Ama benim saçlarım o yaşlarda simsiyahtı sonradan açıldı
canim gunaydin umutlandirmak istemem.bende 7.gunumde hassas idrar testi alip yapmistim negatifti.senin gibi umitsuzluga kapildim hatta kan verirken o teste okadar inanmisimki amamn negatifvcikcakta esime ne dicem tasasina dusmustu.kan verdim bir saat sonra sonuc cikti ve ikizbenimde 8 gün bugun transferimin kasıklarımda hafif adet olacakmışım ağrılar var 3.günümden beri sizde buna benzer durum oldumu pozitif çıkanlar dün idrar testi yaptım negatif çıktı bu arada salı günü kan testim var ama korkuyorum daha şimdiden kan testi yaptırmaya
kızlar günaydın.... günlerdir giremedim...kimler ne durumda takip edemedim...biraz kanamam wardı....bir haftadır yatıyorum... bugün kontrolüm var... umarım olumsuz bir sonuç almam....
kızlar günaydın.... günlerdir giremedim...kimler ne durumda takip edemedim...biraz kanamam wardı....bir haftadır yatıyorum... bugün kontrolüm var... umarım olumsuz bir sonuç almam....
Eşimle tartıştımmm. N efret ediyorum onun bu sorumsuz, duyarsız hallerinden transferimin 2. günü bana sinir krizi geçirtti. Bebek falan tutmaz. Boşa gitti bütün emeklerimmm çektiğim acılar boşa gitti... Başlamadan bittiiiiiiiiiiiiiii
Eşimle tartıştımmm. N efret ediyorum onun bu sorumsuz, duyarsız hallerinden transferimin 2. günü bana sinir krizi geçirtti. Bebek falan tutmaz. Boşa gitti bütün emeklerimmm çektiğim acılar boşa gitti... Başlamadan bittiiiiiiiiiiiiiii
günaydın hanımlarrrrrrrr
herkese güzel mutlu hafta sonları:119::118::119::118:
üzülme benim eşiminde hiç bir farkı yok hatta bugun ağladım transferimin 3.günü benımde.kendimize ediyoruz bebeklerimiz olduktan sonra onlara hiç ihtiyacımız kalmayacak
arkadaşım bırakma kendini maalesef benim eşimde transferin 7-8.günlerinde tartıştık annemlerin yanında hemde.annem bile tüp bebek yaptırmış bu kızın canı gitmiş sus dedi yinede eşim susmadı.benimki kimyasal olmuştu bu arada.yani demem o ki takılma ona boşver.hatta küs durmanız en mantıklısı ben öyle yapmıştım
bugün embriyolarımın 2. günü ve 18 tane embriyom da gelişimlerini sürdürüyorlarmış çok şükür.transferim 5. gün olacakmış inşallah sonu da böyle mutlu biter
uyanıkmıydın yoksa yagmur vardı da yeni mi uyandınnnGünaydın bitanemsanada mutlu hafta sonları
canım ya hiç olur mu öyle şey lütfen üzülme
tamam rahat olmamız gerek moral açısından diyoruz ama hemen sinir oldun diye niye boşa gitsin canım
lütfen böyle düşün canım şuan senin göbüşünde bebişin(lerin) ve sakin olmaya çalış tamam mı
Canim hiç takma erkek milletisen sadece bebisini düşün hatasını anlayıp Özür dilemeye gelir bebisler bi gelsinler intikamimizi ozaman alırız
ne güzelmaşallah
Allah hep böyel güzel haberlerini vermeyi nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?