2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ben çıkıyorum kader dostlarım ve gelecekte ki evlatlarımın teyzeleri
yemek yapıp ardından sporumu yapayım okula gidicem ders var bugün akşama kısmetse görüşürüz

canlarr hayırlı sabahlar olsun inşallah..
kusura bakmayın kaç gündür net probleminden dolayı yokum...
herkesler iyidir iinşallah
biz pıhtılaşma testlerinin ıgm ıgg testlerinin sonuclarını filan aldık hepsi temiz cok şükür..
darısı genetik testlerinin sonuclarına inşallah

Günaydın canlarim spora gidiyorumgelince görüşürüz hepinizi seviyorum

sporcuu hanııımmmm günaydıınn koş zıpla hadiii hop hop:122::122:

amiiiin canmmm o mahsun bekleyişler çabucak geçsin inşallah

benim mahsunluguma son 15 gün
sonra böle olcam:26::26::26:
sonra bekleme süresinde de böyle:18::18::18::18:
sonucu alınca ya böyle olucam
yada böylee :2::2:

sonunda bizde sana masallaahh diceeeeezzzz

sende cansın kiiii

ben çıkıyorum kader dostlarım ve gelecekte ki evlatlarımın teyzeleri
yemek yapıp ardından sporumu yapayım okula gidicem ders var bugün akşama kısmetse görüşürüz

Ne güzel çalışma bu böyle ohhh, öğlen işe gitmek ha

oh maşallah canm darısı genetigin sonrada tedavinin başına inşallah

Ne güzel çalışma bu böyle ohhh, öğlen işe gitmek ha

yok kııız bende gecen sene öğleciydim bütün günün bitiyo ya çok kötü oluyo

eee hani alkışşş bana ozamannnn

kızlar adete 1 hafta kala muayeneye çağırmıştı doktorum.sabah gittim bıosteron işe yaramış 4-5 küçük küçük yumurta gördü doktorum çok sevindik estrofem varya ona başlattı.bugünden sabah akşam içmeye başla.adetin 2.günü gel dedi.nasipse yine tüp bebeğime başlıyorum oleyyyyyyyyyyy

oh maşallah canm darısı genetigin sonrada tedavinin başına inşallah

yok kııız bende gecen sene öğleciydim bütün günün bitiyo ya çok kötü oluyo

Hadi hadi en azında 9 da kalkarsın bir kaç iş yaparsın gidersin işine, bizi kandırma bütün günün bitiyor diye

Inşallah canım.. 😘😘😘

🌸🌸🌸

kaç gündür seni arıyorum nerdesin sen canım ilk sayfaya bi göz atayım dedim meğer sendeki sorunda Endometriozis+Sperm sayı ve hareket azlığı+Morfoloji ymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş benim endometriozisim var eşimin morfolojisi 3.ikinci tüp bebeğe başlıyoruz.nasıl oldu anlatsana aynı kaderi yaşıyoruz nerdeyse meraktan çatlicam hemde maşşallah ilk deneme.allah sağlıcakla yavruna kavuşmanı nasip etsin

ay hadi hayırlı olsun bebişli sonuçlansın inşallah tedavi

Hadi hadi en azında 9 da kalkarsın bir kaç iş yaparsın gidersin işine, bizi kandırma bütün günün bitiyor diye

valla gecen sene bekarken 11lere kadar uyuyodum bence en iyi sabahçı olmak onu da olmak kısmet olmadı daha

tedavin hayırlı ugurlu olsunnnn canımmmmm
sana bebişini versin son tedavin olsun inşallah
çokkk çok sevindim inşallahhh bu sefer olucak

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRR DÜN BIDIKIM HASTA OLDU AKŞAMA KADAR ACİLDEYDİKK BU GÜNDE KARNIM AĞRIYORRR (bir kaç gündür ağrıyor yaa)VEEE DIŞARDA İŞLERİM VAR

Canım walla giriyorum her gün burdayım ama yazmadım hiç. Biz bi yıldır doktor doktor gezdik kimi bana hemen acil ameliyat dedi. Başka türlü olmaz dedi. Kimi aşılama dedi vs. Sonunda şimdiki doktorumu bulup gittim o da ameliyat kesinlikle önemmedi henüz çocuğun yok rezervlerin zarar görür dedi. Bi de kan tahlilinde rezerve baktı çok iki değil. Aşılamaya zaman kaybetme direk tüp dedi. 5 yumurta toplandı 4 ü döllendi ikisi yerleşti ikisi dondu. Bizim hikaye bu canım. Ve ben transferden sonra sadece o gün yattım. Biraz hiperaktivite var da sen ne durumdasın şimdi? Ben deki çikolata kisti 2 mm di.

🌸🌸🌸

canım benm çikolata kisti 1 kez laparoskopi ile ameliyat geçirdim.geçen ayda aspirasyon yapıldı içindeki sıvı alındı.rezervim 0,86 küsürdü.1 aşılama denedim.1 tüp denedim.şimdi yeniden tüp bebek yolları :) doktorumada hastanemede güveniyorum ankara başkent hastanesine gidiyorum.bende yatma taraftarı değilim bu arada ilk tüp bebekte 6 ymurta döllendi 2 si transfer edildi gerisi maalesef çöpe atıldı kalitesi düşük diye.yani donmuşumda yoktu.inşallah bu sefer çözülür ya herşey

Benide zorlamadi ama millet yaparken gaza geldimsenin kaç gün canım plates cuma günü var benim 5 gün ayrı birtek yüzme yok

ben cok spora giderim cnm.. yillardir spor salonlarina giderim ama 3 yildir havuzda yuzmeyi biraktim..
havuz suyuna katilan cok agir kimyasallar yumurtaliklarimiza tup bebekte yaramiyor.. 6 ay haftada iki gun yuzmeye gitmistim bir ara o donemdeki tedavim iptal olmustu..
tatiller haric sik girmemek en guzeli yada denize girmek gerek..

slm kızlar ben meltem ne zamandır konuşmalarınızı takip ediyorum.. güyya bu tüp bebek tedavimde hiç bir şeyi araştırmayıp. tüp bebekle ilgili bir şey okumyacak sadece doktorumun dediklerini yapacaktım.. ama yapamadım yine...benim 2. denemem geçen cuma 3. gün embiriyosu transfer edildi..bu süre zarfında herşey aksi gitti.. bir tane gonal f kırdım.. alerji oldum. ilaçlar hep dokundu yüzüm 3 gün feci bir şekilde kızardı. kabız oldum.. şimdide cırnone jel alerji yaptı mantar oldum.. haa birde 4 günde vurulmam gereken iğneyi 3. gün vurulmuşum.. şimdide çok ümitsizimm içimde çok büyük bir sıkıntı var...gün yaklaştıkça korkularım daha da artıyo.. acaba rapor almayıp çalışsaydım dedim bugün kendi kendime.. burdaki hamile haberlerini alınca çok umutlanıyorum.. eşim birde kesin olucak gözüyle bakıyoo.. allah hepimizin yardımcısı olsunnn...:44:

tedavinn hayirlii olsunn canimm.. hepp guzell haberlerinn gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…