2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Benide zorlamadi ama millet yaparken gaza geldimsenin kaç gün canım plates cuma günü var benim 5 gün ayrı birtek yüzme yok

canım bana hoca 2 gün spor bir gün dinlenme verdi hergün gitmeyeceğim yani :) bende de hergün ayrı dersler var ben hocadan kaçıp bugün oryantal step vardı ona 15dk girdim sonra hocaya geri döndüm ters birsey olmasın diye ilk günden kendime zarar vermeyeyim diye :)

Offf bugün çok mutsuzum kızlar kendimi mahvettim durdum akşama kadar sürekli ağladımm eşim de diyoki yarın 10.gün baktıralım da kurtulalım diyor.çok korkuyorum artık negatif sonuç almaktan

Cok iyi yapmissin tatlim ağlamakla. Ağlamayip tutmak daha kotu eeee tabi hem tedavinin ağirligi hem hormonlarin etkisi. Olabilir boyle seyler ikigun kaldi biraz daha diren sik dişini. Pozitifini al bizide sevindir insallah.

Histereskopi olanlara sorum var kanamanız oldumu kaç gün sürdü ...

Canim benim hic kanamam olmadi diyebilirim.

Ben şimdilik 5 gün gideyim zor olursa bırakırım zaten sporu sevmem arkaslarim gidiyor diyo gidiyorum sadece çene çalmaya hocada konusmayin susun diyip duruyo ilk günden orayı karıştırdım

evet ya başlayınca oluyor,biz eşimle yapıyoruz rejimi iyi oluyor.sende bir an önce başla canım.

Psikolojim rejim yapmamı istemiyorama pazartesi günü başlamayı düşünüyorum salı gunude bırakırımşaka bir yana başladım mi iradem kuvvetlidir

Psikolojim rejim yapmamı istemiyorama pazartesi günü başlamayı düşünüyorum salı gunude bırakırımşaka bir yana başladım mi iradem kuvvetlidir

en çokta o zor oluyor zaten insanın canı herşey istiyor,hele tatlı ben çıldırıyorum yiyemeyince,meger ne çok tatlı yiyomusum ya.ama tutuyorum kendimi ya.

Kizlar nasilsiniz yarin doktoruma gidiyorum çok mutsuzum içimden hiç birşey gelmiyor berceste daha sonucunu almadimi merak ediyorum onuda

İnşallah canım benimm inşallah

Sizler yine iyisiniz, benim yarın transferimin üçüncü günü ve sürekli içimde idrar testi yapma isteği varrr

Napcam şimdi benn

en çokta o zor oluyor zaten insanın canı herşey istiyor,hele tatlı ben çıldırıyorum yiyemeyince,meger ne çok tatlı yiyomusum ya.ama tutuyorum kendimi ya.

Canimmm napiyosun yazmissin banada gelemedim bitürlü.( bi kaç gündür kötüyüm bugünde yoruldum ben şimdiden Allah affetsin beni

amin tatlım allah razı olsun

istanbulun sabahının ılık ve bol güneşli bir gününden herkese merhabaaaaa
transferler güzel geçsin, opular bol yumişli olsun,12 gün bekleyenler sonu bol tavan yapan değerler çıksın
veee mahsun mahsun tedavi zamanını bekleyenler günler çabucak su gibi akıp gitsin o güzel günler gelsin

günaydın taze hamiş nasılsın nasıl gidiyor

Ben de iyyim cemrem saol bebişim. De bende hiç bişey yok değişik. Şüphelenmiyor değilim 10 gün sonra kalbini duyunca emin olcam sanırım. Şimdi tık yok. . 😁😁 sen napıyosun nası gidiyo??

🌸🌸🌸

Merhabaaaaaaaaaaaa
ne güzel yazmışsın canımmm yüreğine saĞlık arkadaşımmm
samsundan da güzel sıcak güneşli bir gün demek isterdim ama malesef burası kapalı

olsun kız boşver belirti yaşama böyle hamişlik olsa hep sonuna kadar ne güzel kusma yok, bulantı yok,ohhh
inşlh keseyi görürsün sağlıkla..
ben iim cnm eşim bu hafta sonu test vericek bakalım gelişmeler ne durumda bana kalsa dondurulmuşumuz var onlarla hemen başlarımda dr.umuz daha kaliteli çıksın rahat rahat başlayalımdiyor bizde çıkışalr yeni olduğu için onlar daha bebek diyo ee dedim bende zaten o bebekleri istiyorumzaman inşlh güzel günler göstersin bana da ve bütün arkadaşlarımıza da...
sen bize artık bol bol dualar edicen

çok güzel yazmışsın.İzmirden de kocaman sıcacık günaydınlar diliyorum.dualarına da amin diyorum

Merhabaaaaaaaaaaaa
ne güzel yazmışsın canımmm yüreğine saĞlık arkadaşımmm
samsundan da güzel sıcak güneşli bir gün demek isterdim ama malesef burası kapalı
merhaba cnm sağol inan ki her sabah uyanınca bu dua aklıma geliyor devamlı bende duamı edip rabbime tevekkül ediyorum...
samsunda yağmur geliyor desene olsun sende rahmet yağarken dua edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…