• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
benimde 8 gün bugun transferimin kasıklarımda hafif adet olacakmışım ağrılar var 3.günümden beri sizde buna benzer durum oldumu pozitif çıkanlar dün idrar testi yaptım negatif çıktı bu arada salı günü kan testim var ama korkuyorum daha şimdiden kan testi yaptırmaya

Son düzenleme:
benimde 8 gün bugun transferimin kasıklarımda hafif adet olacakmışım ağrılar var 3.günümden beri sizde buna benzer durum oldumu pozitif çıkanlar dün idrar testi yaptım negatif çıktı bu arada salı günü kan testim var ama korkuyorum daha şimdiden kan testi yaptırmaya
canim gunaydin umutlandirmak istemem.bende 7.gunumde hassas idrar testi alip yapmistim negatifti.senin gibi umitsuzluga kapildim hatta kan verirken o teste okadar inanmisimki amamn negatifvcikcakta esime ne dicem tasasina dusmustu.kan verdim bir saat sonra sonuc cikti ve ikiz:nazar:.idrar testi yapmayin benim degerim yuksek olmasina ragmen idrarda hic silik bile cikmamisti

Son düzenleme:
kızlar günaydın.... günlerdir giremedim...kimler ne durumda takip edemedim...biraz kanamam wardı....bir haftadır yatıyorum... bugün kontrolüm var... umarım olumsuz bir sonuç almam....

kızlar günaydın.... günlerdir giremedim...kimler ne durumda takip edemedim...biraz kanamam wardı....bir haftadır yatıyorum... bugün kontrolüm var... umarım olumsuz bir sonuç almam....

canım hiç birseycik olmaz inşallah sen gönlünü ferah tut ayağa pek kalkma :) güzel haberlerle gel canım :) kaçta gideceksin dra:)

Kuzum hicbirsey olmaz içini ferah tut bizi habersiz bırakma :16::16::16:

Eşimle tartıştımmm. N efret ediyorum onun bu sorumsuz, duyarsız hallerinden transferimin 2. günü bana sinir krizi geçirtti. Bebek falan tutmaz. Boşa gitti bütün emeklerimmm çektiğim acılar boşa gitti... Başlamadan bittiiiiiiiiiiiiiii:43::43::43::43::43:

Eşimle tartıştımmm. N efret ediyorum onun bu sorumsuz, duyarsız hallerinden transferimin 2. günü bana sinir krizi geçirtti. Bebek falan tutmaz. Boşa gitti bütün emeklerimmm çektiğim acılar boşa gitti... Başlamadan bittiiiiiiiiiiiiiii:43::43::43::43::43:

arkadaşım bırakma kendini maalesef benim eşimde transferin 7-8.günlerinde tartıştık annemlerin yanında hemde.annem bile tüp bebek yaptırmış bu kızın canı gitmiş sus dedi yinede eşim susmadı.benimki kimyasal olmuştu bu arada.yani demem o ki takılma ona boşver.hatta küs durmanız en mantıklısı ben öyle yapmıştım :1:

üzülme benim eşiminde hiç bir farkı yok hatta bugun ağladım transferimin 3.günü benımde.kendimize ediyoruz bebeklerimiz olduktan sonra onlara hiç ihtiyacımız kalmayacak:46:

günaydın hanımlarrrrrrrr:16::16::16::16:
herkese güzel mutlu hafta sonları:119::118::119::118:

bugün embriyolarımın 2. günü ve 18 tane embriyom da gelişimlerini sürdürüyorlarmış çok şükür.transferim 5. gün olacakmış inşallah sonu da böyle mutlu biter:49::49:

üzülme benim eşiminde hiç bir farkı yok hatta bugun ağladım transferimin 3.günü benımde.kendimize ediyoruz bebeklerimiz olduktan sonra onlara hiç ihtiyacımız kalmayacak:46:

kendimi yerden yere vurdum ben 1,5 saattir ağlıyorummm tutacagı varsada tutmaz artık. niye çocuk istiyorum ki olmamasında bi sebep var işteee Allahta biliyor.. Vermiyor o yüzden... Başım çatlıyor şimdidee..... Tam biiii pislik yaaa hiç vicdan yok. Gün saymak benim için bitmiştir........ Rabbim bekleyenlere sabır versinnnnnn ne diyim.. Her hevesim kursagımda kalıyor. Umut etmenin bile mutlulugunu yaşayamıyoumm. Allahhımmmmmm sen bilirsin. Hakkımda ne hayırlıysa bana onu yaptır....:43::43::43::43::43:

canım ya hiç olur mu öyle şey lütfen üzülme :50:
tamam rahat olmamız gerek moral açısından diyoruz ama hemen sinir oldun diye niye boşa gitsin canım
lütfen böyle düşün canım şuan senin göbüşünde bebişin(lerin) ve sakin olmaya çalış tamam mı

Canim hiç takma erkek milleti :47::47:sen sadece bebisini düşün hatasını anlayıp Özür dilemeye gelir bebisler bi gelsinler intikamimizi ozaman alırız:47::47::27::27:

arkadaşım bırakma kendini maalesef benim eşimde transferin 7-8.günlerinde tartıştık annemlerin yanında hemde.annem bile tüp bebek yaptırmış bu kızın canı gitmiş sus dedi yinede eşim susmadı.benimki kimyasal olmuştu bu arada.yani demem o ki takılma ona boşver.hatta küs durmanız en mantıklısı ben öyle yapmıştım :1:

Allah bildiği gibi yapsın bişey diyemiyorum. ;Kendileri bizim yerimizde olsa neler yapmayız onlar için. Kıymet değer bilen yk amaa .. Konuşmıcam hatta hamile kalırsam hasbel kader söylemicem bileeeeeeeeeeeeeeee:47::47::47:

bugün embriyolarımın 2. günü ve 18 tane embriyom da gelişimlerini sürdürüyorlarmış çok şükür.transferim 5. gün olacakmış inşallah sonu da böyle mutlu biter:49::49:

ne güzel :46::46::46: maşallah :nazar:
Allah hep böyel güzel haberlerini vermeyi nasip etsin canım:16:

canım ya hiç olur mu öyle şey lütfen üzülme :50:
tamam rahat olmamız gerek moral açısından diyoruz ama hemen sinir oldun diye niye boşa gitsin canım
lütfen böyle düşün canım şuan senin göbüşünde bebişin(lerin) ve sakin olmaya çalış tamam mı

Canim hiç takma erkek milleti :47::47:sen sadece bebisini düşün hatasını anlayıp Özür dilemeye gelir bebisler bi gelsinler intikamimizi ozaman alırız:47::47::27::27:

vala eğer bi tutsun şu bebek, doğurduktan sonra kıçına tekmeyi vurucam bi daha n.h görürrr. Ben bakarım bebeğimeeee. Çok ağladım hırpaladım kendimi içime ata ata patladı işteee.. Tutunamayınca rahimin içinde kalıyor mu bu emriyo yoksa biz fark etmeden kayıp gider mii şu bilinmezlik ler çıldırtıyor beniiiiiii

Son düzenleme:
Back