2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Histereskopi olanlara sorum var kanamanız oldumu kaç gün sürdü ...

Offf bugün çok mutsuzum kızlar kendimi mahvettim durdum akşama kadar sürekli ağladımm eşim de diyoki yarın 10.gün baktıralım da kurtulalım diyor.çok korkuyorum artık negatif sonuç almaktan

canımm ağlama ne olur bebişin zarar görmesin.. bende bir kaç tedavimde saatlerce durmaksızın ağlamıştım.. ablam sonunda demiştiki embriyonun yerinde olsam dünyaya gelmeye korkarım hiç güven veren bi anne değilsin günlerini devamlı ağlayarak geçiriyorsun..
bebişini etkileme ağlama lütfen..

İnşallahhh canım inşallahhhhhh hepimizin bebişleri olursa o zaman benden mutlusu olmaz
sen neler yapıyorsun cnm keyfin nasıl
amin cnm aminn
ben iim eşim test vericek bu hafta raporum çıkıp ilçalarımı yazdırıp bekleme moduna giricem benim havadislerim bu:26:
Kızlar esma Hüsna kitabı aldım kıbleye karşı diz üstü
çökerek 5115 defa ya halik ismini zikrettigin zaman
allahu tealadan istenilen hacetler gerçekleşir yaziyo
sizler lede paylaşmak istedim
ne güzel cnm duaların yerini bulsun inşlh
Kızlar yarın test günüm heyecan full tavan yaptı. Kendimi 14 gündür tutuyorum idrar testi yapmamak için. Yarın kan kısmetse. Bizim için dua edin.
anın tadını çıkar bebeğin hep seninle olsun yarından sonraaaaa
Bende kan pıhtılaşması var canlarım coraspirini bıraktırdı doktor opu ya kadar.transfer sonrası claxene kullancam.
cnm bende de kan pıhtılaşması var sana sorum tedaviden önce mi başladın ilaç ve iğneye :26:
slm simdi geldim 22 tane yumurta toplanilmis sali gunu belki transfer edilir denildi 6. gun emriyosu oluyor aranizda 6. gun transfer olup pozitif goren duyan varmi
umarım sana sım sıkı tutunur bebeğin bende 6.cı gün transferi duymadım ama inşlh sonu güzel haberli olur
canimm nasil unutayim,
daha geçmedi ki..
bugun igne olusumun 7. gunu, kan verdim, 2180 degerim..
düşmüyor, artmıyor da..
ameliyat diyor doktor, sabah aç gel dedi.. tüpüm gidicek ((
cnm ya uff tüpün alınmadan olmazmıymış çare
olsun ne yapıcan senin sağlığın herşeyin üz<erinde gelir rabbim sağlık versin ..

canimm nasil unutayim,
daha geçmedi ki..
düşmüyor, artmıyor da..

canımm ya halen devammı ediyor ben değerin düştü sanmıştım..
dış gebelikmi acaba.. çok geçmiş olsun canım benim..

canimm nasil unutayim,
daha geçmedi ki..
düşmüyor, artmıyor da..

canımm ya tüpüm gidecek yazmışsın ben tam olarak anlayamadım dış gebelikmi yazmışim çok pardon..
tüplerinden birinimi alacaklar.. başka bi doktora daha gözüktünmü canım benim.. belki tüpünü almadan halledebilen bir doktor çıkardı..

cnm ya uff tüpün alınmadan olmazmıymış çare
olsun ne yapıcan senin sağlığın herşeyin üz<erinde gelir rabbim sağlık versin ..

bilmiyorum ki canim, tüpü kesip bebegi aliyolarmis, sonra tupu tekrar dikebilirim ama bundan sonraki denemelerinde tekrar dis gebelik riskin olur dedi doktorum..
çok kararsizim...

canımm ya halen devammı ediyor ben değerin düştü sanmıştım..
dış gebelikmi acaba.. çok geçmiş olsun canım benim..

