- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Canim merak etme keseyi gordukten sonra hatta kalp atisindan sonra baslarsin sendeBen de iyyim cemrem saol bebişim. De bende hiç bişey yok değişik. Şüphelenmiyor değilim 10 gün sonra kalbini duyunca emin olcam sanırım. Şimdi tık yok. .
🌸🌸🌸
aminnnnnn sağol şekerim cümlemiz için güzel günler gelsin sıraylaçok güzel yazmışsın.İzmirden de kocaman sıcacık günaydınlar diliyorum.dualarına da amin diyorum
günaydın kolay gelsin bende 1 saat sonra spor yapıcam ama evde yapıyorum salona gitmek bazen zor geliyor bide size tavsiyem kızlar lessie walk yapın bayağı ter attırıyor süper bişey yapan biri olarakGünaydın canlarim spora gidiyorumgelince görüşürüz hepinizi seviyorum
olsun kız boşver belirti yaşama böyle hamişlik olsa hep sonuna kadar ne güzel kusma yok, bulantı yok,ohhh
inşlh keseyi görürsün sağlıkla..
ben iim cnm eşim bu hafta sonu test vericek bakalım gelişmeler ne durumda bana kalsa dondurulmuşumuz var onlarla hemen başlarımda dr.umuz daha kaliteli çıksın rahat rahat başlayalımdiyor bizde çıkışalr yeni olduğu için onlar daha bebek diyo ee dedim bende zaten o bebekleri istiyorumzaman inşlh güzel günler göstersin bana da ve bütün arkadaşlarımıza da...
sen bize artık bol bol dualar edicen
Günaydın canlarim spora gidiyorumgelince görüşürüz hepinizi seviyorum
Canıııımmmm etmem miii... Bunu yaşayan bilir onun için hep dualarım sizinle.. Walla dondurulmuş daha iyi tutuyo diye okuyorum bazı yerlerde , bazılarında yeni embriyo daha sağlıklı deniyo. Canım kısmet gerçekten. Naparsan yap olacağı varda oluyo. Benim tuttuysa kesinlikle kısmet derim. Öyle stresli bi dönemdeydim ki..ve hiç de yatmadım. İnşallah iyi olur senin de..
🌸🌸🌸
istanbulun sabahının ılık ve bol güneşli bir gününden herkese merhabaaaaa
transferler güzel geçsin, opular bol yumişli olsun,12 gün bekleyenler sonu bol tavan yapan değerler çıksın
veee mahsun mahsun tedavi zamanını bekleyenler günler çabucak su gibi akıp gitsin o güzel günler gelsin
bende mahsun tarafındayım cnm aynıyızBen mahsun olan tarafındayım, sana çok teşekkür ederim
merhaba cnm sağol inan ki her sabah uyanınca bu dua aklıma geliyor devamlı bende duamı edip rabbime tevekkül ediyorum...
samsunda yağmur geliyor desene olsun sende rahmet yağarken dua edersin
Günaydın canlarim spora gidiyorumgelince görüşürüz hepinizi seviyorum
Ben mahsun olan tarafındayım, sana çok teşekkür ederim
bende mahsun tarafındayım cnm aynıyızinşlh bu mahsunluk kısa sürede biter...
Sizler yine iyisiniz, benim yarın transferimin üçüncü günü ve sürekli içimde idrar testi yapma isteği varrr
Napcam şimdi benn
Amiiin canım inşallahbende mahsun tarafındayım cnm aynıyızinşlh bu mahsunluk kısa sürede biter...
evet şifa niyetine de bende hiç yapamadım bende istedim suyu toplamakda nerde olmadı ama sen yap çık bahçede nöbet bekleevet yagmur gelicek canım
aslında nisan yagmurundan içmek istiyorum ama balkona su gelmiyo ki nasıl doldurcam onun arayışındayım şuan
aşağı inip bahçeye koysam başında bklemem lazım
nisan yagmuru şifalıdır derler ya tedavi öncesi bi içeydim iyiydi
günaydınnn şekerimm
hadi bakalım gitsin kaloriler yansın yağlar muck
inşlh sayılı günlerin kalmışbenim mahsunluguma son 15 gün
sonra böle olcam:26: :26: :26:
sonra bekleme süresinde de böyle:18::18::18::18:
aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnAmiiin canım inşallah
benim mahsunluguma son 15 gün
sonucu alıncada ya böyle
yada böyle :2::2:
evet şifa niyetine de bende hiç yapamadım bende istedim suyu toplamakda nerde olmadı ama sen yap çık bahçede nöbet bekle
inşlh sayılı günlerin kalmış
sonra:18::18::26::26:veeeeeeeeeee sonundaaaaaaaaaaaainşlhhhhhhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn
ee bende zaten senin dediğin gibi dicektim öle ulu orta bekle demedim gelen geçene çaktırmadan bekle kızkığızzz nasıl bekliyim bahçede hahhaha
kapının önüne inicem tanınmamak için gözlük şapka falan takayım olmadı
sonra kabı bahçeye bırakıp sinsice bekliyim bir köşede
herhangi bi böcek yada kedi neyim gelirse atlarımmm üstlerineee
bırakın uleynnn suyumuu
burası benim önce ben geldim gidin başka yerde bekleyinn dermişimmm
ayy ne senaryo ne senaryo hem yazdım hem oynadımmmm
benim mahsunluguma son 15 gün
sonucu alınca ya böyle olucam
yada böylee :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?