2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben de iyyim cemrem saol bebişim. De bende hiç bişey yok değişik. Şüphelenmiyor değilim 10 gün sonra kalbini duyunca emin olcam sanırım. Şimdi tık yok. .

🌸🌸🌸
Canim merak etme keseyi gordukten sonra hatta kalp atisindan sonra baslarsin sende

çok güzel yazmışsın.İzmirden de kocaman sıcacık günaydınlar diliyorum.dualarına da amin diyorum
aminnnnnn sağol şekerim cümlemiz için güzel günler gelsin sırayla
Günaydın canlarim spora gidiyorumgelince görüşürüz hepinizi seviyorum
günaydın kolay gelsin bende 1 saat sonra spor yapıcam ama evde yapıyorum salona gitmek bazen zor geliyor bide size tavsiyem kızlar lessie walk yapın bayağı ter attırıyor süper bişey yapan biri olarak

Canıııımmmm etmem miii... Bunu yaşayan bilir onun için hep dualarım sizinle.. Walla dondurulmuş daha iyi tutuyo diye okuyorum bazı yerlerde , bazılarında yeni embriyo daha sağlıklı deniyo. Canım kısmet gerçekten. Naparsan yap olacağı varda oluyo. Benim tuttuysa kesinlikle kısmet derim. Öyle stresli bi dönemdeydim ki..ve hiç de yatmadım. İnşallah iyi olur senin de..

🌸🌸🌸

sağol güzelim...
ne bilim dr. onları çözdürüp kalitesini bilemem üstüne ne kadar fazla sperm koysak kardır sizin için dedi bizde bekleme kararı aldık inşlh bol bol kaiteli çıkarda bende mayısta başlarım.aynen cnm vakti zamanı geldiyse ne yaşarsan yaşa o tutunuyıor bundan sonra kucağına alana dek sağlıkla geçir gebeliğini ...aminnnn

Ben mahsun olan tarafındayım, sana çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
merhaba cnm sağol inan ki her sabah uyanınca bu dua aklıma geliyor devamlı bende duamı edip rabbime tevekkül ediyorum...
samsunda yağmur geliyor desene olsun sende rahmet yağarken dua edersin

evet yagmur gelicek canım
aslında nisan yagmurundan içmek istiyorum ama balkona su gelmiyo ki nasıl doldurcam onun arayışındayım şuan
aşağı inip bahçeye koysam başında bklemem lazım
nisan yagmuru şifalıdır derler ya tedavi öncesi bi içeydim iyiydi

Günaydın canlarim spora gidiyorumgelince görüşürüz hepinizi seviyorum

günaydınnn şekerimm
hadi bakalım gitsin kaloriler yansın yağlar muck

Ben mahsun olan tarafındayım, sana çok teşekkür ederim

bende mahsun tarafındayım cnm aynıyız inşlh bu mahsunluk kısa sürede biter...

benim mahsunluguma son 15 gün
sonra böle olcam:26::26::26:
sonra bekleme süresinde de böyle:18::18::18::18:
sonucu alınca ya böyle olucam
yada böylee :2::2:

Son düzenleme:
Sizler yine iyisiniz, benim yarın transferimin üçüncü günü ve sürekli içimde idrar testi yapma isteği varrr

Napcam şimdi benn

Yok artık daha neler :) sakın yapma at o düşünceyi kafandan ben yaptımda ne oldu 10. günü mini depresyona girdim resmen şimdiden çökertme kendini

evet şifa niyetine de bende hiç yapamadım bende istedim suyu toplamakda nerde olmadı ama sen yap çık bahçede nöbet bekle
benim mahsunluguma son 15 gün
sonra böle olcam:26::26::26:
sonra bekleme süresinde de böyle:18::18::18::18:
inşlh sayılı günlerin kalmış
sonra:18::18::26::26:veeeeeeeeeee sonundaaaaaaaaaaaainşlhhhhhhhhhhhhhhh

Amiiin canım inşallah
aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn

kığızzz nasıl bekliyim bahçede hahhaha
kapının önüne inicem tanınmamak için gözlük şapka falan takayım olmadı
sonra kabı bahçeye bırakıp sinsice bekliyim bir köşede
herhangi bi böcek yada kedi neyim gelirse atlarımmm üstlerineee
bırakın uleynnn suyumuu
burası benim önce ben geldim gidin başka yerde bekleyinn dermişimmm
ayy ne senaryo ne senaryo hem yazdım hem oynadımmmm

ee bende zaten senin dediğin gibi dicektim öle ulu orta bekle demedim gelen geçene çaktırmadan bekle kız
hıı kedi falan gelince bi atlatsın üstüne heyyyyt kaçılın be benim suyum o gidin
kız alalh seni ne etmesin emi yazıp yöneten ve oynayan mybabyoskar lıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…