yok guzelim dusmedi ya sorma..
dış gebelikmis..
sabah ultrasonla bakicak, buyuduyse risk coksa alicak tupu, degilse ilac verip dusmesi icin bi hafta daha beklicek..
daha dogrusu bana birakiyor..
istersen hemen alalim dedi.. bilmiorum eşimle kafayi yicez (

arkadaşım çok zor bi durum bu yani keşke tüpe zarar gelmeden olsa bitse sonra gene aynı şeyleri yaşarsın deyince ister istemez sende korku olur .. ya iice düşün güzelim alalh sana kolay ve sağlığına zarar gelmeden bi çıkış yolu nasip etsin inşlh dua edicem sana hep...:26:

canım ablamında 8. tüp bebek tedavisinde embriyo tüpüne yerleşmişti.. o Memorialde operasyon geçirmişti bi arayıp sorum bakım ne yapmışlar 7 yıl geçti unuttum..

canim durum şöyle, kürtaj oldum hcg düsmuyor yani %100 dis gebelik..
metotrexat die bi igne yaptirdim 1.doz, 1 hafta bekledik düşsün die, hcg yine düşmüyor..
doktor dedi ki iki secenegimiz var,
birincisi, ayni ilacin 2.dozunu yapariz, 1 hafta daha bekleriz, düşerse ameliyata gerek yok, düşmezse ameliyatla aliriz..
ikincisi, hiç riske atmadan yarin aliriz..
çunku bu bi haftada bebek buyuyup tupu yirtarsa ic kanama olur, hayati tehlike ortaya cikar.. dedi

tupu almayabilirim ama bi sonraki denemende yine ayni tupe tutunabilir, tupun ic yapisi bozuk demekki dedi.
tupu almak yumurtaliga zarar vermiyormus, tup bebek icin sikinti yaratmaz dedi...

eşimle çay sigara düşünmece....

canım ablama sordum tüpün birini kesip daha sonra dikmişler.. tedirgin olma canım senin sağlığın daha önemli.. ablamında şu anda tüp ikizleri var..

ayyy ne bileyim ya niye böyle oldum çok iyiydim anlamadım gitti kafayı yedim iyice.zaten cuma yaptırcaktım perşembe yaptırsam çok bişey farkedermi 5.gün embriyosu

canım benimde 5.gün embriyosu 10.günde kanda sonuç aldım çok merak ediyorsan yap.dr bana 15.gün dedi bana göre çok uzundu beklemedim negatifede hazırdım ama

canım ablama sordum tüpün birini kesip daha sonra dikmişler.. tedirgin olma canım senin sağlığın daha önemli.. ablamında şu anda tüp ikizleri var..

gercekten mi :))
masallah onlara, Allah bagislasin :)
tupunu almamislar demek, ben de aldirmasam mi yani.. walla moralim duzeldi biraz, çok saol canim yaaaaa

Ewett hiç güçlü güven veren bi anne diilim bende kabul ediyorum ama napim ben çok duygusal bi insanım normalde de bi de bu tüp bebek olayı beni hepten duygusallaştırdı

canım benimde 5.gün embriyosu 10.günde kanda sonuç aldım çok merak ediyorsan yap.dr bana 15.gün dedi bana göre çok uzundu beklemedim negatifede hazırdım ama

İşte ben hiç hazır diilim bugün varya 4 kere felan ağlama atakları geçirdim ve hepsinde de korkuyorum negatif sonuç almaktan diye eşime ağladım.adam da yazık ne yapacağını şaşırdıı ya

İşte ben hiç hazır diilim bugün varya 4 kere felan ağlama atakları geçirdim ve hepsinde de korkuyorum negatif sonuç almaktan diye eşime ağladım.adam da yazık ne yapacağını şaşırdıı ya

canım korkunun ecele faydası yok yarın toparlarsın inşallah kendini ve yaparsın beklemek daha zor hakkında hayırlısı olsun.

Offf bugün çok mutsuzum kızlar kendimi mahvettim durdum akşama kadar sürekli ağladımm eşim de diyoki yarın 10.gün baktıralım da kurtulalım diyor.çok korkuyorum artık negatif sonuç almaktan

Al bendende o kadar durdum durdum son iki gün kala sıyırdırdım bide ben idrar testi yAptım iyice negatif düşünmeye başladım &#128542; ne olcak bizim bu halimiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ya senin dondurulmuşmuydu embryon.kaçıncı denemendi sebep neydi.

evet cnm dondurulmuş embriyo ilk denemem sperm değerlerimiz düşüktü ama gebelige engel olacak kadar değil ama 3 yıldır olmayınca tüp yapıverdik.bugün 2.testimi yaptım çok şükür 2 katından fazla artmış değer yarın gene yaptıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…