2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allah bildiği gibi yapsın bişey diyemiyorum. ;Kendileri bizim yerimizde olsa neler yapmayız onlar için. Kıymet değer bilen yk amaa .. Konuşmıcam hatta hamile kalırsam hasbel kader söylemicem bileeeeeeeeeeeeeeee

canım ya boşver takılma sen bebeğine odaklan lütfen

aminn canım,epimizin başına böyle güzel haberler...uzun zamandır bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum.ağlayarak konuştum embriyalogla

ayy canımmm duygulanmışsındır elbet hücrede olsa onlar bizim bebişlerimiz sonuçta
e ozmn snn transefer pazartesi mi olcak ?

Kuzucum bebise birsey olmaz farzetki doğal yolla hamilesin bilmiyorsun bebis şimdiye tutunmustur oyüzden artık sakin ol ve eşini takma senin tek dusunmen gereken içindeki minigin gerisi hiç önemli değil biraz uyu Rahatla canım

uyanıkmıydın yoksa yagmur vardı da yeni mi uyandınnn
çay ikram edeyim sana

Saat 9 da kalktım hava yağmurlu canım ama bugün spor yok hafta ici 5 gün var Ohhh sıcak sıcak Çayda çok iyi geldi eline sağlık buyur bende Kurabiye vereyim:125:

Hiçte bir şey bitmedi SAÇMALAMA. Eşinle çok gerekmedikçe konuşma bir şey isteme, hoşlanmayacağın bir şey yapmasına karşı tedbir al, kendini ondan koru. Başka çare yok, sen rahatanı bak, hem o bebek daha iyi tutacak bak gör çünkü sana sahip çıkmaya gelecek

inşallahhh cnm inşallah... Benim yaşama sevincimi bir tek bebeğim verebilirrr...

5.TOPİK BULUŞMASI
Allahım anmalarınızı boşa çıkarmasın, dualarınızı Allah kabul etsin, hepimiz hayırlı, sağlıklı, mutlu aileler olalım inşallah. Allahım dualarımızın hürmetine en yakın zamanda bebeklerimize kavuştursun bizleri.
Hepinize çok teşekkür ederim....

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı
[/TD]
[TD]
İsim
[/TD]
[TD="align: center"]Okuma Sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]phala[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]eagl3[/TD]
[TD]830[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]blgk[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]mybaby24[/TD]
[TD]1.600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]aycicegi10[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]melindam3535[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD]folik[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD]nfy_9185[/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD]benimhalaumudumvar17[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD]mbayors[/TD]
[TD]1.500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD]mybaby38[/TD]
[TD]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD]elam88[/TD]
[TD]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD]sevva7[/TD]
[TD]800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD]Queen_21[/TD]
[TD]1.250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD]yoncaa[/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD]11.680[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

Canım ya sıkma canını lütfen .. Ben fe yaşadım aynı şeyleri transferden sonraki bi haftam zehir oldu ama tuttu bebişim.. Hiç kafanı takma.. Senin artık onu düşünecek halin yok bi süre boşver .. Bebeişlerini Allah'a emanet et ve bol bol dua et..

🌸🌸🌸

ayy canımmm duygulanmışsındır elbet hücrede olsa onlar bizim bebişlerimiz sonuçta
e ozmn snn transefer pazartesi mi olcak ?

evet tabii hücrede olsa bizim parçamız onlar.p.tesi 4. gün oluyor tatlım salı günü yapılacak sanırım.yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek.

bugün embriyolarımın 2. günü ve 18 tane embriyom da gelişimlerini sürdürüyorlarmış çok şükür.transferim 5. gün olacakmış inşallah sonu da böyle mutlu biter

hayırlı olsun canım inşallah hersey böyle güzel gider :)

Saat 9 da kalktım hava yağmurlu canım ama bugün spor yok hafta ici 5 gün var Ohhh sıcak sıcak Çayda çok iyi geldi eline sağlık buyur bende Kurabiye vereyim:125:

ayy çok lezzetliymiş tşk ettim tatlım
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
bayıldım ben bu arada bu kurabiye yiyen smileye daha önce görmemişim
hava yagmurluysa nisan yagmuru berekettir bi kaba doldur da iç bari kuzum
ben dün bi heves denedim ama yok neye koysam yok şurda dolarmı diye kendi kendime tasalanırken 2 gr dolmadan yagmur dindi

Sarı kafanin dişleri nasil kurabiye sert geldi herhalde kırılmış
Dün gece bir yağmur yağdı değil 2 gr 20000 gr su dolardışuanda yağış durdu başlasın bende doldurayim iceyim

Çok pişmanım kendime okadar eziyet ettiğim için hemde bi hiç içinn...
İnşllah bebeğim bana küsmez de tutunur..
Rabbim senin bebişlerine sağlık sana da mutluluk versin cnm.

Sarı kafanin dişleri nasil kurabiye sert geldi herhalde kırılmış
Dün gece bir yağmur yağdı değil 2 gr 20000 gr su dolardışuanda yağış durdu başlasın bende doldurayim iceyim

hahaha
bende o kısma bayıldım zaten yandan yandan yiyo kıyamam
ayyy başlasın doldur valla bende bi dolduramadım nisan bitti daha yagmuru yakalayamadım

Merhabalar kızlar. Bisi ogrenebilir miyim. Önümüzdeki ay veya haziranda ins bende tup yaptiricam. Yasim 27.5 ikiz istesem koymuyorlar mi :/

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar. Bisi ogrenebilir miyim. Önümüzdeki ay veya haziranda ins bende tup yaptiricam. Yasim 27.5 ikiz istesem koymuyorlar mi :/

öncelikle tedavin hayırlı ugurlu olsun inşallah
özelde mi yaptırcaksın canım devlette mi ? özelde olunca 2 embriyo koyuyorlar diye duymuştum ama devlette bilgim yok inan ki

Son düzenleme:

canım yeni gördüm haydi hayırlısı aynı zamanlarda dondurulmuşlarla tedavimiz olacak gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…