Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tedavinn hayirlii olsunn canimm.. hepp guzell haberlerinn gelsin..
Kızlarrr hastanedeyim dayanamadım 10.günüm bugün ve kan verdim sonuç bekliyorum 1 saate çıkacakmış duq edin lütfen
canım sorun neydi sizde ? iyi yapmışsın en azından bişeyler çıkar sende meraktan çatlamazsın![]()
Kızlarrr hastanedeyim dayanamadım 10.günüm bugün ve kan verdim sonuç bekliyorum 1 saate çıkacakmış duq edin lütfen
dualarım seninle canım güzel haberlerini alırız inşallah:18::18::18: bende meraklandım şimdi canmm benimm![]()
kızlarrr hastanedeyim dayanamadım 10.günüm bugün ve kan verdim sonuç bekliyorum 1 saate çıkacakmış duq edin lütfen
tek git çift dön inşşş![]()
İnşallah canımmHadı insallah guzel haberler verirsin bizeee.:)))
umarım uçarak evine dönersin canımm.. güzel şeyler düşün..
sebepsiz infertilite 3. Denememiz canım çok heyecanlıyım
Sağol tatlım inşallahAaaaa hadi canim hayirlisi cokkk heycanlandim. Yazmayi unutma sonucu bize. Pozitiff haberini bekliyoruz...
İnşallah tatlımKızlarrr hastanedeyim dayanamadım 10.günüm bugün ve kan verdim sonuç bekliyorum 1 saate çıkacakmış duq edin lütfenumarım uçarak evine dönersin canımm.. güzel şeyler düşün..