2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlarrr hastanedeyim dayanamadım 10.günüm bugün ve kan verdim sonuç bekliyorum 1 saate çıkacakmış duq edin lütfen

Kızlarrr hastanedeyim dayanamadım 10.günüm bugün ve kan verdim sonuç bekliyorum 1 saate çıkacakmış duq edin lütfen

canım sorun neydi sizde ? iyi yapmışsın en azından bişeyler çıkar sende meraktan çatlamazsın

dualarım seninle canım güzel haberlerini alırız inşallah:18::18::18: bende meraklandım şimdi canmm benimm

Günaydin güzel anne adaylari. Bugünde direnmeye devam... transferi olan arkadaslara allah sabir versin. Test gunu olanlara pozitifler diliyorum. Ikiz ikiz doguralim insallah:))

neyse ki bi saat cabuk gecer catlardık yoksa meraktan güzel hamiş haberi ver bize inşallah

oo küçücük yumoşlar bebiş olur inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…