canim gunaydin umutlandirmak istemem.bende 7.gunumde hassas idrar testi alip yapmistim negatifti.senin gibi umitsuzluga kapildim hatta kan verirken o teste okadar inanmisimki amamn negatifvcikcakta esime ne dicem tasasina dusmustu.kan verdim bir saat sonra sonuc cikti ve ikiz.idrar testi yapmayin benim degerim yuksek olmasina ragmen idrarda hic silik bile cikmamisti
Merhabalar kızlar. Bisi ogrenebilir miyim. Önümüzdeki ay veya haziranda ins bende tup yaptiricam. Yasim 27.5 ikiz istesem koymuyorlar mi :/
Eşimle tartıştımmm. N efret ediyorum onun bu sorumsuz, duyarsız hallerinden transferimin 2. günü bana sinir krizi geçirtti. Bebek falan tutmaz. Boşa gitti bütün emeklerimmm çektiğim acılar boşa gitti... Başlamadan bittiiiiiiiiiiiiiii
Mahşallah Allah razı olsun canım senden
kendimi yerden yere vurdum ben 1,5 saattir ağlıyorummm tutacagı varsada tutmaz artık. niye çocuk istiyorum ki olmamasında bi sebep var işteee Allahta biliyor.. Vermiyor o yüzden... Başım çatlıyor şimdidee..... Tam biiii pislik yaaa hiç vicdan yok. Gün saymak benim için bitmiştir........ Rabbim bekleyenlere sabır versinnnnnn ne diyim.. Her hevesim kursagımda kalıyor. Umut etmenin bile mutlulugunu yaşayamıyoumm. Allahhımmmmmm sen bilirsin. Hakkımda ne hayırlıysa bana onu yaptır....
hayırlı olsun canıminşallah hersey böyle güzel gider :)
Canım beni neden yazmadın ben yazmıştım 525 adet okudum bende5.TOPİK BULUŞMASI
Allahım anmalarınızı boşa çıkarmasın, dualarınızı Allah kabul etsin, hepimiz hayırlı, sağlıklı, mutlu aileler olalım inşallah. Allahım dualarımızın hürmetine en yakın zamanda bebeklerimize kavuştursun bizleri.
Hepinize çok teşekkür ederim....
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]Sayı[/TD]
[TD]İsim[/TD]
[TD="align: center"]Okuma Sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]phala[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]eagl3[/TD]
[TD]830[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]blgk[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]mybaby24[/TD]
[TD]1.600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]aycicegi10[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]melindam3535[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD]folik[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD]nfy_9185[/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD]benimhalaumudumvar17[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD]mbayors[/TD]
[TD]1.500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD]mybaby38[/TD]
[TD]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD]elam88[/TD]
[TD]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD]sevva7[/TD]
[TD]800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD]Queen_21[/TD]
[TD]1.250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD]yoncaa[/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD]11.680[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canım böyle güzel bir hayra vesile olduğunuz için Allah sizlerden de razı olsunBu arada netim yoktu yazamadım, dün gece 2000'e tamamlamıştım. Rabbim dualarımızı kabul eylesin
o zaman son tedavilerimiz olsun bu kez 2014 yılında gebelik haberlerimiz ve doğum haberlerimiz ard arda gelsin...
2014 ün başında gebe kalırsak sonunda doğururuz
ayy maşallah,inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar sana.
2 embriyoyu neye göre koyuyorlar?mesela ben 24 yaşıdayım ve ilk denemem sadece tek embriyo istiyorum.ikiz riskini göz ardı edemem.doktor ısrarla 2 tane koymaz galiba değil mi?
boşver kafana bile takma ben onu ilk gün yaşadım hemde transferden sonra bugun 8. gün zaman zaman halada yaşıyoruz o durumları ama asla umudumu kaybetmiyorum sende kaybetme sakın
cnm umarim biraz olsun keyfin yerine gelmistir.. bitki cayi ic iyi gelir..
cok yipratici sureclerden geciyoruz ama eslerimiz hep ayni.. ben aynilarini kac kez yasadim.. bi transferimde esime kizip saatlerce okadar cok aglamisimki ust kattkiler birseymi oldu diye kapiya gelmisti...
karnindakini dusun.. kendim icin bebek yapiyorum psikolojisine burun test tarihine kadar.. esinde illaki uzulmustur bir sekilde gonlunu almaya calisir...
sllmm kızlar.bende transferin 5.günü test yapanlardanımsilik çıktı çizgi..9.gün kanda bakıldı pozitif şükür pzts tekrarlıycaz değer yükselmişmi diye
sllmm kızlar.bende transferin 5.günü test yapanlardanımsilik çıktı çizgi..9.gün kanda bakıldı pozitif şükür pzts tekrarlıycaz değer yükselmişmi diye
Canım 30 yaş altı ve ilklerde 2 tane koymuyolar.
Cok teşekkür ederim hayırlı olur ins :)öncelikle tedavin hayırlı ugurlu olsun inşallah
özelde mi yaptırcaksın canım devlette mi ? özelde olunca 2 embriyo koyuyorlar diye duymuştum ama devlette bilgim yok inan ki
Bende 26 yasindayim ilkindede 2 koyuldu. Bundada ins b7 sefer tutar bakalim... Ama dr kafaya alirsan yapiyorlar
Seninde tedavin hayirli olsun canim...Cok teşekkür ederim hayırlı olur ins :)
ozelde yaptiracagim nasipse. Ikiz olmasını cok istiyorum. Ins olur.
O zaman dr.la sıkı bir gorusme yapmam lazim. Coo Teşekkürler kizlarr. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?