2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

İns. Canim neyseki ben hastanede calisiyom öyle pek dr tavsiye edemiyorlar. Ben cok büyük salaklik yaptim . Kimse bize cocuk yapmiyormusunuz diye sormasin diye herkese benim cocugum olmuyor diye söyledim söylemez olaydim simdi her gittigim yerde ayni terane allah sanda versin allah sanada versin.. ii tmm bir dafa söylediniz versin insallahta gözüme sokmaniza ne gerek var.

Kızlar düşünce alayım.

evet şanslıymışın aman ne bilicen o an kurtulmak için bi laf atmışsın ortaya zaten kapanlar çok olur hemen
ne bilim cnm sonumuz hayır olsun ...:26:

Amin canim ins. Bakalim bir persembe olsunda görucez bebislerimiz bizimlemi degl mi.
kız sen transfer olup gün sayanlardanmısın
aa bende artık kafa gitmişşş karıştırıyorum unutuyorum o kadar çok kişiyiz ya:44:
ayy perşembe bebek(lerin)inşlhhhhhhhhh seninledir değerlerde patlama olsun

Ya 5. gündeyiz teyzesi ins canim ilki biyokimyasal oldu ... bunda hic birsey hitsetmiyorum kasik agrim bile yok 5 gündür yatiyom... herseyi sagolsun ablam yapiyor . Sen hangu asamadasin.

hiç aklıma öyle bir ihtimal getirmedim getirmek de istemiyorum,şuan en azından
mayısda tüp tedavim var,odaklandıgım tek şey şuan bu...
sen ne düşünüyorsun peki bende senin düşünceni merak ettim ?
mayıs geliyor şekerrrrrrrrrrgüzel günleri peşinden getirerekk
inşlh

Ya 5. gündeyiz teyzesi ins canim ilki biyokimyasal oldu ... bunda hic birsey hitsetmiyorum kasik agrim bile yok 5 gündür yatiyom... herseyi sagolsun ablam yapiyor . Sen hangu asamadasin.
ayy ben şimdi anne adayıyla mı yazışıyoruminşlh belirtiye takılma zaten herkeste aynı olmuyormuş ki ohh keyifler gıcır sende ekmek elden su gölden
ben dondurulmuş spermleri olan ama onu kullanmayıp yeni kaliteli sperm çıkmasını bekleyen bi kadınım..eşim azosperm hastası hamdolsun ki çıkış oldu dondurduk devamıda daha ii çıksın onunla deneme yapalım diyor dr. bizde tmm dedik beliyoruz.:26:inşlh bende en kısa zamanda yazarım dinlenip gün sayıyom diye

Bende düşünmedim pek ama zaman gögsterir.mesela çocuğum olursa allahın izniyle kardeş yapamazsak kardeş duygusunu koruyucu aile olarak yaşatabiliriz.

Bendebi anne adayiyla yazisiyorum sonucta bu yola cikan herkes anne adayi ins. İns en kisa zamanda sende bebisleri alirsin rabbim saglikli bol bol embriyolar nasip eder.

Bendebi anne adayiyla yazisiyorum sonucta bu yola cikan herkes anne adayi ins. İns en kisa zamanda sende bebisleri alirsin rabbim saglikli bol bol embriyolar nasip eder.
aminnnn ay ne güzel geldi bana bu kelimeler
şımardımdoğru bu yolda hepimiz anne adayıyız ....

aminnnn ay ne güzel geldi bana bu kelimeler
şımardımdoğru bu yolda hepimiz anne adayıyız ....

Simar canim arkadasim simartilmaya cok ihtiyacimiz var... En dogal hakkimiz söke söke aliriz. Ben digerinde simaramamistim transferimin 5. gününde ablamin dogumuna girmistim hic bisi anlamadim. Bunda doya doya simariyorum.

Simar canim arkadasim simartilmaya cok ihtiyacimiz var... En dogal hakkimiz söke söke aliriz. Ben digerinde simaramamistim transferimin 5. gününde ablamin dogumuna girmistim hic bisi anlamadim. Bunda doya doya simariyorum.
hakkın seninde cnm şımar her saniyeyi doya doya yaşa bugünler bile çok özel bizim içinaman ben doğuma giremem düşer kalırım zaten kan tutuyo beni kız ben görürsem ben doğuramam hesen ii cesaretliymişin

Selam arkadaşlar batıma 5 gün var aralıklı sol kasığımda batmalar oluyor. Varmı bunu yaşıyan??
Ben mayis ayında tüp bebek tedavısıne başlıyacam ..

Valla iki sogumunada girdim... korkulcak bisi yok tatlim bizimkisi tibben kiymetli gebelik oldugu icin zaten direk sezeryan uyuyup uyancaz bebisimiz olcak ins.. ay bende sacmaladim olduda dogurdum bile.

Selam arkadaşlar batıma 5 gün var aralıklı sol kasığımda batmalar oluyor. Varmı bunu yaşıyan??
Ben mayis ayında tüp bebek tedavısıne başlıyacam ..
cnm ben heray başak belirti yaşar oldum kasıklarımda batmalar ağrılar,mide bulantısı hepsi olur bende
tedavinde hep güzel gelişmeler olsun ....

Valla iki sogumunada girdim... korkulcak bisi yok tatlim bizimkisi tibben kiymetli gebelik oldugu icin zaten direk sezeryan uyuyup uyancaz bebisimiz olcak ins.. ay bende sacmaladim olduda dogurdum bile.
valla helal sana
evet eşime ben şimdiden diyorum evladım yıllarca bekletti bizi ama gelince daha ceninken herkesler tarafından kıymetli olucak diye

cnm ben heray başak belirti yaşar oldum kasıklarımda batmalar ağrılar,mide bulantısı hepsi olur bende
tedavinde hep güzel gelişmeler olsun ....

Allah razı olsun bende aynı degısık degışık belırtıler var bende sımdı ben yurt dışında yaşadığım için tüp bebegı degısık uyguluyorlar burda özel bI burunspray yumurtalarımı buyutmesı içinmiş ıkıgundur kullanıyorum devam edecem ıgne vuruldummuda. Bakalım hayırlısı ılk iğneme 2 Mayıs da başlıyacam benden iğneyi almadım daha bu önumuzdekı hafta sonu adet olmam lazım oldum mu alacam bırde adet olmazmışım iğne boşa gitmesin .. Ama batmalarım takıntı yaptım :) şükür eşimle sorunumuz yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…