• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlarrr hastanedeyim dayanamadım 10.günüm bugün ve kan verdim sonuç bekliyorum 1 saate çıkacakmış duq edin lütfen

Kızlarrr hastanedeyim dayanamadım 10.günüm bugün ve kan verdim sonuç bekliyorum 1 saate çıkacakmış duq edin lütfen

canım sorun neydi sizde ? iyi yapmışsın en azından bişeyler çıkar sende meraktan çatlamazsın :1:

dualarım seninle canım güzel haberlerini alırız inşallah:18::18::18: bende meraklandım şimdi canmm benimm:48::48:

Günaydin güzel anne adaylari. Bugünde direnmeye devam... transferi olan arkadaslara allah sabir versin. Test gunu olanlara pozitifler diliyorum. Ikiz ikiz doguralim insallah:))

neyse ki bi saat cabuk gecer catlardık yoksa meraktan:34: güzel hamiş haberi ver bize inşallah:49::16::16:

oo küçücük yumoşlar bebiş olur inşşşşş :32::32::32::32::32::32:

Back