yıllardır hep o yönden baktım zaten yoksa kafayı yerdim cnm.
ama artık tek istediğim sağlıklı bi bebek mükafatı.
26 yasindayim rabbim hayirlisiyla 1vtane nasip etseydi .. 2.yi bende düsünmüyorum suanlik 2tane embriyo koydular ins bu sefer tutar hayirlisiyla ilkindede 2 taneeydi ama biyokimyasal gebelik oldu. Sen kac yasindasin kaxinci deneme olucak.kaç yaşındasın cnm.. bende aynı aslında.. artık ikinci umudum hiç yok. ikiz olmadığı sürece bebeğimin kardeşi olmayacak.
bir tane olsa daha ikinciyi deneyemem zaten vücut olarak ve psikolojikmen çok yıprandım..
InsaAllah bu sefer olur. Kac kez denediniz. Sizin sorun neydi
26 yasindayim rabbim hayirlisiyla 1vtane nasip etseydi .. 2.yi bende düsünmüyorum suanlik 2tane embriyo koydular ins bu sefer tutar hayirlisiyla.2.dede 2 taneeydi ama biyokimyasal gebelik oldu. Sen kac yasindasin kaxinci deneme olucak.
Rabbim hayırlısını versin benim tupler nasil bilmiyorum hsg de acik çıkmıştı. Canım cok oldum biliyorum ama ne bileyim o kadar cok paylasasim var ki! Senin tuplerde sivi olduğunu nasil anladı Dr
İns cümlemize nasip olur... hepimize bu mübarek günlerde ....
bu hafta 7. yi deneyeceğim cnm.. senin kaçıncı olacak ne durumdasın..
canım ben 36 yaşındayım 7. denemedeyim cnm.. kimyasal gebelik benimde baş belam devamlı kimyasal oluyor..
yaşın daha neki genceciksinn cnm.. tup bebekte nekadar genç yaşta olursan tutunma olasılığı okadar yüksek oluyor..
inşallah güzel haberlerin gelir canım hepberaber seviniriz..
Amin canim. Hsg cekildm sag kotu ama sol kurtarilir demisti dr. Ama kotuymus ne yazikki. hem esf. Cok olmakta ne demek hepimiz ayniyiz. Paylastikca azalacak dertler. Psikolojimiz aynj en azindan
Benim ilk olacak ins. Ve son olsun dilerim 2 tane olsun tek seferde olsun. Mutlu son olsun:)
kimyasal gebelik neden oluyor bir aciklamas var mi bunun? 7. Demek Allah yar ve yardimciniz olsun
Amin bitanem inşallahcok şükür iyi olmanıza sevindim testleriniz temiz çıkar inşallah dualarım sizinle
Valla canim bana hic bi aciklama yapmadilar hatta dr bide bana sordu hersey yolundaydi ne yaptin bebeklere diye.. bizde vakti degilmis dedik ve gectik.
hiç keyfim yok kızlarr(
arkadaşlarımın ellerinde hep 3-4 yaşlarında kızları var.. bende sap gibi herzamanki gibi..
nezaman olacakta büyüyecek... hayat geçti ömür bitti neredeyse..
Senin ki ne ki! Benim arkadaşlarımın boyunca çocukları var, hadi benimde oldu ne zaman büyüyecek ve ben kaç yaşında olacağım Allah bilir. Bu gün bana kayın valide kayın peder, eşimin kardeşi ve eltim geldi. Çocukarı var ufaklık birde nasıl tatlı, eltimi sevmesemde bıkana kadar sevdim çocuğu. Aslında bende biraz şişmedim değil evliliklerinin ilk ayında hamile kaldı üstelik,kıskandım epey bende çoook istedim
Birde böyle kucagina hangi cocugu alirsan al laf sokarmis gibi allahta sana bunun gibi bi tane versin diyorlar ya kucagima cocuk alasim gelmiyor. Belki kötü niyrtle söylemiyorlar ama benim zoruma gidyor içlerinden etseler duayi olmaz mi acaba.
