmmm bu seferrrrrrrrrr güzel haberler vereceksin bize cnmcım.

ben hatırlamıyorummmmmmmmmmm cnm

canim umudunu yitirme benim 4. denemem sende basla biran once

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alti mayista ilaclari almaya gidicem.daha sonra adet olmayi beklicem sanirim bir kac gun icinde olurum.ikinci guni gel dediklerine gore kisa proyokol olur diye dusunuyorum.suanda biosteron ve vitamin kullaniyorum canim.baska bir ilac vermediler.ben balikesirdeyim ama izmirde ege dogum evinde baslicam insallah.

Bende tam o tarihlerde adet olacağım ve Allahın izniyle başlayacağım. Sence istihareye yatmalı mıyım? Olumsuz çıkarsa ertelerim en azından diyorum?

canim umudunu yitirme benim 4. denemem sende basla biran once

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canımm ben yazdan sonra baslıcamm suan hıc kendımı strese sokamam valla.
tatılımı falan yapayımm..gezeyim dolaşayım yazın kasım aralık gıbı ınsallah denerim artık

Bende tam o tarihlerde adet olacağım ve Allahın izniyle başlayacağım. Sence istihareye yatmalı mıyım? Olumsuz çıkarsa ertelerim en azından diyorum?

canımm benım anlamadığım neden erteleyeceksın kı..
tamam istihare önemli ama bence vakit kaybetmeden baslaaa

Back