• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canim gunaydin umutlandirmak istemem.bende 7.gunumde hassas idrar testi alip yapmistim negatifti.senin gibi umitsuzluga kapildim hatta kan verirken o teste okadar inanmisimki amamn negatifvcikcakta esime ne dicem tasasina dusmustu.kan verdim bir saat sonra sonuc cikti ve ikiz:nazar:.idrar testi yapmayin benim degerim yuksek olmasina ragmen idrarda hic silik bile cikmamisti

bu duruma göre hamişşin hayırlısı olsun bendede aynı durum oldu negatif hemde silik çizgi bile yok inşallah tutunmuştur bebeğim inşallah kanda pozitif çıkar ama ister istemez insan kafasına takıyor ya kandada negatifse ne yapcam diye eşim o kadar umutluki bebeğimiz olcağına o kadar inanmışki bende öyleydim ama idrar testini yapınca biraz buraklaştım tabi

Eşimle tartıştımmm. N efret ediyorum onun bu sorumsuz, duyarsız hallerinden transferimin 2. günü bana sinir krizi geçirtti. Bebek falan tutmaz. Boşa gitti bütün emeklerimmm çektiğim acılar boşa gitti... Başlamadan bittiiiiiiiiiiiiiii:43::43::43::43::43:

boşver kafana bile takma ben onu ilk gün yaşadım hemde transferden sonra bugun 8. gün zaman zaman halada yaşıyoruz o durumları ama asla umudumu kaybetmiyorum sende kaybetme sakın

sllmm kızlar.bende transferin 5.günü test yapanlardanım:1:silik çıktı çizgi..9.gün kanda bakıldı pozitif şükür pzts tekrarlıycaz değer yükselmişmi diye

kendimi yerden yere vurdum ben 1,5 saattir ağlıyorummm tutacagı varsada tutmaz artık. niye çocuk istiyorum ki olmamasında bi sebep var işteee Allahta biliyor.. Vermiyor o yüzden... Başım çatlıyor şimdidee..... Tam biiii pislik yaaa hiç vicdan yok. Gün saymak benim için bitmiştir........ Rabbim bekleyenlere sabır versinnnnnn ne diyim.. Her hevesim kursagımda kalıyor. Umut etmenin bile mutlulugunu yaşayamıyoumm. Allahhımmmmmm sen bilirsin. Hakkımda ne hayırlıysa bana onu yaptır....:43::43::43::43::43:

cnm umarim biraz olsun keyfin yerine gelmistir.. bitki cayi ic iyi gelir..
cok yipratici sureclerden geciyoruz ama eslerimiz hep ayni.. ben aynilarini kac kez yasadim.. bi transferimde esime kizip saatlerce okadar cok aglamisimki ust kattkiler birseymi oldu diye kapiya gelmisti...
karnindakini dusun.. kendim icin bebek yapiyorum psikolojisine burun test tarihine kadar.. esinde illaki uzulmustur bir sekilde gonlunu almaya calisir...

5.TOPİK BULUŞMASI
Allahım anmalarınızı boşa çıkarmasın, dualarınızı Allah kabul etsin, hepimiz hayırlı, sağlıklı, mutlu aileler olalım inşallah. Allahım dualarımızın hürmetine en yakın zamanda bebeklerimize kavuştursun bizleri.
Hepinize çok teşekkür ederim....

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı
[/TD]
[TD]
İsim:16:
[/TD]
[TD="align: center"]Okuma Sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]phala[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]eagl3[/TD]
[TD]830[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]blgk[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]mybaby24[/TD]
[TD]1.600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]aycicegi10[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]melindam3535[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD]folik[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD]nfy_9185[/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD]benimhalaumudumvar17[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD]mbayors[/TD]
[TD]1.500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD]mybaby38[/TD]
[TD]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD]elam88[/TD]
[TD]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD]sevva7[/TD]
[TD]800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD]Queen_21[/TD]
[TD]1.250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD]yoncaa[/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD]11.680[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canım beni neden yazmadın ben yazmıştım 525 adet okudum bende

