evet cnm dondurulmuş embriyo ilk denemem sperm değerlerimiz düşüktü ama gebelige engel olacak kadar değil ama 3 yıldır olmayınca tüp yapıverdik.bugün 2.testimi yaptım çok şükür 2 katından fazla artmış değer yarın gene yaptıracağım.
İşte ben hiç hazır diilim bugün varya 4 kere felan ağlama atakları geçirdim ve hepsinde de korkuyorum negatif sonuç almaktan diye eşime ağladım.adam da yazık ne yapacağını şaşırdıı ya
Al bendende o kadar durdum durdum son iki gün kala sıyırdırdım bide ben idrar testi yAptım iyice negatif düşünmeye başladım 😞 ne olcak bizim bu halimiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah canım benim senin pozitifş öğrenince iyice umutlanmıştım.değerlerde katlanıyo maşşallah allah hepimize nasip etsin bunları yaşamayııı
kocaman ve yürekten bir amin diyorum canım inşallahh..
Histereskopi olanlara sorum var kanamanız oldumu kaç gün sürdü ...
canimm nasil unutayim,
daha geçmedi ki..
bugun igne olusumun 7. gunu, kan verdim, 2180 degerim..
düşmüyor, artmıyor da..
ameliyat diyor doktor, sabah aç gel dedi.. tüpüm gidicek((
Parsen pabucu yarım çık yukarıya konuşalım
nasıl yani tüpünü almalarımı gerekiyor bundan kurtulman için
galiba canim, yarin sabah belli olacak...
galiba canim, yarin sabah belli olacak...
geldim geldim geldim
nasılsın canım
Ay nasıl olayım kuzum bugün spora başladım her yerim tutulduyarinda zumba var nasıl gidicem bilemiyorum 5 gün spor beni yoracak
ah ne güzel keşke bende spor yapabilsem,rejim yapıyorum çok spor yapamıyorum.
Ay nasıl olayım kuzum bugün spora başladım her yerim tutulduyarinda zumba var nasıl gidicem bilemiyorum 5 gün spor beni yoracak
Bende rejim yapmıyorumama pazartesi günü rejimede başlamayı düşünüyorum tedaviye kadar kilo vermem lazım
Hahahahahaah kusurabakma arkadasim. Yanlislik olmus ama sen anladin beni:))KızzzNegatif değil pozitifi göstersin Allah iyiliğini versin hemi :) Sağol canım
ben de bugün spora başladım ilk kez yapıyorum diye hoca bugün zorlamadı :) yarın bende hocanın hareketleri artı birde plates var sanırım bakalım bende yapacağım inşallah :)
ben verdim iki,üç kilo.ama daha devam ediyorum.güzel oluyor valla çok mutluyum zayıfladıkça.manken gibi olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?