2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sllmm kızlar.bende transferin 5.günü test yapanlardanımsilik çıktı çizgi..9.gün kanda bakıldı pozitif şükür pzts tekrarlıycaz değer yükselmişmi diye

hayırlı olsun canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah
değerin kat kat artsın
darısı bizlerin başına

tmm cnm sağol.millet 2 ister ben cesaret edemiyorum:)salı günü transferim var 5. gün embriyosu olacak sanırım o gün söylüyor doktor kaç embriyo olduğunu deil mi?

bende ikiz istiyorum olursa nazar boncukuda koyim bebiklerime

inşallah canım sen konuş tabi doktorunla ben çok duydum 2 tane koyduran
bende olursa 2 emriyo transfer etmesini söyleyeceğim

kızlar sağolun inşallah bebeğime zarar gelmemiştir. Yaptığından hemen pişman oluyor neyseki yoksa boğazlardım kesin..
Desteğinizi hisetmek çok güzel. Hepinizi seviyorumm

biraz kendini iyi hissediyorsun sanırım boşver kafana takma bizlerde zor dönemden geçtiğimiz için zorumuza gidiyor bazen bebeğimizi düşünelim biz iyi düşün iyi olsun

Çok pişmanım kendime okadar eziyet ettiğim için hemde bi hiç içinn...
İnşllah bebeğim bana küsmez de tutunur..
Rabbim senin bebişlerine sağlık sana da mutluluk versin cnm.

Amiiinnnn... Ben de kendimi çok parçaladım sonra çok pişman oldum. Dedim bu iş moralle oluyosa gitti tüm emek. Ama öyle olmuyo iste. Onlar etkilenmiyo bence o dönemde 😁😁 oyyy severim.. 😘😘

🌸🌸🌸

Herkese iyi akşamlar arkadaslar. Ay sonunda tup bebeğe başlıcam. Onceleri rahattim ana yavaş yavaş strese girmeye başladım. Cikolata kisti düşündürmeye basladi. Aranızda bu illetten muzdarip var mı?

hiç keyfim yok kızlarr (
arkadaşlarımın ellerinde hep 3-4 yaşlarında kızları var.. bende sap gibi herzamanki gibi..
nezaman olacakta büyüyecek... hayat geçti ömür bitti neredeyse..

Hadi bakalim ins ikiser ikiser dogururuz ♡♥
Herkese iyi akşamlar arkadaslar. Ay sonunda tup bebeğe başlıcam. Onceleri rahattim ana yavaş yavaş strese girmeye başladım. Cikolata kisti düşündürmeye basladi. Aranızda bu illetten muzdarip var mı?

Bende ciko kistinden ameliyata girdim tupsuz çıktım:) pis illet hastalikk

hiç keyfim yok kızlarr (
arkadaşlarımın ellerinde hep 3-4 yaşlarında kızları var.. bende sap gibi herzamanki gibi..

Benim arkadaslarimda hep hamile. Tum benimle evlenenler benden sonra evlenenler. Darisi bize. Herkese cok dua ediyorum isteyen..

2 cmdi sanirim cok kuculmustu ama mahfetmis beni
O büyüklüğe ameliyat yapmıyorlar diye biliyordum rezervler azalmasın diye? Ben tup bebeğe başlıcam ama icim yanıyor resmen sanki herkes cocuk yapmış[/QUOTE]

Evet 5 cm den sonra ameliyat oluyor ama tuplerimde hidrosalpenkste varmis. Birine iyi demisti dr. Ama operasyonda ikisininde kotu olduğunu gormus ve almis maalesef.
Icini ferah tut bende burayi okuya okuya yalniz olmadığımi gorup seviniyorum azda olsa. Hic degilse guclu olmaya calisiyorum=)

O büyüklüğe ameliyat yapmıyorlar diye biliyordum rezervler azalmasın diye? Ben tup bebeğe başlıcam ama icim yanıyor resmen sanki herkes cocuk yapmış

Evet 5 cm den sonra ameliyat oluyor ama tuplerimde hidrosalpenkste varmis. Birine iyi demisti dr. Ama operasyonda ikisininde kotu olduğunu gormus ve almis maalesef.
Icini ferah tut bende burayi okuya okuya yalniz olmadığımi gorup seviniyorum azda olsa. Hic degilse guclu olmaya calisiyorum=)[/QUOTE]

Rabbim hayırlısını versin benim tupler nasil bilmiyorum hsg de acik çıkmıştı. Canım cok oldum biliyorum ama ne bileyim o kadar cok paylasasim var ki! Senin tuplerde sivi olduğunu nasil anladı Dr

Rabbim hayırlısını versin benim tupler nasil bilmiyorum hsg de acik çıkmıştı. Canım cok oldum biliyorum ama ne bileyim o kadar cok paylasasim var ki! Senin tuplerde sivi olduğunu nasil anladı Dr[/QUOTE]

Amin canim. Hsg cekildm sag kotu ama sol kurtarilir demisti dr. Ama kotuymus ne yazikki. hem esf. Cok olmakta ne demek hepimiz ayniyiz. Paylastikca azalacak dertler. Psikolojimiz aynj en azindan

hiç keyfim yok kızlarr (
Benimkilerinde hepsi 2. Ye hamile... bizede nasip olur ins.. bizde 2 sini burden dogururuz.

Benimkilerinde hepsi 2. Ye hamile... bizede nasip olur ins.. bizde 2 sini burden dogururuz.

kaç yaşındasın cnm.. bende aynı aslında.. artık ikinci umudum hiç yok. ikiz olmadığı sürece bebeğimin kardeşi olmayacak.
bir tane olsa daha ikinciyi deneyemem zaten vücut olarak ve psikolojikmen çok yıprandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…