- 3 Ekim 2013
- 8.390
- 880
- 248
- 34
canımm benım anlamadığım neden erteleyeceksın kı..
tamam istihare önemli ama bence vakit kaybetmeden baslaaa
İstihare olumsuz çıkarsa hayırlı olmayacağı anlaşılıyor. Buna inanıyorsan uymakta gerek ondan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm benım anlamadığım neden erteleyeceksın kı..
tamam istihare önemli ama bence vakit kaybetmeden baslaaa
Aminnnn cnm
nasıl oldu hastaların iyilerdir inşallahh:26:
İstihare olumsuz çıkarsa hayırlı olmayacağı anlaşılıyor. Buna inanıyorsan uymakta gerek ondan
ben 3 tane alıyorum canım
ben 2 yıldır içiyorum 1 taneyide ben uydurdum aslında doktor bana adet söylemedi hiçCnm ben neredeyse 1 senedir folibolu kullanıyorum günde 1 tane içiyorum hiç duymadım 3 tane içeni :26:
ben 2 yıldır içiyorum 1 taneyide ben uydurdum aslında doktor bana adet söylemedi hiçbunu kimbilirki ya :26:
Bana doktorum söyledi 3 tane iç diye
canımm ben yazdan sonra baslıcamm suan hıc kendımı strese sokamam valla.
tatılımı falan yapayımm..gezeyim dolaşayım yazın kasım aralık gıbı ınsallah denerim artık
Kayın valide hastanede bugün sanırım anjiyo olacak.beyne giden damarlardan biri kapalıymış.babamda doktora gitti.sen nasilsin cnm.
ben 2 yıldır içiyorum 1 taneyide ben uydurdum aslında doktor bana adet söylemedi hiçbunu kimbilirki ya :26:
sen bılırsın canım..
bence kul elinden geleni yapmalı gerisi Allahın bileceği iş..
kızlar ben folbiol kullanıyordum folik asit olarak.bitince folıc plus almış eşim onu içmeye başladım fakat günde 3 tanemi 1 tanemi içilecek ya kafam karıştı kutuda 3 tane için diyor
Cnm ben neredeyse 1 senedir folibolu kullanıyorum günde 1 tane içiyorum hiç duymadım 3 tane içeni :26:
ben 3 tane alıyorum canım
O aksam geldim kimse yok yine dun aksam da kimse yoktu.bir tek phala vardi.ben herkese mesaj attim.artik aksamda gorusuruz o zaman canim.
Bende bilmiyorum canım, istihareye yatma konusunda da mı istihareye yatsam acabasen bılırsın canım..
bence kul elinden geleni yapmalı gerisi Allahın bileceği iş..
Bende tam o tarihlerde adet olacağım ve Allahın izniyle başlayacağım. Sence istihareye yatmalı mıyım? Olumsuz çıkarsa ertelerim en azından diyorum?
Allahım acil şifalar versin:85:
cnm iki gündür canım fena tatlı istiyor koca nutellayı en sonunda bitirdim adet belirtisi diyip kendimi üzmicem![]()
Bende bilmiyorum canım, istihareye yatma konusunda da mı istihareye yatsam acaba![]()
Bence yatilabilir.ben evlenirken yapmistim.olumsuz birsey cikmayacagina eminim canim.
Canim ilaclarini sakin aksatma ben enfeksiyondan dolayi tüplerini kaybetmis biriyim... o cizik cok ise yariyormus ins sendede hayirli olur. Dr banada önermisti ... ama daha ilk negatifte histeroskopi olmak istemedim
kızlar kan tahlilimi tekrarladık şükür değerim yükselmiş..darısı en kısa zamanda isteyen herkese inşallahhhhhhhh
kızlar ben folbiol kullanıyordum folik asit olarak.bitince folıc plus almış eşim onu içmeye başladım fakat günde 3 tanemi 1 tanemi içilecek ya kafam karıştı kutuda 3 tane için diyor
Gunaydın kızlar...
Güzel haberler alacağımız mutlu, huzurlu bir haberler alacağımız bi gün olsun.
Rabbim hastanede olanlara butun hastalara rabbim sifalar versin.AMİN..
Allahım acil şifalar versin:85:
cnm iki gündür canım fena tatlı istiyor koca nutellayı en sonunda bitirdim adet belirtisi diyip kendimi üzmicem![]()
nutella mı![]()
bende nutella canavarıyım yaaaa
iyi yapmışsın afiyet olsun canımşimdiden bebikleri çikolataya alıştırdın yani
gayet mantıklı canım![]()
Bence yatilabilir.ben evlenirken yapmistim.olumsuz birsey cikmayacagina eminim canim.