Benide zorlamadi ama millet yaparken gaza geldimsenin kaç gün canım plates cuma günü var benim 5 gün ayrı birtek yüzme yok
Inşallah kuzum manken parsenimdarısı bana bir başlasam sonu gelecek
Offf bugün çok mutsuzum kızlar kendimi mahvettim durdum akşama kadar sürekli ağladımm eşim de diyoki yarın 10.gün baktıralım da kurtulalım diyor.çok korkuyorum artık negatif sonuç almaktan
Histereskopi olanlara sorum var kanamanız oldumu kaç gün sürdü ...
canım bana hoca 2 gün spor bir gün dinlenme verdi hergün gitmeyeceğim yani :) bende de hergün ayrı dersler var ben hocadan kaçıp bugün oryantal step vardı ona 15dk girdim sonra hocaya geri döndüm ters birsey olmasın diye ilk günden kendime zarar vermeyeyim diye :)
evet ya başlayınca oluyor,biz eşimle yapıyoruz rejimi iyi oluyor.sende bir an önce başla canım.
Psikolojim rejim yapmamı istemiyorama pazartesi günü başlamayı düşünüyorum salı gunude bırakırım şaka bir yana başladım mi iradem kuvvetlidir
İnşallah canım benimm inşallahCok iyi yapmissin tatlim ağlamakla. Ağlamayip tutmak daha kotu eeee tabi hem tedavinin ağirligi hem hormonlarin etkisi. Olabilir boyle seyler ikigun kaldi biraz daha diren sik dişini. Pozitifini al bizide sevindir insallah.
Canim benim hic kanamam olmadi diyebilirim.
Al bendende o kadar durdum durdum son iki gün kala sıyırdırdım bide ben idrar testi yAptım iyice negatif düşünmeye başladım 😞 ne olcak bizim bu halimiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
en çokta o zor oluyor zaten insanın canı herşey istiyor,hele tatlı ben çıldırıyorum yiyemeyince,meger ne çok tatlı yiyomusum ya.ama tutuyorum kendimi ya.
amin cnm aminn
ben iim eşim test vericek bu hafta raporum çıkıp ilçalarımı yazdırıp bekleme moduna giricem benim havadislerim bu:26:
ne güzel cnm duaların yerini bulsun inşlh
anın tadını çıkar bebeğin hep seninle olsun yarından sonraaaaa
cnm bende de kan pıhtılaşması var sana sorum tedaviden önce mi başladın ilaç ve iğneye :26:
umarım sana sım sıkı tutunur bebeğin bende 6.cı gün transferi duymadım ama inşlh sonu güzel haberli olur
cnm ya uff tüpün alınmadan olmazmıymış çare
olsun ne yapıcan senin sağlığın herşeyin üz<erinde gelir rabbim sağlık versin ..
Günaydın dünyanın en güzel anneleri anne adayları..! 😍😍
🌸🌸🌸
günaydın taze hamiş nasılsın nasıl gidiyorGünaydın dünyanın en güzel anneleri anne adayları..! 😍😍
🌸🌸🌸
günaydın taze hamiş nasılsın nasıl gidiyor
istanbulun sabahının ılık ve bol güneşli bir gününden herkese merhabaaaaa
transferler güzel geçsin, opular bol yumişli olsun,12 gün bekleyenler sonu bol tavan yapan değerler çıksın
veee mahsun mahsun tedavi zamanını bekleyenler günler çabucak su gibi akıp gitsin o güzel günler gelsin
olsun kız boşver belirti yaşama böyle hamişlik olsa hep sonuna kadar ne güzel kusma yok, bulantı yok,ohhhBen de iyyim cemrem saol bebişim. De bende hiç bişey yok değişik. Şüphelenmiyor değilim 10 gün sonra kalbini duyunca emin olcam sanırım. Şimdi tık yok. . 😁😁 sen napıyosun nası gidiyo??
🌸🌸🌸
istanbulun sabahının ılık ve bol güneşli bir gününden herkese merhabaaaaa
transferler güzel geçsin, opular bol yumişli olsun,12 gün bekleyenler sonu bol tavan yapan değerler çıksın
veee mahsun mahsun tedavi zamanını bekleyenler günler çabucak su gibi akıp gitsin o güzel günler gelsin
merhaba cnm sağol inan ki her sabah uyanınca bu dua aklıma geliyor devamlı bende duamı edip rabbime tevekkül ediyorum...Merhabaaaaaaaaaaaa
ne güzel yazmışsın canımmmyüreğine saĞlık arkadaşımmm
samsundan da güzel sıcak güneşli bir gün demek isterdim ama malesef burası kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?