geçmiş olsun inşlh kanaman duru bebeğin sağlığı yerindedir...kızlar günaydın.... günlerdir giremedim...kimler ne durumda takip edemedim...biraz kanamam wardı....bir haftadır yatıyorum... bugün kontrolüm var... umarım olumsuz bir sonuç almam....
uff cnm ya ne takıyon o kocaları kafaya biz yılalrca onlar için kendimizi paralıyalım onlar ufacık şeyde parlasınlarEşimle tartıştımmm. N efret ediyorum onun bu sorumsuz, duyarsız hallerinden transferimin 2. günü bana sinir krizi geçirtti. Bebek falan tutmaz. Boşa gitti bütün emeklerimmm çektiğim acılar boşa gitti... Başlamadan bittiiiiiiiiiiiiiii
sllmm kızlar.bende transferin 5.günü test yapanlardanımsilik çıktı çizgi..9.gün kanda bakıldı pozitif şükür pzts tekrarlıycaz değer yükselmişmi diye
ah cnm o psikoloji hiç gitmiyor bizden kız benim abim kızkardeşim benden seneler sonra evlendi abimin 1 kızı kardeşim 2 oğlu oldu düşünkaç yaşındasın cnm.. bende aynı aslında.. artık ikinci umudum hiç yok. ikiz olmadığı sürece bebeğimin kardeşi olmayacak.
bir tane olsa daha ikinciyi deneyemem zaten vücut olarak ve psikolojikmen çok yıprandım..
hayırlı olsun tedavin cnm sonuna kadar olumlu geçsinBenimde ilk denemem dun tedaviye basladim igneye basladm rabbim insallah tez zamnda gonlumuze gore verir amin.
uff en illet olduğum şey sanki ben dua etmesini bilmiyoruzBirde böyle kucagina hangi cocugu alirsan al laf sokarmis gibi allahta sana bunun gibi bi tane versin diyorlar ya kucagima cocuk alasim gelmiyor. Belki kötü niyrtle söylemiyorlar ama benim zoruma gidyor içlerinden etseler duayi olmaz mi acaba.
nedense bende öyle düşünüyorum canım
evet kötü niyetle değil ama tuhaf hissediyorum
birisinn çocugunu sevmeye korkar oldum
geçmiş olsun inşlh kanaman duru bebeğin sağlığı yerindedir...
uff cnm ya ne takıyon o kocaları kafaya biz yılalrca onlar için kendimizi paralıyalım onlar ufacık şeyde parlasınlarsalla kız onu meleğin bi tutunsun sen bundan sonra bu yaptığının katbe katını ödetirsin onaaaa
hem niye tutmuyormuş bakimyaradan neler atlattırıyor da geen o bebiş sağlıkla doğuyor sen ii düşün sıkma canını değmez
ne güzel maşlalhhh inşlh kat kat yükselir değerin
ah cnm o psikoloji hiç gitmiyor bizden kız benim abim kızkardeşim benden seneler sonra evlendi abimin 1 kızı kardeşim 2 oğlu oldu düşünhep sevip sarıyorum yeğenlerimi hep içim yanıyor onlara baktıkça ya görümcemin kızı ben evlenirken cocuktu erken evlendi şimdi 1 yaşında oğlu var ya
hemde nasıl ama ya sabır diyoruz
inşlh bu sefer bebeğin seninle olucak hep güzel düşün...
yaşına takılma bende 32 olucam yılalr su gibi akıyor ama rabbim bize inşlh evlatlarımızla geçireceğimiz bir ömür nasip etsin
hayırlı olsun tedavin cnm sonuna kadar olumlu geçsin
uff en illet olduğum şey sanki ben dua etmesini bilmiyoruz
kötü mötü demesinler diyecekselerde cocuk görüp sevince demesinler
he kız bide aaa siz dr falan gitmediniz mi bak burda şu dr. var çok ii düyorlar bi sizde gidinEvet demesinler artik bebek görmeye gitmek bile istemiyorum en sonuncusunda esimin halasi aldi cocugu kucagima verdi sonrada kaynanamla birlikte allah sanqda versin bide sey var onada nasip olur ins demiyorlar mi deliriyorum.. zaten her cocugu sevemem cocugu kucagima verince mal gibi kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?