Seninde tedavin hayirli olsun canim...
sllmm kızlar.bende transferin 5.günü test yapanlardanımsilik çıktı çizgi..9.gün kanda bakıldı pozitif şükür pzts tekrarlıycaz değer yükselmişmi diye
tmm cnm sağol.millet 2 ister ben cesaret edemiyorum:)salı günü transferim var 5. gün embriyosu olacak sanırım o gün söylüyor doktor kaç embriyo olduğunu deil mi?
Cok teşekkür ederim hayırlı olur ins :)
ozelde yaptiracagim nasipse. Ikiz olmasını cok istiyorum. Ins olur.
O zaman dr.la sıkı bir gorusme yapmam lazim. Coo Teşekkürler kizlarr. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
kızlar sağolun inşallah bebeğime zarar gelmemiştir. Yaptığından hemen pişman oluyor neyseki yoksa boğazlardım kesin..
Desteğinizi hisetmek çok güzel. Hepinizi seviyorumm
Çok pişmanım kendime okadar eziyet ettiğim için hemde bi hiç içinn...
İnşllah bebeğim bana küsmez de tutunur..
Rabbim senin bebişlerine sağlık sana da mutluluk versin cnm.
Hadi bakalim ins ikiser ikiser dogururuz ♡♥hayırlı olsun canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah
değerin kat kat artsın
darısı bizlerin başına
bende ikiz istiyorum olursanazar boncukuda koyim bebiklerime
inşallah canım sen konuş tabi doktorunla ben çok duydum 2 tane koyduran
bende olursa 2 emriyo transfer etmesini söyleyeceğim
Herkese iyi akşamlar arkadaslar. Ay sonunda tup bebeğe başlıcam. Onceleri rahattim ana yavaş yavaş strese girmeye başladım. Cikolata kisti düşündürmeye basladi. Aranızda bu illetten muzdarip var mı?
hiç keyfim yok kızlarr(
arkadaşlarımın ellerinde hep 3-4 yaşlarında kızları var.. bende sap gibi herzamanki gibi..
nezaman olacakta büyüyecek... hayat geçti ömür bitti neredeyse..
Canım kac cm di[/QUOTE]Bende ciko kistinden ameliyata girdim tupsuz çıktım:) pis illet hastalikk
Canım kac cm di
O büyüklüğe ameliyat yapmıyorlar diye biliyordum rezervler azalmasın diye? Ben tup bebeğe başlıcam ama icim yanıyor resmen sanki herkes cocuk yapmış[/QUOTE]2 cmdi sanirim cok kuculmustu ama mahfetmis beni
O büyüklüğe ameliyat yapmıyorlar diye biliyordum rezervler azalmasın diye? Ben tup bebeğe başlıcam ama icim yanıyor resmen sanki herkes cocuk yapmış
Evet 5 cm den sonra ameliyat oluyor ama tuplerimde hidrosalpenkste varmis. Birine iyi demisti dr. Ama operasyonda ikisininde kotu olduğunu gormus ve almis maalesef.
Icini ferah tut bende burayi okuya okuya yalniz olmadığımi gorup seviniyorum azda olsa. Hic degilse guclu olmaya calisiyorum=)
Benimkilerinde hepsi 2. Ye hamile... bizede nasip olur ins.. bizde 2 sini burden dogururuz.hiç keyfim yok kızlarr(
arkadaşlarımın ellerinde hep 3-4 yaşlarında kızları var.. bende sap gibi herzamanki gibi..
nezaman olacakta büyüyecek... hayat geçti ömür bitti neredeyse..
Benim arkadaslarimda hep hamile. Tum benimle evlenenler benden sonra evlenenler. Darisi bize. Herkese cok dua ediyorum isteyen..
Benimkilerinde hepsi 2. Ye hamile... bizede nasip olur ins.. bizde 2 sini burden dogururuz.
bende öyle canım hepimiz için dua ediyorum.. maddi manevi çok yıprandık.. elde var sıfır..
Elde var sabir ve imtihan. Bu dünyada Rabbim vermiyorsa vardir bir hesabi mukafati. Birazda o yonden bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?