İnşallah canım inşallahh her yerim titriyo bi de tek başımayın varya
Günaydin güzel anne adaylari. Bugünde direnmeye devam... transferi olan arkadaslara allah sabir versin. Test gunu olanlara pozitifler diliyorum. Ikiz ikiz doguralim insallah:))
Allahım inşallah seni sevindirir canım
slm kızlar ben meltem ne zamandır konuşmalarınızı takip ediyorum.. güyya bu tüp bebek tedavimde hiç bir şeyi araştırmayıp. tüp bebekle ilgili bir şey okumyacak sadece doktorumun dediklerini yapacaktım.. ama yapamadım yine...benim 2. denemem geçen cuma 3. gün embiriyosu transfer edildi..bu süre zarfında herşey aksi gitti.. bir tane gonal f kırdım.. alerji oldum. ilaçlar hep dokundu yüzüm 3 gün feci bir şekilde kızardı. kabız oldum.. şimdide cırnone jel alerji yaptı mantar oldum.. haa birde 4 günde vurulmam gereken iğneyi 3. gün vurulmuşum.. şimdide çok ümitsizimm içimde çok büyük bir sıkıntı var...gün yaklaştıkça korkularım daha da artıyo.. acaba rapor almayıp çalışsaydım dedim bugün kendi kendime.. burdaki hamile haberlerini alınca çok umutlanıyorum.. eşim birde kesin olucak gözüyle bakıyoo.. allah hepimizin yardımcısı olsunnn...:44:
canım cuma günü yarım saat mi salavat çekicez ?
1 saat yapsak olmaz mı 30dk az değil mi acaba yine sen bilirsin ama:26:
[sıze=3][ı][sıze=3]5. Topik buluşması [/sıze]
[sıze=3]
canım arkadaşlarım 18.04.2014 cuma [/sıze][sıze=3]saat 14:00 de topik sayfamızda kutlu doğum haftası nedeniyle toplanıyoruz.[/sıze][sıze=3]
"dua eden kimse peygambere salat etmedikçe duası perdelenir dergah-ı icabete vasıl olmaz." ibni mesud r.a. Dan
"sizden biriniz allahdan bir dilekte bulunduğu zaman evvela ona, şanına layık tarzda hamdü sena etsin. Sonra peygambere salavat getirsin. çünkü bu suretle arzusuna daha kolay kavuşur."
ibni mesud r.a.dan
o gün hepimiz saat 14:00 de salavat çekiyoruz, 1 saat sonra sayfaya bildiriyoruz.
[/sıze][/ı][/sıze]Eki Görüntüle 1070327 Eki Görüntüle 1070325 Eki Görüntüle 1070326
[table="class: Grid, width: 0"]
[tr]
[td]
[sıze=3]sayı[/sıze][/td]
[td]
[sıze=3]isim[/td][/sıze]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][sıze=2][ı]1[/ı][/sıze]
[/td]
[td][sıze=2][ı]phala[/ı][/sıze]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][sıze=2][ı]2[/ı][/sıze]
[/td]
[td][sıze=2][ı]egunal[/ı][/sıze]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][ı]3[/ı]
[/td]
[td][ı]blgk[/ı]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][ı]4[/ı]
[/td]
[td][ı]mybaby24[/ı]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][ı]5[/ı]
[/td]
[td][ı]mervsh[/ı]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][ı]6[/ı]
[/td]
[td][ı]aycicegi10[/ı]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][ı]7[/ı]
[/td]
[td][ı]gul3535can[/ı]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][ı]8[/ı][/td]
[td][ı]melindam3535[/ı][/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][ı]9[/ı][/td]
[td][ı]folik[/ı][/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][ı]10[/ı][/td]
[td][ı]amayaa[/ı][/td]
[/tr]
[/table]
Kızlarrr hastanedeyim dayanamadım 10.günüm bugün ve kan verdim sonuç bekliyorum 1 saate çıkacakmış duq edin lütfen
slm kızlar ben meltem ne zamandır konuşmalarınızı takip ediyorum.. güyya bu tüp bebek tedavimde hiç bir şeyi araştırmayıp. tüp bebekle ilgili bir şey okumyacak sadece doktorumun dediklerini yapacaktım.. ama yapamadım yine...benim 2. denemem geçen cuma 3. gün embiriyosu transfer edildi..bu süre zarfında herşey aksi gitti.. bir tane gonal f kırdım.. alerji oldum. ilaçlar hep dokundu yüzüm 3 gün feci bir şekilde kızardı. kabız oldum.. şimdide cırnone jel alerji yaptı mantar oldum.. haa birde 4 günde vurulmam gereken iğneyi 3. gün vurulmuşum.. şimdide çok ümitsizimm içimde çok büyük bir sıkıntı var...gün yaklaştıkça korkularım daha da artıyo.. acaba rapor almayıp çalışsaydım dedim bugün kendi kendime.. burdaki hamile haberlerini alınca çok umutlanıyorum.. eşim birde kesin olucak gözüyle bakıyoo.. allah hepimizin yardımcısı olsunnn...:44:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cuma gün saat 2 de dr kontrolümbende olmak isterdimmm
hııım tüh neyse canım bir dahakine gelirsin.
Kiz isigucu biraktim senin haberini bekliyorum :))) kacta alacaksiniz pozitif sonucu?Kızlarrr hastanedeyim dayanamadım 10.günüm bugün ve kan verdim sonuç bekliyorum 1 saate çıkacakmış duq edin lütfen
canimm nasil unutayim,
daha geçmedi ki..
bugun igne olusumun 7. gunu, kan verdim, 2180 degerim..
düşmüyor, artmıyor da..
ameliyat diyor doktor, sabah aç gel dedi.. tüpüm gidicek((
Hosbulduk canimmm. Mervhs in sonucuda pozitif cikarsa daha bir hosbulmus olacagim:))günaydın canımmhoşgeldin
ikizzz ikizzzz inşallahhh
canım benide ekle....5. TOPİK BULUŞMASI
Canım arkadaşlarım 18.04.2014 CUMA saat 14:00 de topik sayfamızda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle toplanıyoruz.
"Dua eden kimse Peygambere salat etmedikçe duası perdelenir dergah-ı icabete vasıl olmaz." İBNİ MESUD R.A. dan
"Sizden biriniz ALLAHdan bir dilekte bulunduğu zaman evvela Ona, şanına layık tarzda hamdü sena etsin. Sonra Peygambere salavat getirsin. Çünkü bu suretle arzusuna daha kolay kavuşur."
İBNİ MESUD R.A.dan
O gün hepimiz saat 14:00 de Salavat çekiyoruz, 1 saat sonra sayfaya bildiriyoruz.
Eki Görüntüle 1070327 Eki Görüntüle 1070325 Eki Görüntüle 1070326
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]Sayı[/TD]
[TD]İsim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]phala[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]blgk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]mybaby24[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]mervsh[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]aycicegi10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD]gul3535can[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD]melindam3535[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD]folik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD]amayaa[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
o zaman aferim sana yani
canım benm güzel bi haber buu hadi gözünüz aydın şimdiden inşallah perşembe günküde temiz cıkacakeşimin bugun ultrason cekimi vardı ben gidemedim maalesef yalnız yolladım onuama çooook şükür Allahıma temiz çıkmış sonucu yarın da tomografi çekilcek onun sonucu haftaya pers çıkçak ve inşallah cok güzel çıkçak o da ve bi kez daha biz kanseri yendik o da ne ki diceeeeeezzz inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?