Allah bildiği gibi yapsın bişey diyemiyorum. ;Kendileri bizim yerimizde olsa neler yapmayız onlar için. Kıymet değer bilen yk amaa .. Konuşmıcam hatta hamile kalırsam hasbel kader söylemicem bileeeeeeeeeeeeeeee
aminn canım,epimizin başına böyle güzel haberler...uzun zamandır bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum.ağlayarak konuştum embriyalogla
boylesinide ilk kez duydum genelde tam tersi olur:))
Kuzucum bebise birsey olmaz farzetki doğal yolla hamilesin bilmiyorsun bebis şimdiye tutunmustur oyüzden artık sakin ol ve eşini takma senin tek dusunmen gereken içindeki minigin gerisi hiç önemli değil biraz uyu Rahatla canımkendimi yerden yere vurdum ben 1,5 saattir ağlıyorummm tutacagı varsada tutmaz artık. niye çocuk istiyorum ki olmamasında bi sebep var işteee Allahta biliyor.. Vermiyor o yüzden... Başım çatlıyor şimdidee..... Tam biiii pislik yaaa hiç vicdan yok. Gün saymak benim için bitmiştir........ Rabbim bekleyenlere sabır versinnnnnn ne diyim.. Her hevesim kursagımda kalıyor. Umut etmenin bile mutlulugunu yaşayamıyoumm. Allahhımmmmmm sen bilirsin. Hakkımda ne hayırlıysa bana onu yaptır....
uyanıkmıydın yoksa yagmur vardı da yeni mi uyandınnn
çay ikram edeyim sana
Eşimle tartıştımmm. N efret ediyorum onun bu sorumsuz, duyarsız hallerinden transferimin 2. günü bana sinir krizi geçirtti. Bebek falan tutmaz. Boşa gitti bütün emeklerimmm çektiğim acılar boşa gitti... Başlamadan bittiiiiiiiiiiiiiii
Hiçte bir şey bitmedi SAÇMALAMA. Eşinle çok gerekmedikçe konuşma bir şey isteme, hoşlanmayacağın bir şey yapmasına karşı tedbir al, kendini ondan koru. Başka çare yok, sen rahatanı bak, hem o bebek daha iyi tutacak bak gör çünkü sana sahip çıkmaya gelecek
kendimi yerden yere vurdum ben 1,5 saattir ağlıyorummm tutacagı varsada tutmaz artık. niye çocuk istiyorum ki olmamasında bi sebep var işteee Allahta biliyor.. Vermiyor o yüzden... Başım çatlıyor şimdidee..... Tam biiii pislik yaaa hiç vicdan yok. Gün saymak benim için bitmiştir........ Rabbim bekleyenlere sabır versinnnnnn ne diyim.. Her hevesim kursagımda kalıyor. Umut etmenin bile mutlulugunu yaşayamıyoumm. Allahhımmmmmm sen bilirsin. Hakkımda ne hayırlıysa bana onu yaptır....
ayy canımmmduygulanmışsındır elbet hücrede olsa onlar bizim bebişlerimiz sonuçta
e ozmn snn transefer pazartesi mi olcak ?
bugün embriyolarımın 2. günü ve 18 tane embriyom da gelişimlerini sürdürüyorlarmış çok şükür.transferim 5. gün olacakmış inşallah sonu da böyle mutlu biter
Saat 9 da kalktımhava yağmurlu canım ama bugün spor yok hafta ici 5 gün var Ohhh sıcak sıcak Çayda çok iyi geldi eline sağlık buyur bende Kurabiye vereyim:125:
ayy çok lezzetliymiş tşk ettim tatlım
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
bayıldım ben bu arada bu kurabiye yiyen smileye daha önce görmemişim
hava yagmurluysa nisan yagmuru berekettir bi kaba doldur da iç bari kuzum
ben dün bi heves denedim ama yok neye koysam yok şurda dolarmı diye kendi kendime tasalanırken 2 gr dolmadan yagmur dindi
Canım ya sıkma canını lütfen .. Ben fe yaşadım aynı şeyleri transferden sonraki bi haftam zehir oldu ama tuttu bebişim.. Hiç kafanı takma.. Senin artık onu düşünecek halin yok bi süre boşver .. Bebeişlerini Allah'a emanet et ve bol bol dua et..
🌸🌸🌸
Sarı kafanin dişleri nasilkurabiye sert geldi herhalde kırılmış
Dün gece bir yağmur yağdı değil 2 gr 20000 gr su dolardışuanda yağış durdu başlasın bende doldurayim iceyim
Merhabalar kızlar. Bisi ogrenebilir miyim. Önümüzdeki ay veya haziranda ins bende tup yaptiricam. Yasim 27.5 ikiz istesem koymuyorlar mi :/
Kizlar gmz lale bana pko denmiştiya yokmuş bugün suzan hanima gittim görüşmeye yok sende öyle birşey sen takilma bunlara dedi başlamak istiyormusun dedi tam ben bilmiyorum diyecektim eşim bir anda evet dedi sikinti yoksa ara vermeye gerekte yok dedi zaten oraya gidersem dayanamam diyordum.bu yüzden transferim mayistaki reglime kaldi bu ay yeni bitmiştim bari işlerimi ayarliyimda öyle işte böyle bu arada ist tüp bebek merkezine giden ark oraya gidince aklima hep sizler geldiniz.tanimasamda sadece burda değil ortak bir yerlerde ayni kaderi paylaştiğim birileri var biliyorum sizler nasilsiniz sesleriniz çikmiyo
canim ya takma butun hepsi ayni canini sikma bebegini dusun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?