Canım böyle güzel bir hayra vesile olduğunuz için Allah sizlerden de razı olsun :16: Bu arada netim yoktu yazamadım, dün gece 2000'e tamamlamıştım. Rabbim dualarımızı kabul eylesin :16:

Asıl sizlerden Allah razı olsun bir ara düzelteceğim

o zaman son tedavilerimiz olsun bu kez 2014 yılında gebelik haberlerimiz ve doğum haberlerimiz ard arda gelsin...
2014 ün başında gebe kalırsak sonunda doğururuz:21::21::16:

canım ya sana bişey sorcam ben.ilk tüpümde rapor hakkım yoktu ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçmediği için raporsuz yaptırdım.2 embriyo konduğu için 3.tüp bebek yazıldı prosedüre sen konuyu bilirsin sanırım :) şimdi ikinci tüp bebeğimi yaptırcam.rapor hakkım olurmu ?? ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçmiş oldu.eee 3.deneme yazılmıştı 2 embriyo için.şimdi nolcak ya :53: hiç doktora sormak aklımdan geçmemişti bunu :) bilirsen yazarsan sevinirim :34:

ayy maşallah,inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar sana.
2 embriyoyu neye göre koyuyorlar?mesela ben 24 yaşıdayım ve ilk denemem sadece tek embriyo istiyorum.ikiz riskini göz ardı edemem.doktor ısrarla 2 tane koymaz galiba değil mi?

Canım 30 yaş altı ve ilklerde 2 tane koymuyolar.

boşver kafana bile takma ben onu ilk gün yaşadım hemde transferden sonra bugun 8. gün zaman zaman halada yaşıyoruz o durumları ama asla umudumu kaybetmiyorum sende kaybetme sakın

cnm umarim biraz olsun keyfin yerine gelmistir.. bitki cayi ic iyi gelir..
cok yipratici sureclerden geciyoruz ama eslerimiz hep ayni.. ben aynilarini kac kez yasadim.. bi transferimde esime kizip saatlerce okadar cok aglamisimki ust kattkiler birseymi oldu diye kapiya gelmisti...
karnindakini dusun.. kendim icin bebek yapiyorum psikolojisine burun test tarihine kadar.. esinde illaki uzulmustur bir sekilde gonlunu almaya calisir...

kızlar sağolun inşallah bebeğime zarar gelmemiştir. Yaptığından hemen pişman oluyor neyseki yoksa boğazlardım kesin..
Desteğinizi hisetmek çok güzel. Hepinizi seviyorumm:16:

sllmm kızlar.bende transferin 5.günü test yapanlardanım:1:silik çıktı çizgi..9.gün kanda bakıldı pozitif şükür pzts tekrarlıycaz değer yükselmişmi diye

hadi yaaa çok erken ama maşallah çıkmış çok sevindim bende mi yapsam 5. gün acabaaa :26::26:

gozun aydin insallah tamamina ermen nasip olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar allah hepinize sağlıkla kycaginiza almayi nasip etsin biz redavi görüyoruz eşimde sorun var bize de nasip olur inşallah bilgilenmek icin takip ediyorum

öncelikle tedavin hayırlı ugurlu olsun inşallah
özelde mi yaptırcaksın canım devlette mi ? özelde olunca 2 embriyo koyuyorlar diye duymuştum ama devlette bilgim yok inan ki:50:
Cok teşekkür ederim hayırlı olur ins :)
ozelde yaptiracagim nasipse. Ikiz olmasını cok istiyorum. Ins olur.
Bende 26 yasindayim ilkindede 2 koyuldu. Bundada ins b7 sefer tutar bakalim... Ama dr kafaya alirsan yapiyorlar

O zaman dr.la sıkı bir gorusme yapmam lazim. Coo Teşekkürler kizlarr. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Ayhh cok sevindm arkadasm darisi basmza bende tup bebek yaptrcam sen nerse yaptrdn cok korkyrm tutm
amsndan :18::84::84::84:

Back